Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @salimekoken anladım teşekkür ederim 🙌🏻

• @PhantomRaven cok tesekkurler.herkesın yolu ve bahtı acık olsun.bu surec aynen uzun yorulduk mu evet yorulduk ama ıyı yorulduk :)sonu guzel olsun hepimız ıcınnn cokk amınnn:)

• Ben aktarmalı uçtum bir sorun yaşamadım size tavsiye ediyorum

• @seyyit1 hocam nereden aktarma yapmıştınız

• @rock Almanya’dan aktarmalı gittim frankurtan

• @rock
    merhaba ben de öyle bir seçenek çıkmadı nasıl yaptınız ?

• @PhantomRaven
    merhaba. onaylı ingilizce derken notere gerek var mı ?

• @Fatma-Antalya
    merhaba bu nüfus kayıt örneği vukuatlı olan mı yoksa sadece içinde aile bireylerinin olmadığı normal olan mı ?

• @seyyit1 teşekkür ederim yanıtınız için 🙏🏼

• Arkadaşlar merhaba vfsglobala para yatırdım premium delivery olarak ne bir mail aldım ne bir mesaj sistemde halen premium location görünüyor anlayamadım gitti yarın iletişim kurmaya çalışacağım

• @rock The same happened to me and I had to go back to log in this evening. I saw that my transaction was completed. I didn’t receive any email or text message but on the US website it says I have to pick it up from the embassy after my interview but I heard that I will fill a form after my interview where my visa will be delivered to. So I am waiting for that.

• @uniquenessO ı understand its so weird honestly and i hope they fix the new system nicely.

• @rock I hope so too

• @rock Benim de aynı şekilde premium delivery için vfs yönlendirdikleri sayfadan ödememi yaptım bankamdan para alındı sayfada da oldu diye yazdı ama herhangi bir onay maili gelmedi

• @gigi25 ben her ihtimale karşı allahtan ekran görüntüsü aldım umarım sizde almışsınızdır

• @rock I didn’t remember to but I will go to my bank app to get the receipt.

• @PhantomRaven bir dakika bile surmemisti. uc soru sormuslardi. esimin adini soyleyip bu kim diye sordu, sonra ingilizce biliyor mu ve nasil tanistiniz dedi. kisa kisa cevaplar verdim hep tebrikler vizeniz onaylandi dedi ve bitti. korktugum gibi degildi hic

• hellooğğğğ
    mülakat tarihi almayı beklediğimiz süreçte
    benim adresim ve şehrim değişti.
    eşimin de Amerikadaki adresi ve şehri değişti.
    eşimin maaşı değişti ve yükseldi.
    Başvuruyu yaparken sponsorum maaşı yüksek olan arkadaşım olmuştu, şimdi eşimin de maaşı yetiyor.
    tüm bu değişiklikler için güncelleme yapmamız gerekecektir diye düşünüyorum?

• @Refiks Merhaba ben de aynı şeyi düşünüyorum, bizde de eşimin ablası sponsor olmuştu ama eşim ilk başvurduğumuzda part time çalışıyordu şimdi full time'a geçiş yaptı ve düğün yaptığımız için oradan gelen takılarla ortak bir hesap açıp oraya yatırım yaptık. IL geldiğinde bunları NVC'de güncellemek bir sıkıntı yaratır mı acaba emin olamadım.

• @Refiks Selamlar kral, biraz zor bir soru gerçekten, biraz kafa açmak adına yanıtlamak istedim. Yani sponsor bilgileri değiştirmek için yeni I-864 doldurman gerekir, NVC'ye bunları yüklesen, bakar olur mu? Olmayabilir. Adres konusu bence biraz sıkıntı olabilir çünkü green card'ın gideceği adresi de muhtemelen eski adrese göre belirlemiştin diye düşünürsek, DS-260 formunu da yeniden düzenlemen gerekebilir, sistem buna izin veriyor mu bilmiyorum.

İstersen yeni bir I-864 formu doldurup, güncel bilgilerinizle doldurabilir eşiniz, ardından mülakat tarihine kadar sana yetiştirir, sende konsolosluğa durumu izah edebilirsin, bu arada işini garantiye almak için yine aynı belgeleri NVC'ye yükleyebilirsin. Valla karışık bir durum, işin içerisinden çıkamadım ama anlaşılabilir bir durumun var bence, çünkü DQ tarihi ile mülakat tarihi arasında 7 ay var, az bir süre değil, yani bilir kişi değilim ancak biraz olsun kafa açmak adına düşüncelerimi yazayım dedim 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |