en kolay ehliyet alma hangi eyalettedir
-
merhaba lar gruptaki herkese saygı selam ediyorum mart veya nisanda amerikaya geleceğim en kolay amerikan ehliyeti washington da dediler başka bilgisi olan varsa öğrenebilirmiyim kolay almak nasıl olur saygılar ali yiğit
-
En kolayı nj
-
ben de nj diye duymustum sadece test yapiliyor surus sinavi yok bildigim kadariyla :/
-
Nj de parayı verip alıyosun sadece sınav var dil yoksa tercüman tutabiliyosun 250 $
-
Asagidaki linkten eyaletler ve ehliyet alma surecleri hakkinda bilgi alabilirsiniz.
Amerika'da Ehliyet Almak -
Tercümana da gerek yok aslında youtube de bir test var o yeterli oluyor. İlk geldiğinizde o paralar lazım olur size
-
CEVAPLAR İÇİN SAYGILAR TEŞEKKÜR EDRİM HERKESE
-
@maranty nj de ehliyeti ne zaman aldınız ben burdan njdeki tanıdıklara sordum direksiyon sınavı var dedi
-
@kürşat Türkiye den yeni ehliyetle gelirseniz sadece 50 soruluk bir sınavla alabilirsiniz. Ben 3 ay oldu alalı
-
@maranty Eski ehliyetle olmuyor mu?
-
@haleluja eski ehliyetlerde geçerlilik süresi olmadığı için kabul edilmiyor
-
@daydreamer Peki uluslararası sürücü belgesi vs alsam konsolosluktan işe yarar mı? İlla yeni ehliyet mi gerekiyor bilginiz var mı? Konsolosluktan yeni ehliyet verilmiyor sanırım.
-
İngilizce iyi değilse türkçe soruları olan yerden alırsın florida biliyorum başka yerler de var yazarlar türkçe tercüman tutuyorsun diye oda 250 dolar gene yere göre değişebilir
-
@haleluja en kolay ehliyet alma hangi eyalettedir içinde söyledi:
@daydreamer Peki uluslararası sürücü belgesi vs alsam konsolosluktan işe yarar mı? İlla yeni ehliyet mi gerekiyor bilginiz var mı? Konsolosluktan yeni ehliyet verilmiyor sanırım.
Doğru, konsolosluktan ehliyet verilmiyor. Uluslararası ehliyet denen belgeyi de sadece Turing veriyor, onu da konsolosluktan alamazsınız, çok da pahalı üstelik. Zaten seneye o belgeye ihtiyaç da kalmayacak, yeni tip ehliyetler uluslarası ehliyet şeklinde düzenlenmiş. Direksiyon sınavına girmeniz gerekecek gibi görünüyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum