Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul Çok teşekkür ederiz, Ayşegül Hanım süreç boyunca çok yardımınızı gördüm , sağolun tekrardan 🙏

• @CARL-COX yeminli tercüme için İzmir Rehberler Odası (IRO) nı arayabilirsiniz. Turist Rehberlerinin çoğu aynı zamanda yeminli tercümandır. Tüm rehber odalarının kendi iletişim grupları vardır. Talebinizi orada paylaşırlar, uygun olan biri size ulaşır, pazarlığınızı yaparsınız. Bir alternatif olarak değerlendirebilirsiniz.

• merhaba. son bültenle dosyam current oldu ama CEAC sitesinde KCC' de görünüyor. bu normal midir ? teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg normal, bazen hızlı güncelleniyor bazen de güncellenmesi zaman alabiliyor. Kcc ye email gönderdiyseniz onlardan zaten max 1-2 gün içinde cevap gelecektir.

• @aysegul teşekkür ederim Ayşegül Hanım 🙂

• @aysegul Ayşegül Hanım, mülakat tarihimi öğrenmek amacıyla KCC' ye mail atmak için hazır mail formatı varsa paylaşabilir misiniz rica etsem ?

• @yunustg Merhaba, önceki mesajlarda aşağıdaki gibi bi format paylaşılmıştı.

E-posta adresi: [email protected]
    Konu satırı (Subject): CN bilginizi yazın
    Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my DV case is ready to be scheduled for an interview.
    Thank you for your time and assistance.
    Best regards,
    Adınız Soyadınız

Full Name: Adınızı Soyadınız
    Case Number: xxxxxxx
    Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

• @mertd teşekkür ederim Mert Bey 🙂

• Yasaklı

@bkaraca, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@heyysanadiyom Bunu deyip DV2025 EU'yu 23k da birakmak da ayri bir konu.

23 bine gelene kadar toplam verecekleri vize basıldı ise ; ortada sorun yok gibi , yanılıyor muyum?

• @aktases Merhaba, teşekkür ederim. Takipte olacağım. Siz de bilgi verirseniz çok sevinirim.

• arkadaşlar az önce farkettim ds260 formunda babamın doğum yılını 1 sene yanlış girmişim sorun olur mu

• @yunustg Teşekkürler, takipte olacağım.

• @itsahmet Hayır olmaz. Konunun 3. iletisinde net bir şekilde belirtilmiş. Bu sadece bir form. Daha sonra düzelttirme fırsatınız olacak.

• @MusaAtakan teşekkür ederim

• 11.000 herkese hayırlı olsun numaraları current olan herkese başarılar dilerim. Umarım her şey herkesin gönlünce olsun. Darısı başımıza :))

• Dün akşam KCC ye mail atmıştım şuan randevu planlanmadığına dair uzun bir cevap geldi 😞

• Dün KCC ye mail atmıştım randevu planlanmadığına dair uzuuun bir mail aldım 😞 ne kadar bekleyip tekrar göndermeliyim.

• KCC'ye attığım mail doğrultusunda henüz mülakat planlanması yapılmadığı şeklinde geri dönüş aldım.Çok fazla arka arkaya mail atmamak adına önümüzdeki salıya kadar beklemeyi düşünüyorum.

• @elbruz cok tesekkurler guzel bır referans olacaktır cunku fıyat konusu bıraz pazarlıga acık gıbı coklu sayfalarda fark yaratır

• @mesut57 merhaba, öncelikle vizeniz hayırlı olsun. benimde kızım lise sonda, aynı şekilde ünv. sınavları olacak. ancak yurtdışında tahsilini devam ettirme kararı aldık. ama genede liseyi burada bitirecek. bu sebeple ne olur ne olmaz ocak sonu abd ye giriş yapacağız sömestr tatilinde .birkaç günde ekstradan okul açıldıktan sonra kalıp, döneceğiz. sonuçta evrakları abd ye teslim edip süreci başlatmış olacağız. sonrasında yaz ortası esas girişi yapmış olacağız. bencede sürecinizi riske atmamak adına önden giriş/çıkış yapmanız işlemlerinizin kayda girişi için faydalı olacaktır. sömestr olmasa bila Nisan ayındaki okul ara tatilini birkaç gün daha uzatıp giriş çıkış yapabilirsiniz. sonraki altı ay daha risksiz olur. tekrardan vizeniz hayırlı gelecekler nasip etsin. slmlr

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |