Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Umut-P Adam mahkeme tanımıyor ki? Sınırdan içeri almadıktan sonra ne yapabilirsiniz? Sınırlar Federal.

• @oktay3847 Şuan yetki tamamen onda. Duygusal bir sağcı, milliyetçi, muhafazakar bir lider. Kısacası her an her şey olabilir modunda. Ayrıca dün söyleyip bugün aksini de yapabiliyor.

• Yasaklı

@minnesota Sınırlar federal ama bağımsız bir yargı var. ABD'de yargı kararlarının tanınmaması söz konusu bile değil.

• @Umut-P Peki. O yargı hareket edene kadar 3 ay geçer. O da biz bu durumu araştıralım diyip durdurma kararı verir. O arada da baştaki 1 Afgan 2 askeri personel öldürdü diyip ben 19 ülkeye ban getirdim der. 1 ay sonra bunu 40 ülke yaptım der. 1 Tırcı kaza yapar 200.000 tırcının ehliyetini iptal etmeye çalışır. Yolda çevirdiğini de kelepçeyi takar. Başta ki sağcı ve populist bir lider. TR de de benzeri var. TR de ki ile 20 senelik tecrübeniz nasılsa benzeri de şuan burada. Ben mahkeme tanımam diyebiliyor. Bugün A deyip yarın B yapabiliyor. Bizim avantajımız bizim NATO üyesi olmamız ve baştakilerin KANKA olması.Adam daha 3 ay gönce Gröndlan bizim olacak Danımarkalılar fazla tatava yapmayın diyordu, şimdi güzel Danımarkalılar neden Amerika ya göç etmiyorsunuz diyor.

• Arkadaşlar bir konuda fikir almak istiyorum.
    Excel’de gördüğüm kadarıyla en yakın Ankara mülakatı Ocak 7’sinde olan bir kişi var Utku Pehlivan görünüyor. Bangkok için ise 23 Aralık tarihinde 2 kişi mülakatı görünen koci ve smelihkrkmz var.
    Bu kişilerin mülakatlarının nasıl geçtiğini ya da vizelerini alıp almadıklarını öğrenmemiz bizim için herhangi bir öngörü sağlar mı sizce? Yoksa tamamen dosya bazlı ilerlediği için çok da anlamlı değil mi? Açıkçası ne düşüneceğimi şaşırdım sormak istedim

• @tumra 21 aralik Ankara mulakati var yanlis gormediysem

• Eğer bu karara dava açılıp geçersiz kılınırsa kimse bir şey yapamaz, lütfen bunu aklınızdan çıkarın. ABD bir hukuk devletidir, "mahemeleri takmamak" falan mümkün değil. Bu davalar da beklediğinizden çok daha hızlı sonuçlanabilliyor. Bu konudaki sorun mahkeme kararının uygulanıp uygulanmayacağı değil; dava açılıp açılmayacağı (muhtemelen açılacaktır), bu davanın kazanılıp kazanılmayacağı (hiçbir fikrim yok), ve elbette hepsinin mali yıl bitmeden tamamlanıp tamamlanmayacağı. Üstüne, bir kaç ay havada kalırsa Eylül 2026'ya kadar kaçımıza yer ayırabilecekler?

Bu kararın 2026 kazananlarını etkilememesi falan bence buna takılmanın çok bir anlamı yok. 28 Ağustos kararına benzemiyor doğası gereği, hepimiz etkileneceğiz diye düşünüyorum. Sadece iki umudumuz var:

1. Başkanın dediğini yapmaması. Gayet sık rastladığımız bir durum
    2. Mahkemelerin jet hızıyla bizim lehimizde karar vermeleri

Türkiye'nin ABD ile dostane ilişkileri ve bizim de AB bölgesinde bulunmamız, son zamanlarda açılan "shit hole ülkelerden adam almayalım ama AB ülkelerinden adam alalım onlar iyi" muhabbeti bana biraz umut veriyor.

• @earslann evet şimdi gördüm cagri C diye kaydedilmiş, inşallah forum’u okurlar bu yorumları görürler de bilemedim etkisi olur mu süreci yorumlamamiza valla

• @tumra 21 Aralık mülakatının bir önemi olacağını maalesef sanmıyorum çünkü çok erken. Ama evet eğer Ocak ayında biri vize alırsa ben de bu olumlu derim.

• @tumra bence onemli bu mulakatlarin akibeti dediginiz gibi umarim burda paylasirlar

• Merhaba, bana şimdi 2NL geldi. E-postalarınızı kontrol ediniz

• @zakaria eh bu cok guzel haber en azindan gunun tek pozitif haberi 🙂 teşekkürler bilgilendirme icin ve tebrikler

• @zakaria hayırlı olsun ne zaman mülakat tarihiniz?

• @fearless1717 @earslann teşekkür ederim. Evet ya sabahtan moral bozucu haberlerler uyandık, çok şükür bir ilerleme olacak.
    Benim mülakatım 07 Ocak'ta olacak (19 gün sonra!) daha önce haber verseydiler keşke 😅 Neyse hızlı bir şekilde evrakları toplayıp gideceğim. Maalesef Sağlık muayenesi için uygun randevu bulamadım 29 Aralık'ta aldım.

• Arkadaşlar ne anlama gelir bilmiyorum ama, dün bu olaylardan önce KCC'ye mülakat yeri teyit maili atmıştım. Az önce, Bangkok diye dönüş yaptılar.

• @zakaria Sizin mülakat daha önce planlanmış, 2NL maili yeni gelmiş. Bu da bir şey, en azından mülakatı planlanmış olanların devam edeceği anlamı çıkarılabilir. İnşallah şubat mülakatları da yakın zamanda planlanır ve dv2026 için süreç devam edecek ihtimali güçlenir.

• @tubazorlu Selamlar,herkese
    Benim fikrim de 2026 DV etkilenmeyeceğidir.
    Sevgiler

• @Leyla-Günay, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@tubazorlu Selamlar,herkese
    Benim fikrim de 2026 DV etkilenmeyeceğidir.
    Sevgiler

Umarız öyle olur

• Yasaklı

@Leyla-Günay bence de DV2026 etkilenmeyecek. Etkilense bile dava yoluyla 1-2 ay sonra açılacak. Ya da biz toplu davalara katılacağız. Bekleyip göreceğiz.

• @Umut-P Evet aynen

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |