Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Hayırlı olsun bülten hepimize. 11k bence de hoş değil ama en azından Hong Kong tayfa olarak derin bir nefes alacağız umarım.

• @Mert-A Hong Kong tayfa olarak nasıl derin nefes alacağız? 11K altı dosyası Hong Kong'da olan var mı?

• @Arthur-Morgan Exceli şu anda bulamadım ama daha hemen yukarıda biri etiketlenmiş, ki başkaları da vardır diye düşünüyorum.

• Yasaklı

@earslann Türkiye özelinde zorlaşmaz, kolaylaşır fakat Afrika ve çoğu Asya ülkeleri için zorlaşabilir.

• @Mert-A Önceki bültende de excel'de 3 kişi vardı, üçü de Ankara'ya döndüm demişti.

Numaram 11k altı olsa Ankara'ya dönerdim bu ay. Kimsenin kaldığını da sanmıyorum ama göreceğiz.

• Bu ileti silindi!

• selamlar herkese uscis ücreti olarak kişi başı 235 dolar ödeme çıktı ödedim, 2 garip şeyle karşılaştım.
    1- Case ID giriş formatıma göre sitenin donması veya ödeme çıkmamasıydı .Case ID'mi sadece 2026EU000026xx şeklinde girdiğimde herhangi bir sorun yaşamadan ödeme yapabildim.
    2- A ile başlayan numaralarımız için başına 0 attığı halde bana da eşime de böyle bir numara bulunamamıştır diyordu. devam tuşuna üst üste ısrarla basınca ekledi ve ödeme sayfası çıktı.
    Umarım bir yanlışlık yapmamışımdır .Sadece bu şekilde ödeme miktarı çıkıp ödeme yapabildiğim için doğru yaptım diye düşünüyorum.
    Deneyen oldu mu acaba bu sene

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Yeni bülten hayırlı olsun.

Mülakat alıp almadığınızı KCC'ye hemen sorun isterseniz:

E-posta adresi: [email protected]
    Konu satırı (Subject): CN bilginizi yazın

Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my DV case is ready to be scheduled for an interview.
    Thank you for your time and assistance.
    Best regards,
    Adınız Soyadınız

Full Name: Adınızı Soyadınız
    Case Number: xxxxxxx
    Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

Çok teşekkürler. Hemen maili attım. Başından beri mart nisan dedim herkese. inşallah olacak.

• ⭐⭐⭐⭐

@Uğur-Çelik Uğur Bey, bu linkte sanki benzer şeyler okumuştum ben, özellikle 2 numarada yazdığınız gibi hata verse de ilerleyince sorun olmuyor yazmışlardı, bir bakın isterseniz. Son sayfalarda, son 1-2 ay içinde ödeyip nasıl ödediğini yazanlar olmuştu, dv2026 talihlilerinden arkadaşlarımız da vardı diye hatırlıyorum.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle/1201?page=61

• @Murat-Dündar merhaba Murat Bey. dosyamı Ankara' ya taşımıştım fakat imzamı güncelleme fırsatı bulamamıştım. Şimdi güncelledim 🙂

• @yunustg teşekkürler hakkınızda hayırlısını diliyorum inşallah sorunsuz bir şekilde vizenizi alırsınız.

• @Murat-Dündar teşekkür ederim Murat Bey. hepimiz için inş.

• 10bin 12 bin arasi olanlar dosyalarını tekrar ankaraya taşıyan var mı bu yeni bülten de ya da taşıyacaklar mi

• @bketcrsur İletilerinizin tamamını okudum ama dosyanızı Bangkok'tan Ankara'ya hangi tarihte taşıdığınızı göremedim. Eğer bir karar vermem gerekirse sizi referans alacağım. Ankara'nın tutumunu kestirmek çok güç. Dosyanız artık Ankara'ya taşınacağı için randevu tarihinizi çok önemli görüyorum.

• @MusaAtakan @yunustg rica etsem siz de Hong Kong'dan Ankara'ya taşıma tarihinizi paylaşabilir misiniz?

• Arkadaşlar öncelikle yeni bülten hepimiz için şans getirsin bizde bu bültenle aktif olan ve bangkok ta mülakata girecek olan ailelerden biriyiz.Benim aklıma takılan bir kaç sorum olacak konuya hakim forum yöneticisi ve arkadaşlarımdan yardımınızı bekliyoruz.

1. Oğlum 7 yaşında 3 yıllık pasaport alabilmiştik öncesinde yurtdışına çıkmak için şimdi eylül 2026 gibi süresi bitiyor benim bildiğim kadarıyla 6 aylık geçerli bir pasaport yeterli vize basımı için fakat şu var diyelim ki subat mart gibi randevu aldık ve vize basıldı ama amerikaya giriş tarihi tr deki işlerimizi hallederken sarktı ve hazirana kaldı (okulunun bitmesini beklemekte bir neden) şimdi ds260 formunda belirttiğimiz şimdiki pasaport numarası biz oğlumun pasaport süresini değiştirmek istersek defter değişecek haliyle basvurudakı pasaportla basvurmamıs gıbı olacagız nasıl bır yol ızlesek daha uygun olur ?
    2. Yeminli tercüme konusunda deneyimi olan fazla ücret ödemek istemeyen özellikle izmirde elden teslim edip alabileceğimiz tavsiye bir yer varmı bildiğiniz genelde 1000 karaktere 2000 tl gıbı bır rakam ıstenıyor ( kargo ıle gondermek ıstemıyoruz kargoda kaybolma riskinden dolayı diplomadır vs vs ama cok farkedecekse ups gibi ciddi bir kargo firmasıyla istanbul tarafınada gonderılebılır bıraz malıyetlerle ılgılı )
      Yanıtlarınız ve yardımlarınız ıcın sımdıden tum arkadaslarımıza tesekkur ederız

• @MusaAtakan merhaba Musa Bey. 17.10.2025 tarihinde taşıma maili atmıştım aynı gün içerisinde dönüş yaptılar.

• ⭐⭐⭐⭐

@CARL-COX Oğlunuza yeni bir pasaport çıkartın ve mülakata giderken her iki pasaportu yanınızda bulundurun. DS260 formunda güncelleme yapmanıza gerek yok. Mülakat esnasında süresi bitmeye yaklaştığı için yenisini çıkarttığınızı ve vizenin yenisine basılmasını söylemeniz yeterli.
    Yeminli tercüme için size en yakın olan bir tercüme bürosuna gitmeniz kontrol etmek açısından önemli. Uzak yerlere kargo ile göndermenizi önermem. Pazarlık yapın ve çevirileri kontrol edin. Hata yapabiliyorlar çünkü.

• @MusaAtakan merhaba dosyasını bangkok'tan ankara'ya geri taşıyan örnek arıyorsanız biz 20 ekimde taşıdık dosyamızı geri. mülakat almayı umuyoruz, bilgi veririm alabilirsek inşallah.

• @Serapp kıymetli cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederız serap hanım cevırı ısınde kargolama benımde pek aklıma yatmıyor zaten bangkok noter ve apostil de ıstemedıgı ıcın cevırılerını bır an once yapıp hazır etmek ıyı olacaktır.kcc ıcın atacagımız maıl konusunda da paylasımınızdan faydalandım onun ıcınde ayrıca tesekkurler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |