IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@burak2344 cok teşekkürler bilgi verdiğiniz icin
-
@rock dun bende bi tanıdıkla konusurken konusu geçti kanada ve amerika ucusunda schengen istemeden uculuyor dedi ama yinede bu net bi bilgi değil lütfen arastırın
-
@PhantomRaven cok tesekkurler:folded_hands: .kusura bakmayın bır sey daha sormak ıstıyorum zamanınızı alıyorum ama chatgpt ye sordum kafama cok yatmadı tecrube eden arakadaslardan ogrenmek daha sagllıklı geldı.sımdıden tesekkurler. ben sımdı ds260 yukledım kendı evraklarımı yukleyecegım o belgelerı gonderdıkten sonra esım ı864 formunu ceac tan pettıoner olarak gırıs yaparak mı yukleyecek yoksa applıcant adımından gırıs yapılıp tek seferde mı gondermek gerekmekte.arada zaman gecmesı sorun olur mu.sız nasıl ıslem yaptınız cok tesekkurler.:folded_hands:
-
@seda-2 merhaba araştırıyorum ama buraya yazdım tecrubesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
-
Çok sevindim tarihleri dağıtılmaya başlanmış. Hepinize hayırlı olsun🙏 benim oğlum kasım ayında onay aldı acaba ne zaman randevu gelir oğluma tahminen bilen var mı?
-
@can-bolatbaş bende ayni sekilde sanmistim sonra medical exama bagli oldugunu ogrenmistim ☺️
-
@Refiks ben esimin sponsorluk evraklarini o sisteme yukledikten sonra CEAC portalindan indirip cikti alip yanima almistim sadece. kendi evraklarim orijinaldi sadece.
-
@Fatma-Antalya sorun değil, süreç çok uzun sürdüğü için hata yapmak istemiyoruz doğal olarak. Bildiğim kadarıyla belge yüklerken hangi hesaptan giriş yaptığınızın pek önemi yok, önemli olan doğru kısımlara yüklemek. Eşinizin belgelerini de yüklemeden tüm başvurunuzu göndermemeye dikkat edin sadece.
NVC'den ne kadar hızlı onay alırsanız, mülakat verilme sırasına o kadar erken girersiniz -
@salimekoken Mülakatınız yaklaşık kaç dk sürmüştü hatırlıyor musunuz?
-
@PhantomRaven Ve neler sorulmuştu,hatırladığınız kadarıyla bize de söyler misiniz
-
@salimekoken anladım teşekkür ederim 🙌🏻
-
@PhantomRaven cok tesekkurler.herkesın yolu ve bahtı acık olsun.bu surec aynen uzun yorulduk mu evet yorulduk ama ıyı yorulduk :)sonu guzel olsun hepimız ıcınnn cokk amınnn:)
-
Ben aktarmalı uçtum bir sorun yaşamadım size tavsiye ediyorum
-
@seyyit1 hocam nereden aktarma yapmıştınız
-
@rock Almanya’dan aktarmalı gittim frankurtan
-
@rock
merhaba ben de öyle bir seçenek çıkmadı nasıl yaptınız ? -
@PhantomRaven
merhaba. onaylı ingilizce derken notere gerek var mı ? -
@Fatma-Antalya
merhaba bu nüfus kayıt örneği vukuatlı olan mı yoksa sadece içinde aile bireylerinin olmadığı normal olan mı ? -
@seyyit1 teşekkür ederim yanıtınız için 🙏🏼
-
Arkadaşlar merhaba vfsglobala para yatırdım premium delivery olarak ne bir mail aldım ne bir mesaj sistemde halen premium location görünüyor anlayamadım gitti yarın iletişim kurmaya çalışacağım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum