Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ay için yanlış anlamdıysam eu 8500, as 15000, açıklanmış ceac üstünden baktığımda dosyam hala kcc de görünüyor, bu aktif olamamış demek sanıyorum çünkü dosyamı bangkok a taşımıştım ve dosya 11000 küsür de. Düşüncem doğruysa dosyam Ankara'ya çağırılacak olmalı yoksa mail alırdım diye düşünüyorum, eğer Ankara dosyama bakacak ise bu açıklanan numaralar ile en erken mart yada nisan ayı randevu e postası gelir gibi bir tahminde bulunuyorum sizce düşüncem de mantıklı mı? Sayıları doğru mu okuyorum!

• @kemal85 Bu bültenle EU 8500 açıklandı. Önümüzdeki açıklanacak bültenle büyük ihtimalle bu hafta açıklanır sizin durumunuz daha iyi netleşir. Current olmadan mail gelmesi zaten mümkün değil. Bülten açıklandıktan sonra current hale gelirseniz KCC’den mail gelmesi normal süreçtir, şu aşamada mail gelmemesi zaten normal olanı. Ayrıca bu soruyu yanlış sayfada soruyorsunuz, dosya taşıma işlemlerini genelde “DV 2026 Green Card Lotosu Aşamaları” grubunda konuşuyoruz, bilginiz olsun.

• @tumra ben dosya taşıma ile ilgili bir soru sormadım dosyam bangkok dedim asya için 15bin açıklanmış bana mail gelmedi ise diye yorum yaptım ve düşüncem şu diye bir değerlendirme yaptım. Asya için açıklanan rakam kısımda bizim eu rakamları dahil olmaya bilir mi gibi bir soru sormuş olabilirim üzgünüm.

• @kemal85 bizi EU ilgilendiriyor...Numaranızın aktif olup olmadığını bültenle EU bölgesi için açıklanan numaralara göre anlarsınız...Numaranız bülten sonrası aktif olursa o zaman mail beklentisi olabilir ve dosyanızı 28 Ağustostan önce taşıdıysanız muhtemelen taşıdığınız yerde mülakata girersiniz..( Ankaraya taşıma talebinde bulunmadığınız durumda )

• @kemal85 sizi AS dosyaları ilgilendirmiyor. Sizin takip etmeniz gereken EU dosyaları. Geçtiğimiz yıllara bakınca herkeste "Asla Ankara ya Güvenme" fikri hakimdi. Zaten dosyalarımızı bu nedenle taşıdık. Şimdi ne değişti de bu kadar hızlı ilerliyor dersek? Bizim ülkemizde hizmet alan İran ın travel ban yemesi sonucu konsolosluk yoğunluğu azaldığı için slotları bizim gc dosyaları ile doldurmaya başladılar bence. Ha bu şekilde devam eder mi? Bence bu sene, önümüzdeki İransız senelerin referansı olacak. Bu hızla giderse (Sizin dosyanız en geç Ocak'ta current olsa) Mart - Nisan gibi Ankara çağırabilir. Ama dediğimiz gibi herşey olumlu gider, hiç bir aksilik olmaz, dünya barışı sağlanır, son dakika asrın liderimiz kankası trump ile bozuşmaz vs vs gibi çok etken var. Bangkok kısmı daha garanti hem mini bir tatil olur (bütçe zorlamaz ise)

• Bu ileti silindi!

• @winter-is-coming @elbruz cevap için teşekkürler.

(Asrınlideri ve trup reyiz kavga etmezler ya iyi anlaşıyorlar al gülüm, ver gülüm araları çiçek gibidir inş.)

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Bültenin açıklanmasına az kaldı 🙂 Gidişata göre tahminleriniz var mı ?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @Onur-Yavaş geçen ay ki artış gibi hayal kırıklığı olmasın da :))

• Yasaklı

@Onur-Yavaş 10 bin üzerine atacak en az umarım

• @Onur-Yavaş 9.500~10.000 arası olur bence

• @Onur-Yavaş Böyle bir ortamda, bu yılın current olması ya da en az 30k seviyesinde kapanması gerekir; aksi takdirde, geçen yılki gibi hükümetin vize vermek istemediği sonucu çıkarılabilir, kanımca. Ancak mevcut gidişata bakıldığında 9,5–10k civarında gelmesi daha olası görünüyor.

• Bu bültende 15000 açıklanmasını diliyorum.

• @bravist vallahi ne kadar güzel olur insallah ama bülten açıklanmadı saat başı sayfa yenilemekten günümü geçiremedim rahat, aklimizi yemeden bir gidebilseydik

• Aşırı can sıkıcı olmaya başladı gerçekten, her zaman ayın 9-11’inde açıklanan bültenin bu sene açıklanası yok. Her an bu süreci de kafalarına göre bitirebilirler mi kaygısı yaşıyorum 🧐

• @demetdemirsf Bülten sadece DV için açıklanmıyor; birçok vize tipini kapsıyor. Benim tek kaygılandığım nokta, bültenin 30K’ya yetişip yetişmeyeceği..

• @bkaraca umarım “current”olur da gerçekten gitmek isteyen herkes hayallerine kavuşabilir.

• Belki de dv2027 ile ilgili bir duyuru da eklemek istiyorlar ve o yüzden bu ayki bülteni geciktirdiler

• @bkaraca Geçen sene istisna 22binde kalmış ama
    onun dışında son 6 yılda 30K görülmüş hep, hatta 2019-2020-2021-2022 all current. Beklemeye devam, güzel haberler alacağız 🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |