Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mhmtkz Merhaba Mehmet Bey. Hayırlı uğurlu olsun. Vardır bir hayır bunda. İnşallah eşiniz de bir gün vizesine kavuşacak. Belki T.C vatandaşlığı alıp sonradan aile birleşimi yapılabilir. Yolunuz açık olsun.

• @TRP aynen:) tesekkurler iyi dilekleriniz icin

• Dosyam Tiflis'te (DS-260 formunu doldururken Tiflis seçmiştim) Ankara'ya hala taşımadım ve bir süre daha ilerleyişini görmek için taşımayabilirim.
    Yeni karar uygulanmaya başladıktan sonra Tiflis'e veya diğer konsolosluklarda mülakata girenlere dair bir deneyim göremedim, ülke dışındaki konsolosluklar oturum olmayanlara problem çıkarıyor mu bilgisi olan var mı?

• Merhaba Arkadaşlar
    Hong Kong, 28 Ağustos'tan önce dosyasını taşıyanları ikamet şartı aramadan kabul ediyor mu?

• @mhmtkz mehmet bey eşiniz adına üzüldüm sizin adınıza cok sevindim umarım en yakın zamanda bu sorunun üstesinden gelirsiniz allah işinizi rast getirsin 🙏🏼 darısı başımıza

• ⭐⭐⭐⭐

@Akin-Senocak dv2026 için fazla Viyana deneyimi bulamamanız -olağan sebeplerle- çok normal. Ancak 2025 mülakat deneyimlerinde bolca Viyana deneyimi okuyabilirsiniz.

• Merhaba hayırlı günler dilerim ya benim şöyle bir sorunum var benim kız kardeşim Amerika’da onun adresini ds260 formuna yazdım ismini de yazdım sponsor olarak gösterdim. Hesapta 4000, 5000 $’a yakın para gösterebileceğim bu sizce mülakatta sorun yaratır mı? Ayrıca aracım var lakin şu anda satamıyorum 3 ay beklemem gerek. Onun ruhsatını da göstersem etki etmez sanırım sadece nakite bakıyorlar. Kardeşim de dv2023 talihlilerinden. Yönlendirebilen olursa çok sevinirim 🙏

• @şeymaaaa Teşekkürler

• Merhabalar, herkese iyi forumlar. Askerdeydim dostlarım 1 aydır forumu kontrol edemedim okuyacak 200 sayfa girdi var :d Sadece şu iki soruyu merak ediyorum Bangkok ile ilgili önemli bir gelişme oldu mu bilmemiz gereken? Vize sormayacaklar diye düşünüyordum o muhtemelen aynıdır. Bir de Ankara performansları çok iyi olmuş diye duydum taşıyanlar oldu mu? Ben okumaya başlayacağım bugün ama bunlara cevap verebilen olursa çok memnun eder beni.

• ⭐⭐⭐⭐

@Scythep Bangkok oturum vs sormadan Kasım ayında da vize vermeye devam etti, nazar değmesin 🙂
    7(7750 üzeri)-8-9-10k bandında olanların içinden Ankaraya geri taşıyanlar olduğunu biliyorum, bunların 7-8k (8500e kadar) olanlarından aralık ve ocak ayına bültenle uyumlu olarak randevu alanlar oldu. Burada paylaştılar, siz de okudukça detayları görebilirsiniz, kolaylıklar dilerim.

• @orhan-müjde çok teşekkür ederiz , söylediklerinizden herhangi birini istemediler .

• @aysegul biz evlendikten sonra eşimin pasaportuna ve kimliğine herhangi bir işlem yaptırmadık acaba nüfus müdürlüğünden evlendiğine dair bi işlem
    yaptırmamız gerekir miydi

• ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın erkekler öyle bir işlem yaptırmıyor aslında, biz soyadımız değiştiği için pasaport ve kimlik yeniliyoruz. Yani onunla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum, ki pasaportlarımızın bio sayfasında da zaten medeni hal ile ilgili bir bilgi yok zannediyorum.

• @Firat-0 Bangkok’ta mülakata girenlerin çoğunda memur banka hesabına çok takılmıyor. Tek gidecekseniz 4-5 bin doların yeterliliği memurun yorumuna kalıyor ama aracınızın mal varlığı olarak gösterilmesi kesinlikle artı olur. Belgeleri düzenli sunmanız genelde yeterli geliyor.

• Arkadaşlar bugün bumrungard sağlık kontrolüm vardı ufak bir sorun yaşadım yaşımdan dolayı onu sizinle paylaşmak istiyorum. yaşım 19 olduğu için ebeveyn imzası istediler tayland yasalarına göre , yani şöyle kimlik ve ya pasaport fotokopisi ve yanına imza şeklinde . bende gece 3 te arayıp annemi uyandırıp tanıdığın kırtasiyesinde işi hallettik ve annem fotoğrafını iletti bana .eğer 18,19 yaşındaysanız bunu bilerek hazırlayın kendinizi çok tedirgin oldum ben.

• @aysegul evet öyle bir bilgi bulunmuyor evlendirme dairesinde de kimliği değişecek mi diye güncelini sorduk gerek yok demişti. Konsoloslukta bağlantı kopmuş demekki

• ⭐⭐⭐⭐

@Akin-Senocak Bu dosya numarası ile Viyana'da kalmanız daha uygun bence. Bültende aktif olduğunuz zaman mülakat alma şansınız çok yüksek.

• ⭐⭐⭐⭐

@armina, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

9 aralık ta uçak biletimi aldım ve gidiyorum. Hong Kong da çocuk felci asisini oldum 2. Doz için 8 Kasim da olunmasi gerekiyor diye not almislar bu asilara, Amerika’ya giriste bakiyolar mi ?

Hayır bakmıyorlar. Hayırlı olsun, iyi yolculuklar.

• ⭐⭐⭐⭐

@Firat-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba hayırlı günler dilerim ya benim şöyle bir sorunum var benim kız kardeşim Amerika’da onun adresini ds260 formuna yazdım ismini de yazdım sponsor olarak gösterdim. Hesapta 4000, 5000 $’a yakın para gösterebileceğim bu sizce mülakatta sorun yaratır mı? Ayrıca aracım var lakin şu anda satamıyorum 3 ay beklemem gerek. Onun ruhsatını da göstersem etki etmez sanırım sadece nakite bakıyorlar. Kardeşim de dv2023 talihlilerinden. Yönlendirebilen olursa çok sevinirim 🙏

Bangkok'ta mülakata girecekseniz banka hesap dökümüne bakmıyorlar. Sponsor vs bu konuyu da sakın hiç gündeme getirmeyin. Araç ruhsatına zaten hiç gerek yok. Endişe edecek bir durum yok özetle😉

• ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul biz evlendikten sonra eşimin pasaportuna ve kimliğine herhangi bir işlem yaptırmadık acaba nüfus müdürlüğünden evlendiğine dair bi işlem
    yaptırmamız gerekir miydi

Mülakata giderken eşinizin e-Devlet’ten aldığı nüfus kayıt örneğinde bekar yazıyordu sanırım.

Benzer Başlıklar

• 728
  • 57
  • 180
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |