Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @FROG-FROG istersen evinize söyleyin isterseniz Ankara VSF den alın(onun için randevu oluşturmak zorundasınız)

• @emre-cebeci bende Ankara da olan bir arkadaşım olmasa asla bulamazdım orayı inanılmaz soğuktu. kesinlikle haritaya VSF Global yazıp gitmeyin. 'MAHALL ANKARA' Tarım bakanlığı karşısında

• @Dilan-Yalçın bugün oradaydım yaklaşık 3 hafta önce randevuya girip onaylanan ve 3 haftadır pasaportları eline ulaşmayan arkadaşım vardı onun ve eşinin pasaportu vsf ankara şubesindeydi. ben sordum isimleri kayıtlıydı bugün çıkaracaklarını söylediler.
    Not: ödeme tarafında hata yaptıkları için ups in almadığını söylediler oradaki çalışanlar

• @betülkya Tebrikler. Ne güzel evinizi de tutmussunuz.Eger mumkunse evinizi nereden( hangi uygulama...) nasıl kiraladiniz anlatabilirseniz sevinirim.Austin benim de yerlesmeyi düşündüğüm yerlerden o yuzden ozellikle soruyorum.Umarim 🙂ailenizle güzel sağlıklı ışıklı yollariniz olsun🙂

• @tulay merhaba teşekkür ederimmm deneyimimi şu başlıkta paylaştım emlakçı ile ilerledik 🙂Teksas,Austin

• merhaba yedek astsubay olarak askerlik görevimi yapıyorum ve 2026 mayıs ayında bitiyor sorum şu 2026 ocakta mülakatım var ve askerlik belgesi istiyor e devletten çıkarsam şuanda silah altında ibaresi yazacak bir sorun olur mu

• @emre-cebeci selam bende 19 Kasım mülakat girdim. Lakin gts premium diye niyetden mail geldi ödeme yaptım UPS şube seçtim hala bekliyorum pasaportlarımız gelmedi

• @Meliha-Yalın selam bende 19 kasımda girdim mülakata ertesi gün bir mail geldi ödeme yaptım UPS şube seçtim ama hiçbir takip numarası gelmedi eşim ve oğlumada gelmedi.
    Ödeme yaptığım zaman sadece ödeme için teşekkür ederiz yazısı çıktı başka bişey çıkmadı herhangi bir bilgilendirme yazısı felan. Sizde nasıl oldu bilgi verirmisiniz.

• @Dilan-Yalçın merhaba bende aynı durumdayım pasaportlarım ödeme yaptığım halde UPS kargo şubesinden almak için. Hala gelen giden bişey yok.

• @gulsensatici4 Merhabalar, Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Gelişmelerden haberdar edeceğim.

• @Captan-Levi mülakata Ankara’da gireceksiniz tercümeye gerek yok E devletten aldığınız gibi götürebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@nihal_porsuk, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba uzun süre siteye adapte olmaya çalıştım ileti kısmım açık değildi şimdi haloldu

Sorularım şunlar biz sonucumuza 12 eylülde baktık 4 ay kadar geç DS formumuzuda 14 ekimde gönderdik bu ilk sorum geç öğrenip geç doldurduk
    ikinci sorum ise case numberımız 20917 sıranın bize gelme olasılığı nedir
    üçüncü sorum ise eşim ortaokul mezunu ama bi fiil yapı malzemesi yani inşaat malzemesi satan firmada çalışıyor bu firmanın mesleki yeterlilik belgesine sahip araştırdığımızda tesisat üzerine bu belgenin olması yeterli olunur dendi ama ne derece doğru
    dördüncü sorum ise biz bir danışmanlık firması ile çalışıyoruz bunlar dosya taşıma bitti ama üç ülkeye (viyana dubai ve montenegroya) ticket attık haber bekliyoruz oldu bu siteden tanıştığım serap hanım ise yurt dışı ticketten bir şey çıkacağını sanmıyorum büyük ihtimal ankarada girersiniz dedi

Deneyimi olan abilerim ablalarım kardeşlerim bana yardımcı olurlarsa sevinirim bu green card olayına hiç vakıf değilim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

@nihal_porsuk

1-DS260 formunu geç doldurmuş olmanız şu aşamada mülakat alıp alamayacaginizi etkilemeyecektir, son iki yıldır form doldurma tarihine göre değil CN numarası küçükten büyüğe doğru mülakat dağıtımı yapılıyor.

2-209xx sıralama ile size sıra gelip gelemeyeceği belli değil, bunu kimse yorumlayamaz. Öncelikle sizin numaranızın her ay açıklanan bültende cut off olması gerekiyor. DV2025 23000 CN ile kapandı, numarası 23000’den yüksek talihliler için süreç başlayamadan bitti. DV2026 daha düşük veya daha büyük bir numara ile bitebilir, bunu açıklanacak bültenlerden öğrenecek tüm talihliler. Daha detaylı bilgi için Sayılarla DV2026 başlığını okumanız tavsiyedir.

3-asıl talihli olan ortaokul mezunu eşinizin çalıştığı firmanin mesleki yeterlilik belgesine sahip olması eşinizin vizesinin onaylanacağına anlamına gelmez, bu konuda yanlış bilgi edinmişsiniz. Eşiniz lise diploması olmaksızın süreci başarı ile bitirebilir mi bunu öğrenebilmemiz için Green Card Çekilişi Başvuru Şartları konu başlığının ilk iletisinde kırmızı renk ile yazılı “Mesleki Deneyim Şartı” altındaki bilgileri dikkatle okumanız ve kanıtlarını mülakata götürmeniz gerekiyor. Eğer ki bahsi geçen kriteri eşiniz karşılayamaz ise süreç sizin için olumsuz bitecek ne yazık ki.

4- çalıştığınız danışman daha bu sorularınıza doğru ve tam bilgi verememişken kendisinden medet ummanız boşuna, kişisel görüşüm bu danışman ile ivedilikle yollarınız ayırmanız ve forumdaki doğru konu başlıklarını okuyarak, arama butonundan cevapları aramanız, cevap bulamıyorsanız bu başlıktan sorularınızı yöneltmeniz doğru olacaktır. Böyle zamanda maddiyat bu kadar önemliyken paranızı boşuna sokağa atmayın.

5-sizin numaranız bültende henüz cut off bile değil, konsolosluklar sizin bilgilerinizi göremez, görse bile sizinle işleri yok, sizin dosyanızı taşıyabileceğiniz ve başvurmanız gereken tek merci KCC. 28.08.25 tarihi itibariyle yapılan kural değişikliği ile vatandaşı veya yasal ikametiniz olmayan bir başka ülkeye/konsolosluğa dosya taşıyamazsınız. Sabırla Ankara’yı bekleyeceksiniz. Konsolosluklara mülakat taşıma talebi iletmeniz gerektiğini kim söyledi, danışmanınız mı?

Bu yazılanları danışman zaman ayırarak size yazmaz, asıl amacı paranızı almak, gözü sizin cebinizde. Tüm bu okuduklarınıza rağmen danışman ile çalışmaya devam etmek isterseniz, forum kuralları gereği danışmanlar ile çalışan talihliler forumdan kulllanıcı olarak yararlanamıyor ve sorularına cevap alamıyor. Bol şans 👍

• @cantekin e postanızın gereksiz/spam kutularını kontrol ediniz. Bir de ustraveldocs'a (işin bu kısmından emin değilim tahmin yürütüyorum) yanlış mail girilmiş olma ihtimali var mı? Bu arada ben mülakattan önce adresimi antalya merkez depo olarak girmiştim ve ödeme ekranına yönlendirmemişti. mülakattan sonra gelen mail'e girerek adresimi güncelleyip iş yeri adresimi seçerek 1.144 küsür civarı ödeme yaptım. 4 iş gününde kargo bana ulaştı.

• @nurettinx Evet Spam'ı da kontrol ediyoruz her gün. Ne eşimde ne bende henüz bir email almadık.

• @cantekin bana da mail gelmedi (Hotmail) ama kızıma mail geldi (gmail) kargo firmasini aradık benimkinin de orda olduğunu söylediler gittik oradan aldık

• @Erkan-0 aynı şekilde ben de yaptım 4 kişi için hiç bir belge vs mail gelmedi. bugün de mailler gelmeye devam ediyor hatta pasaportlar hazır teslim alabilirsiniz diye ama ben zaten dün teslim aldım. böyle adi böyle beceriksiz böyle denetimsiz bir firma bu vfs. orada bir arkadaş vardı benim önümde pasaportu teslim aldı ben para iadesi nasıl alacağım dedi orada ki bankoda çalışan kız muhasebe bölümü ile görüşün dedi , o arkadaşta tamam dedi gidiyordu ben en son dayanamadım zaten sırada 1 saat bekleyip hipoterminin eşiğine gelmişim ya dedim kardeşim tamam dedin gidiyorsunda sen muhasebe departmanının telefonunu biliyor musun diyince bir sorayım dedi kız bir kağıt uzattı onun fotosunu çekip gitti. sıra bana gelince önce pasaportları aldım sonra para iadesi sordum aynı şekilde kağıdı gösterdi sıradan ayrılmadım yanında aradım telefon kullanılmıyor 0212 li bir numara , o zaman mail atın dedi maillerede bot cevap veriyor. arabaya gidip soğuktan buz gibi olmuş suyumdan bir yudum alıp istanbula doğru yola çıktım. kısacası sadakamız olsun...

• Merhaba oncelikle 14 kasim gorusmemi yaptim ve ve vizem onaylandi.Esim annesi rahatsiz oldugu icin katilami.Ben kendim katildim. Konsolostuktaki yetkililer randevu bulursam esimin katilabilecegini soyledi .Biz de oncelikle +908503901950 numarayi aradim cikan hanimefendi bana disyamin kapanmasini ondan sonra esim icin randevu alabilecegimi ve mail ankaraya mail atmami soyledi [email protected] 19 kasimda gonderdim bana otomatik mail geldi .eger burada cevabiniz varsa size ce vap veremeyiz diye ama ben cevap bulamadik. Ben pasaportumu 20 kasim persembe elden teslim aldim.Ama esim icin simdi ne yapmaliyim bilemedim. Beklesem mi arasam mi emin olamadim.
    Bir de yesilkartforum.com da excell de kendimi nasil ekleyecegim bir turlu telefondan yapamadim bana yardimci olabilirseniz sevinirim diger talihliere yardimci olmak adina sevinirim.

• @emre-cebeci sanırım bende aynısını yapıcam
    Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

• @tulay Merhaba, excele sizi ekledim (96. satırdasınız) ? olan yerleri ya siz ekleyin yada o bilgileri de verirseniz eklerim.

• +908503901950 no'yu aradım. Pasaportlarımızın hala daha konsoloslukta olduğunu söylediler. 21 Kasımda girmiştik mülakata. Vize basımı için biraz geç kaldılar gibi geldi bana. Umarım bir aksilik yoktur.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |