Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mesut57 Sorularınızı Aşamalar başlığında sormanız rica olunur.

• @mesut57 alabiliyorsanız alın isterseler orada verirsiniz istemezseler vermezseniz, e devletten çıkarabileceğiniz ne varsa çıkarttım ben hepsini sıraya dizdim ve istenilenleri verdim.

• @tulay, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bravist ilk ? Isaretini hangi tarihi istiyor bilmiyorum
    Ama gidecegim yer henuz belli degil
    1 kisi gidecegim
    26 yildir basvuruyorum duzenli
    20 kasim da pasaportumu aldim.
    Yesil kartforuma uyelik tarihim i soruyorsa tam bilmiyorum ama ilk mail 16 ekim de geldi ondan so ra uye oldum

Tebrik ederim azminizi, vizeniz de hayırlı olsun Yeni hayatınızda başarılar dilerim.

• @melisbasdurmus Hayırlı olsun 🙂 Yazınızda bahsetmemişsiniz ama vukuatlı nüfus kayıt örneği istemediler mi? Formül A ve çevirisi yetiyor mu acaba?

• merhabalar ocakta vize görüşmem olacak amerikaya giriş zamanını daha ileri bir tarihe almak için sağlık randevusu almasam vize sürecimi olumsuz etkiler mi veya başka neler yapabilirim

• @Uğur-Çelik hocam hayırlısı olsun. yeni hayatınızda başarıları şimdiden. içeride bize dosya numarası ve mülakat numarası veriliyordu o sizin kaçtı ve sizin kirli sakallı kişi mi denk geldi? 😃

• @Cem-Çeliker çok teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun size de yeni hayatınızda başarılar bol mutluluklar diliyorum😊🙏 sıra numaramızı tam hatırlamıyorum yanlış olabilir ama 673 gibi bir şey kalmış aklımda , evet bu arada bize kirli sakallı bir bey geldi mülakatta Türkçesi çok iyi değil ama anlaşılıyordu ,aksanını biraz Fransız aksanına benzettik biz özellikle askerliği sorduğunda s ve r yi bastırarak söyledi gibi oldu, biz ona gelince biraz tırstım ama çok samimi biriydi 😄😄😄

• @Uğur-Çelik ben hemen sizden sonra mülakata girdim o adamla 😃 şeyi çok net hatırlıyorum eşinizden inglizce bir şey duymak istedi ve 'what you want' dedi orada bir tebessüm oluştu hemen arkanızda sizi dinliyordum. benim mülakatımda 0 ingilizce 1 dk bitirdi ama sizi biraz zorladı bende o arada tedirgin oldum 😃

• @Peyk74 çok teşekkürler 🙂

• @Cem-Çeliker aa evet şimdi sima olarak hatırladım sizi doğru o sıra heyecandan insan anlamıyor hiç bir şey ☺ açıkçası biz de o kadar ingilizce konuşturcağını düşünmemiştik , yanlış hatırlamıyorsam 2026 deneyimlerinde bir kere daha bir çiftin aynı memura denk geldiğini onlara da ingilizce sorduğunu gördüm , rastgele mi çiift olunca mı öyle yapıyolar anlamadım ben de 😁 bir de gördünüz mü bilmiyorum bizden 2 önce yabancı bir çift vardı küçük çocukları vardı , onların da çok çok uzun sürdü orada kendi aramızda inşallah ona denk gelmeyiz derken yine ona denk geldik

• @emrede tesekkürler 🙂 evet nüfus kayıt istemediler 🙂

• Yasaklı

@Mehmet-Aksoy, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhabalar ocakta vize görüşmem olacak amerikaya giriş zamanını daha ileri bir tarihe almak için sağlık randevusu almasam vize sürecimi olumsuz etkiler mi veya başka neler yapabilirim

Vize randevusuna sağlık raporunuz olmadan giderseniz size vize vermezler

%99 böyle olur çünkü forumda bu şekilde birisi vardı vizesi onaylanmamış AP'ye bırakmışlar sonrasında ne olur bilmiyorum

• @Meliha-Yalın Hayırlı uğurlu olsun 🙏🏼
    Sizden ilişki kanıtı vs. almadılar mı? mülakat veya evrak teslimi sırasında hiç sorulmamış mıydı?

• @onur12 perşembe günü dosyamı Ankara'ya geri aldırmak için eposta gönderdim. kabul edilecek mi bilemiyorum hala dönüş bekliyorum

• @Uğur-Çelik Hayırlı olsun, Diploma ve diğer evraklara herhangi bir tasdik yaptırdınız mı, DS-260 formu ile ilgili evrak istedilermi ?

• ⭐⭐⭐⭐

@DARTHU YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin;
    Vize sürecinin imzanıza taşıyın;
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    DV2026 excel tablosuna da bilgilerinizi girin ve güncellemeyi unutmayın lütfen, teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Aksoy 1den fazla diploma(lise, lisans, master vs) götüren talihlilere genelde hangisini istiyorsanız onu verin diyorlar diye hatırlıyorum ancak deneyimleri tarayabilirsiniz bunun için.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Aksoy aslında yapabilirsiniz, yani olumsuz bir etkisi olmaz, sadece o an vizenizi alamazsınız tabiki, size klasik vize görüşmesini yapıp büyük ihtimalle "evraklarınızda bir sorun görünmüyor, sağlık raporunuz geldiğinde vizenizi onaylayacağız" diyeceklerdir. O aşamadan sonra da örneğin 2 ay sonra sağlık raporunu alıp, tekrar konsoloslukla irtibata geçip vizenizi o şekilde alabilirsiniz. Ancak yine de, forumda arayın mutlaka örneklerini bulacaksınızdır, sonuçları olumlu mu olumsuz mu daha doğru karar verirsiniz. Ben aklımda kaldığı kadarını yazıyorum. Bir de tabi, çok geciktirmemenizi tavsiye ederim, 30 eylüle kadar nasılsa vakit var demeyin, son aylarda konsolosluktan yeterince hızlı cevap alamayabilirsiniz, dolayısıyla kota sorununa takılabilirsiniz gibi sorunlar olabilir. Çok önemli ve geçerli bir sebebiniz yoksa vaktinde vizenizi almanızı tavsiye ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@zakaria Hayırlısı olsun, emaili nereye gönderdiniz?

• @aysegul Merhaba, teşekkürler bilgilendirme için. imzamı güncelledim. zaten daha once excel tablosunda kayıdımı yapmıştım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |