Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @gigi25 1 gün sonra mail geldi teslim alabilirsiniz diye. Vizeyi onaylayan kadın 5 gün içerisinde basılacak dedi hemen ertesi gün basıldı ben kendi şehrime gelmesini bekledim ama ödemeye yapmadığım için göndermediler ben de mail üzerinden değiştirdim VFS den randevu aldım pasaportu teslim aldım

• @seyyit1 teşekkür ederim bilgilendirme için

• @kasım-doğan hocam senin de yakındır ocak ya da şubat

• @rock umarım

• acaba mülakat gününden sonra 3-5 gün daha Ankara da kalmak pasaportu en hızlı alma yöntemimidir? Eğer öyleyse biraz daha kalır hem Ankaradaki arkadaşlarımı görürüm diye bir düşüncem var.

• @esraozz Edindiğim bilgilere göre randevu kaydetmek bizim için değil, öyle birşey yapmıyoruz. Sizin yazınızı okuyunca bende bi gerildim ama bizlik bir durum yokmuş. Pasaportu teslim alma konusunda bir seçim yapacağız ve sağlık muayenesi için randevuyu biz alacağız.

• @Turhan-0 çok teşekkür ederim randevu almak için kayıt mi yapmak gerekiyor sistemde peki nasıl ilerlemeliyim?

• @Refiks olabilir ama randevu alman gerektiğini unutma eğer benim gibi hemen ertesi gün pasaportun hazır olursa 2-3 gün de randevu düşerse eğer alırsın oda bir yöntem. Randevu günün ne zaman ona göre karar ver eğer hafta başı ise Pazartesi gireceksen hafta sonuna kadar alma ihtimalin yüksek olabilir ama garanti değil
    Bu arada bazen randevusuz veriliyor işte uçak randevunu gösterirsen filan yardımcı oluyorlar ama saba 8-9 gibi en geç oraya gitmekte fayda var

• @seyyit1 perşembeye denk geliyor araya hafta sonu falan girecek o zaman hiç Ankara da kalmayayım uzarda uzar 🙂

• merhaba arkadaşlar, ustravel da passport number çıkan kısımdan mı register oluyoruz? karmaşık bi site oradan oraya atıyor sürekli

• ya beni sürekli blockluyor browserlar. siz de yaşadınız mı benzer durumu?

• Arkadaşlar selam doktor muaynesi kaç saat sürüyor yaklaşık

• @rock Merhabalar. Yaklaşık 3 saat sürüyormuş eski paylaşımlarda gördüğüm kadarıyla

• @beta83 teşekkür ediyorum

• @Seyduna evet o yuzden follow up kısmını anlamadım demistim size emin olamadım cunku. Delivery kısmı olması gerekıyor gibi
    Teşekkürler bilgilwriniz icin ugrasmıssınız sizde

• @esraozz valla bizde NVC aşamasına geçerken amerikadaki avukatımızı bıraktık. 3000$ para istedi nvc işlemi icin ki o en basit işlem 🙂 düzgün okuyarak arastırarak her işlemi kendimiz yapabılırız.sadece sabır lazım 🙂

• @Refiks perşembeyse kalma hocam 😂 o sarkar

• Arkadaşlar mülakattan sonra pasaportumuz nereye gelicegi kayıt yapmamız gerekiyormuş kargoyaya ama nasıl ve nerden yapacagiz bilen varsa bana link atabilir mi yardımcı olabilirmi

• @seda-2 evett

• @seyyit1 Teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

• 1589
  • 1
  • 226
  • 22
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |