Sayılarla DV2026
-
@Onur-Yavaş 9.500~10.000 arası olur bence
-
@Onur-Yavaş Böyle bir ortamda, bu yılın current olması ya da en az 30k seviyesinde kapanması gerekir; aksi takdirde, geçen yılki gibi hükümetin vize vermek istemediği sonucu çıkarılabilir, kanımca. Ancak mevcut gidişata bakıldığında 9,5–10k civarında gelmesi daha olası görünüyor.
-
Bu bültende 15000 açıklanmasını diliyorum.
-
@bravist vallahi ne kadar güzel olur insallah ama bülten açıklanmadı saat başı sayfa yenilemekten günümü geçiremedim rahat, aklimizi yemeden bir gidebilseydik
-
Aşırı can sıkıcı olmaya başladı gerçekten, her zaman ayın 9-11’inde açıklanan bültenin bu sene açıklanası yok. Her an bu süreci de kafalarına göre bitirebilirler mi kaygısı yaşıyorum 🧐
-
@demetdemirsf Bülten sadece DV için açıklanmıyor; birçok vize tipini kapsıyor. Benim tek kaygılandığım nokta, bültenin 30K’ya yetişip yetişmeyeceği..
-
@bkaraca umarım “current”olur da gerçekten gitmek isteyen herkes hayallerine kavuşabilir.
-
Belki de dv2027 ile ilgili bir duyuru da eklemek istiyorlar ve o yüzden bu ayki bülteni geciktirdiler
-
@bkaraca Geçen sene istisna 22binde kalmış ama
onun dışında son 6 yılda 30K görülmüş hep, hatta 2019-2020-2021-2022 all current. Beklemeye devam, güzel haberler alacağız 🙏 -
@tumra bu yıllarda covid pandemisi hakimdi belki etkisi olmuştur, umarım bu yıl da all current görürüz
-
Anladığım kadarıyla pandemi etkisi bu yıla kadar devam etmiş ve geçmişten gelen bir sürü iş biriktiği için geçen senelerde gerek Ankara gerekse genel sıralamada bir yavaşlama olmuş. Oturumsuz dosya taşımanın kalkması da aslında normale dönüş sinyali. O yüzden bu sene sıralamanın current olmasını, Ankara'nın ise herkese randevu vermesini bekliyorum.
-
Current aciklanacagi icin gecikmis olsa ya...
-
Dün itibarıyla yeni seyahat kısıtlamaları getirildi:
https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/2025/12/restricting-and-limiting-the-entry-of-foreign-nationals-to-protect-the-security-of-the-united-states/Yaklaşık 6.000 kişinin DV2026 kapsamında bu kısıtlamalardan etkileneceği görülüyor. Buna bağlı olarak, vize alabilecek kişi sayısı 101.000’den yaklaşık 95.000 seviyesine düşmüş durumda.
Belki de bu yüzden bülten henüz açıklanmadı; bekleyip göreceğiz. Bu koşullar altında bu yılın current olması gerekir, ancak mülakat dağıtımında hangi vize kategorilerine öncelik verileceğini de bilmiyoruz. Her şey şansa bağlı. -
@bkaraca ben de avrupa için özellikle son aylarda all current olacağını düşünüyorum. Neticede dağıtılmayan vizeler başka ülkelere kaydırılacaktır, bu bir avantaj gibi duruyor ama yine de ne olacağı asla belli olmaz.
-
B bravist bu başlıktan bahsetti
-
-
Bülten açıklandııııı , 11.000 🥳 gözümüz aydın bir hareket oldu nihayet
-
@demetdemirsf 12 binlere adım adım yaklaşıyoruz :)) Aktif olan arkadaşlara hayırlı olsun...
-
@winter-is-coming siz diğer ay current olursunuz inşallah. Sabit kalmadan hızlı bir şekilde devam ederse umarım benim gibi yüksek numaralara da şans güler sanki 🍀
-
-
Beklentime göre (en az 12000 bekliyordum) biraz düşük açıklandı. Numarası 11000 içinde olan tüm arkadaşlara kutlu olsun. Dileğim sezon sonuna kadar herkesin mülakat alabilmesi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum