Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @seyyit1 teşekkür ederim 🙏

• @Turhan-0 bende size katiliyorum, e-devletten almis oldugunuz barkotlu evraklari guncel haliyle yuklediginizde bir sorun olacagini dusunumuyorum.

• @Refiks sadece resimler album olursa iyi olur, evlilik cuzdani asli, pasaport asli, nufus cuzdani asli, vukuatli nufus kayit ornegi e-devletten, e-devletten sabika kaydi, varsa bosanma evraklari her iki kisinin, bir adet biyometrik foto, ve amerikadaki esin son 3 yillik vergi beyanlari. Son olarak DS-260 formunu yukledikten sonra sistemin size verdigi basvuru numarsinin oldugu ekran yazisi. Bunlarin disinda bence hic bir evrak goturmenize gerek yok. Tabu karar yine sizindir, yaptigim butun arastirmalar bu yonde.

1. Asama- Interview Preparation

Mulakatta neler sorulabilir, nasil cevap vermelisiniz gibi konulara hazirlanmak icin mulakat tarihinden 2 - 3 hafta oncesinde bir meeting yapacagiz. Bununla ilgili davetiyeyi size tekrardan gonderecegim.

4)Mülakata getirilecek evraklar (her başvuran için)

• P4 Interview Letter

• USTravelDocs “Registration/Transaction Complete” çıktısı

• DS-260 Confirmation Page

• Vukutatli Nufus Kayit Ornekleri (CEAC'e verdigimiz packageda tarihler gectigi icin Interview Gunu tekrardan Interview Tarihi'nde gecerli olacak, her aile uyesinin gorundugu Vukuatli Nufus Kayit Ornekleri ile gelinmelidir.)

• Arşiv Kayıtlı Adli Sicil Kaydı (Bu da ayni sekilde tum aile bireyleri icin E-Devlet'ten Interview

Ve 2 sağlık 2 randevu toplam 4 biometrik fotoğraf demiş bizim avukat.

Bu yukarıda yazdıklarım mülakat için yeterli demiş bizim avukat ama siz fazla götürsenizde kardır

• @Alternative12 merhaba,basvuru sahıbının evrakları yuklemede orada hem ıngılızce hem turkce evrakları yukleyın yazıyor.adlı sıcıl zaten ıngılızce orjınal olarak verılıyor.bır nufus kayıt ornegını tercume ettırmenız gerekmekte.bız daha once evlılık cuzdanını tercume ıstedıklerı ıcın yaptırmıstık.ben hem orjınal hem de ıngılızce tercume evrakı yukluyorum bılgınıze

• @PhantomRaven cok tesekkurler donus ıcın.🙏 ds260 tekrar actırmak sorun oluyor dedikleri ıcın oraya mülakatta belırtecegım gıbı bır sey yazmıstım.tamamen benım hatam sımdıde ne yapacagımı bılemedım.nereye basvuru yapmam gerek ya da nereye yazmam gerek bılgınız varsa ya da olan varsa bılgı verırse sevınırım tesekkurler.herkse bol sans ve kolaylıklar

• merhaba arkadaşlar vize ödeme için bilgisi olan var mı ? UStraveldocs böyle bir seçenek göremedim .

• Arkadaşlar merhaba IR-1 vizesini aldıktan sonra avrupa aktarmalı uçabiliyor muyuz ?

• @rock yapılıyor diye hatırlıyorum, ama lütfen ataştırmaya devam et.

• @burak2344 cok teşekkürler bilgi verdiğiniz icin

• @rock dun bende bi tanıdıkla konusurken konusu geçti kanada ve amerika ucusunda schengen istemeden uculuyor dedi ama yinede bu net bi bilgi değil lütfen arastırın

• @PhantomRaven cok tesekkurler🙏 .kusura bakmayın bır sey daha sormak ıstıyorum zamanınızı alıyorum ama chatgpt ye sordum kafama cok yatmadı tecrube eden arakadaslardan ogrenmek daha sagllıklı geldı.sımdıden tesekkurler. ben sımdı ds260 yukledım kendı evraklarımı yukleyecegım o belgelerı gonderdıkten sonra esım ı864 formunu ceac tan pettıoner olarak gırıs yaparak mı yukleyecek yoksa applıcant adımından gırıs yapılıp tek seferde mı gondermek gerekmekte.arada zaman gecmesı sorun olur mu.sız nasıl ıslem yaptınız cok tesekkurler.🙏

• @seda-2 merhaba araştırıyorum ama buraya yazdım tecrubesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

• Çok sevindim tarihleri dağıtılmaya başlanmış. Hepinize hayırlı olsun🙏 benim oğlum kasım ayında onay aldı acaba ne zaman randevu gelir oğluma tahminen bilen var mı?

• @can-bolatbaş bende ayni sekilde sanmistim sonra medical exama bagli oldugunu ogrenmistim ☺

• @Refiks ben esimin sponsorluk evraklarini o sisteme yukledikten sonra CEAC portalindan indirip cikti alip yanima almistim sadece. kendi evraklarim orijinaldi sadece.

• @Fatma-Antalya sorun değil, süreç çok uzun sürdüğü için hata yapmak istemiyoruz doğal olarak. Bildiğim kadarıyla belge yüklerken hangi hesaptan giriş yaptığınızın pek önemi yok, önemli olan doğru kısımlara yüklemek. Eşinizin belgelerini de yüklemeden tüm başvurunuzu göndermemeye dikkat edin sadece.
    NVC'den ne kadar hızlı onay alırsanız, mülakat verilme sırasına o kadar erken girersiniz

• @salimekoken Mülakatınız yaklaşık kaç dk sürmüştü hatırlıyor musunuz?

• @PhantomRaven Ve neler sorulmuştu,hatırladığınız kadarıyla bize de söyler misiniz

Benzer Başlıklar

• 6
  • 1589
  • 226
  • 1360
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |