Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 785 514.6k 769

• Arkadaşlar iyi Akşamlar 13 ocakta nasipse mülakatımız var . 7-8-9 ocağa unganlara hastane randevusu alıcam arayarak mı yoksa sitesindemi randevu mu oluşturayım 3 kişi randevu alıcaz bide hastaneden hangi belgeler isteniyor? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yigit55

https://www.doctorun.com/tr/randevu-alin
    https://www.doctorun.com/tr/saglik-muayenesi-islemleri

Sağlık muayenesi randevusunu almak istediğiniz tarihten 30 gün öncesinde istediğiniz tarihler için müsaitlik sorgulayabilirsiniz.

DV2026 Mülakat Deneyimleri başlığında onlarca güncel Unganlar sağlık muayenesi ve Ankara konsolosluk vize mülakatı deneyimi mevcut, okumanız faydanıza olacaktır.

• @ATS16
    Teşekkür ederim.

• Herkese Merhaba,

Annem ve eşim Türkiye–Azerbaycan çifte vatandaş. 28 Ağustos kararından sonra Azerbaycan’dan oturum ve vatandaşlık alıp alamayacağımı araştırmak için Azerbaycan’a gittim. Benim de vatandaşlık alabileceğimi öğrendim, başvuruda bulundum ve başvurum onaylanarak Azerbaycan vatandaşlığına kabul edildim.
    Bu süreçte Ankara’nın performansı oldukça iyi ilerledi. Yine de önümüzdeki dönemde Ankara’nın durumunu takip etmeyi düşünüyorum eğer performans kötüleşirse cut-off’a kalmadan dosyamı Gürcistan’a taşımayı planlıyorum.
    DS260 formunu doldurduğum dönemde yalnızca Türk vatandaşlığım vardı. Dosya taşıma için KCC’ye mail attığımda Azerbaycan’dan alacağım pasaportu da eklemem gerekecek. Bu durum herhangi bir sorun oluşturur mu?
    Ayrıca, Azerbaycan vatandaşlığı aldığım için DS260 formunu açtırmam gerekiyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• @mhmtkz Günaydın,konuyu merakla bekliyorum umarum herşey yolundadır.

• @mhmtkz Selam tekrar, tahmin ettigimiz gibi kizim ve ben vizeyi aldik ancak esim alamadi... biz her vizeye kar gozuyle bakiyoruz su noktada o yuzden saglik olsun diyoruz. Onu baska yollarla goturegim artik :)

• @mhmtkz Merhaba Mehmet Bey. Hayırlı uğurlu olsun. Vardır bir hayır bunda. İnşallah eşiniz de bir gün vizesine kavuşacak. Belki T.C vatandaşlığı alıp sonradan aile birleşimi yapılabilir. Yolunuz açık olsun.

• @TRP aynen:) tesekkurler iyi dilekleriniz icin

• Dosyam Tiflis'te (DS-260 formunu doldururken Tiflis seçmiştim) Ankara'ya hala taşımadım ve bir süre daha ilerleyişini görmek için taşımayabilirim.
    Yeni karar uygulanmaya başladıktan sonra Tiflis'e veya diğer konsolosluklarda mülakata girenlere dair bir deneyim göremedim, ülke dışındaki konsolosluklar oturum olmayanlara problem çıkarıyor mu bilgisi olan var mı?

• Merhaba Arkadaşlar
    Hong Kong, 28 Ağustos'tan önce dosyasını taşıyanları ikamet şartı aramadan kabul ediyor mu?

• @mhmtkz mehmet bey eşiniz adına üzüldüm sizin adınıza cok sevindim umarım en yakın zamanda bu sorunun üstesinden gelirsiniz allah işinizi rast getirsin 🙏🏼 darısı başımıza

• @Akin-Senocak dv2026 için fazla Viyana deneyimi bulamamanız -olağan sebeplerle- çok normal. Ancak 2025 mülakat deneyimlerinde bolca Viyana deneyimi okuyabilirsiniz.

• Merhaba hayırlı günler dilerim ya benim şöyle bir sorunum var benim kız kardeşim Amerika’da onun adresini ds260 formuna yazdım ismini de yazdım sponsor olarak gösterdim. Hesapta 4000, 5000 $’a yakın para gösterebileceğim bu sizce mülakatta sorun yaratır mı? Ayrıca aracım var lakin şu anda satamıyorum 3 ay beklemem gerek. Onun ruhsatını da göstersem etki etmez sanırım sadece nakite bakıyorlar. Kardeşim de dv2023 talihlilerinden. Yönlendirebilen olursa çok sevinirim 🙏

• @şeymaaaa Teşekkürler

• Merhabalar, herkese iyi forumlar. Askerdeydim dostlarım 1 aydır forumu kontrol edemedim okuyacak 200 sayfa girdi var :d Sadece şu iki soruyu merak ediyorum Bangkok ile ilgili önemli bir gelişme oldu mu bilmemiz gereken? Vize sormayacaklar diye düşünüyordum o muhtemelen aynıdır. Bir de Ankara performansları çok iyi olmuş diye duydum taşıyanlar oldu mu? Ben okumaya başlayacağım bugün ama bunlara cevap verebilen olursa çok memnun eder beni.

• ⭐⭐⭐⭐

@Scythep Bangkok oturum vs sormadan Kasım ayında da vize vermeye devam etti, nazar değmesin :)
    7(7750 üzeri)-8-9-10k bandında olanların içinden Ankaraya geri taşıyanlar olduğunu biliyorum, bunların 7-8k (8500e kadar) olanlarından aralık ve ocak ayına bültenle uyumlu olarak randevu alanlar oldu. Burada paylaştılar, siz de okudukça detayları görebilirsiniz, kolaylıklar dilerim.

• @orhan-müjde çok teşekkür ederiz , söylediklerinizden herhangi birini istemediler .

• @aysegul biz evlendikten sonra eşimin pasaportuna ve kimliğine herhangi bir işlem yaptırmadık acaba nüfus müdürlüğünden evlendiğine dair bi işlem
    yaptırmamız gerekir miydi

• @Meliha-Yalın erkekler öyle bir işlem yaptırmıyor aslında, biz soyadımız değiştiği için pasaport ve kimlik yeniliyoruz. Yani onunla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum, ki pasaportlarımızın bio sayfasında da zaten medeni hal ile ilgili bir bilgi yok zannediyorum.

• @Firat-0 Bangkok’ta mülakata girenlerin çoğunda memur banka hesabına çok takılmıyor. Tek gidecekseniz 4-5 bin doların yeterliliği memurun yorumuna kalıyor ama aracınızın mal varlığı olarak gösterilmesi kesinlikle artı olur. Belgeleri düzenli sunmanız genelde yeterli geliyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k