DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@emrede tesekkürler :) evet nüfus kayıt istemediler :)
-
@Mehmet-Aksoy, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhabalar ocakta vize görüşmem olacak amerikaya giriş zamanını daha ileri bir tarihe almak için sağlık randevusu almasam vize sürecimi olumsuz etkiler mi veya başka neler yapabilirim
Vize randevusuna sağlık raporunuz olmadan giderseniz size vize vermezler
%99 böyle olur çünkü forumda bu şekilde birisi vardı vizesi onaylanmamış AP'ye bırakmışlar sonrasında ne olur bilmiyorum
-
@Meliha-Yalın Hayırlı uğurlu olsun :folded_hands_medium-light_skin_tone:
Sizden ilişki kanıtı vs. almadılar mı? mülakat veya evrak teslimi sırasında hiç sorulmamış mıydı? -
@onur12 perşembe günü dosyamı Ankara'ya geri aldırmak için eposta gönderdim. kabul edilecek mi bilemiyorum hala dönüş bekliyorum
-
@Uğur-Çelik Hayırlı olsun, Diploma ve diğer evraklara herhangi bir tasdik yaptırdınız mı, DS-260 formu ile ilgili evrak istedilermi ?
-
@DARTHU YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin;
Vize sürecinin imzanıza taşıyın;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
DV2026 excel tablosuna da bilgilerinizi girin ve güncellemeyi unutmayın lütfen, teşekkürler. -
@Mehmet-Aksoy 1den fazla diploma(lise, lisans, master vs) götüren talihlilere genelde hangisini istiyorsanız onu verin diyorlar diye hatırlıyorum ancak deneyimleri tarayabilirsiniz bunun için.
-
@Mehmet-Aksoy aslında yapabilirsiniz, yani olumsuz bir etkisi olmaz, sadece o an vizenizi alamazsınız tabiki, size klasik vize görüşmesini yapıp büyük ihtimalle "evraklarınızda bir sorun görünmüyor, sağlık raporunuz geldiğinde vizenizi onaylayacağız" diyeceklerdir. O aşamadan sonra da örneğin 2 ay sonra sağlık raporunu alıp, tekrar konsoloslukla irtibata geçip vizenizi o şekilde alabilirsiniz. Ancak yine de, forumda arayın mutlaka örneklerini bulacaksınızdır, sonuçları olumlu mu olumsuz mu daha doğru karar verirsiniz. Ben aklımda kaldığı kadarını yazıyorum. Bir de tabi, çok geciktirmemenizi tavsiye ederim, 30 eylüle kadar nasılsa vakit var demeyin, son aylarda konsolosluktan yeterince hızlı cevap alamayabilirsiniz, dolayısıyla kota sorununa takılabilirsiniz gibi sorunlar olabilir. Çok önemli ve geçerli bir sebebiniz yoksa vaktinde vizenizi almanızı tavsiye ederim.
-
@zakaria Hayırlısı olsun, emaili nereye gönderdiniz?
-
@aysegul Merhaba, teşekkürler bilgilendirme için. imzamı güncelledim. zaten daha once excel tablosunda kayıdımı yapmıştım.
-
@Uğur-Çelik evet hepsini gördüm onların o kadar uzun sürdü ki biz çok bekledik tuvalete bile gidemedik onların ne zaman biteceğini kestiremediğimizden :D ama sonunda vizemiz onaylandı artık yeni kıta'da size ve eşinize kolaylıklar ve mutluluklar sizinle olsun kendinize iyi bakın :)
-
@zakaria Ufak bir tiyo daha önceki yorumlarda da yazılmıştı ama gözden kaçmış olabilir diye yazıyorum. KCC'Ye mail atarken ikametgah ile mail atarsanız daha hızlı dönüş yapıyorlar.
-
@zakaria hayır hiçbir şey istemediler sadece 1. belge teslimi olan noktada ilk sorusu ne zaman evlendiniz oldu :)
-
@DARTHU, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Umut-P selamlar, ne aşamada oldugunu hangi portal üzerinden takip edebiliriz. arıyorum ama hep farklı sayfalara yönlendiriyor pek anlamayadım. mesela şu an ki durum ne ? hangi numara aralağında çağırılıyor.
Her ay bülten açıklanıyor sizin dosya numaranız henüz aktif olmadı. Forumu daha sıkı takip ederseniz yararınıza olur.
Takip etmeniz gereken başlıklar:
Öncelikle bu başlık, DV2026 Mülakat Deneyimleri ve Sayılarla DV2025
Kolay gelsin. -
@Mehmet-Aksoy, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhabalar ocakta vize görüşmem olacak amerikaya giriş zamanını daha ileri bir tarihe almak için sağlık randevusu almasam vize sürecimi olumsuz etkiler mi veya başka neler yapabilirim
Sayın @aysegul hanımın söylediklerine ek olarak şunu da yapabilirsiniz, hatta ben bu yolu öneririm:
Önce sağlık randevunuzu tamamlayın ve vizenizi alın, böylece vize cebinizde hazır olur. Sağlık muayenesi tarihinden sonra 6 ay içinde ABD’ye kısa süreli bir giriş çıkış yapabilirsiniz. Örneğin bir hafta sonu 1 günlük bir ziyaret bile yeterlidir. Bu girişte pasaportunuza 1 yıl geçerli olacak şekilde damga basılır ve siz de bu 1 yıllık süre içinde dilediğiniz zaman gidip yerleşebilirsiniz. -
Merhaba Arkadaşlar
Bangkok, 28 Ağustos'tan önce dosyasını taşıyanları ikamet şartı aramadan kabul ediyor mu? -
@DARTHU Bülten, cn'ınızın aktif olması vs konularına vakıf olmak istiyorsanız Serap Hanım'ın linkini verdiği Sayılarla 2026 başlığını öncelikle ve iyi okumalısınız.
Sonraki süreçler için bu aşamalar başlığının yine öncelikle ilk iletisi olmak üzere tamamını mutlaka okumalısınız.
Ankara (veya diğer konsolosluklar) bültenle uyumlu ilerliyor mu, hangi numaralara ne zaman randevu veriyorlar gibi bilgiler konusunda da, kendi bilgilerinizi eklediğiniz excel dosyasını takip edin mutlaka. Bu başlığı da hep takip edin bu konuda da.
Mülakat deneyimleri zaten olmazsa olmaz, her daim takipte olun.
Bu sıralamayı takip ederseniz, sürecinize hakim bir şekilde ilerleyebilirsiniz. -
@aysegul Tesekkur ederim.
-
Arkadaslar merhaba bizim de 13 Ocak ta randevumuz var belgelerimiz hazir. Ben, esim ve 11 yasindaki kizimla gidicez lakin hesabinda bahsedilen rakamlar yok ama uzerimde bi ev tapusu ve ruhsat var esimin uzerinde de ailesinden kalan tapular var. Basvuru sitesinde de vizeniz onaylanana kadar hic bir malinizi satmayin yaziyordu. Ben bu durumda gorusmeye gitsem onay alabilir miyim? Yani onaylandigi surecte zaten mal varligimin bir kismini satip o sekilde gidicem bi sure gecenebilmek icin.
-
@Cem-Çeliker Merhaba Cem bey, iletiniz sayesinde bizde ogrenmis olduk. Cok sagolun. Google Maps'e "MAHAL ANKARA" yazdigimda cikan adres su:
Mustafa Kemal Mah. Dumlupinar Bul. No:274 D1 Blok 1 Kat No:5 Cankaya/Ankara
VPS icin buraya gidecegiz, dogru mudur?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum