Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @HALİT-Ozgur, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Değerli arkadaşlar merhaba. Dün KCC ye mail attım dosyamı Bangkok tan Ankara ya geri taşımak için çünkü Ocak ayı için her iki post da benzer sayılara tarih vermiş. Bugün cevap geldi dosyam Ankaraya taşınmış oldu. Sizleri bilgilendirmek istedim

Ankara gerçeken hızlı çalışıp her kese randevu verebilecek mi, malum hep performans sorunu yaşıyor ve yine yaşar gibi geliyor bana.

• @Fer-0 Cok teşekkür ederimm. Umarım sizinde süreciniz olumlu geçer

• @kemal85 çok haklısınız, benim de korkularım var ama risk almak durumunda kaldım. Normalde bu ay cut off a girer ocakta bangkoktan mülakat alırım diyordum ama sayı çok ilerlemedi ve şubat a kalmış olduk otomatik olarak. Bebek bekliyoruz ve hamilelikte haftalar bile fark ediyorken yolculuk konforu açısından, benim ocakta beklediğim mülakat şubata veya daha sonraki aylara kalacak, bu sebeple geri aldım yoksa bangkok bence deneyimler açısından ankaraya göre daha rahat gibi görünüyor.

• Vizesini alan herkesi en içten dileklerimle kutluyorum,darısı bizlerin başına

• Herkese merhaba uzun süre siteye adapte olmaya çalıştım ileti kısmım açık değildi şimdi haloldu

Sorularım şunlar biz sonucumuza 12 eylülde baktık 4 ay kadar geç DS formumuzuda 14 ekimde gönderdik bu ilk sorum geç öğrenip geç doldurduk
    ikinci sorum ise case numberımız 20917 sıranın bize gelme olasılığı nedir
    üçüncü sorum ise eşim ortaokul mezunu ama bi fiil yapı malzemesi yani inşaat malzemesi satan firmada çalışıyor bu firmanın mesleki yeterlilik belgesine sahip araştırdığımızda tesisat üzerine bu belgenin olması yeterli olunur dendi ama ne derece doğru
    dördüncü sorum ise biz bir danışmanlık firması ile çalışıyoruz bunlar dosya taşıma bitti ama üç ülkeye (viyana dubai ve montenegroya) ticket attık haber bekliyoruz oldu bu siteden tanıştığım serap hanım ise yurt dışı ticketten bir şey çıkacağını sanmıyorum büyük ihtimal ankarada girersiniz dedi

Deneyimi olan abilerim ablalarım kardeşlerim bana yardımcı olurlarsa sevinirim bu green card olayına hiç vakıf değilim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@secetin selamlar, öncelikle sizden ricam;
    Doğru cevapları alabilmek için vize sürecinizi imzanıza taşımanız. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin

DV2026 excel tablosuna da bilgilerinizi girmelisiniz.

Bunların ardından cevap verebiliriz size.

Ve bunlarla birlikte görüyorum ki rutinin dışında bir sağlık muayenesi geçirmişsiniz, teste kalmışsınız, bununla ilgili deneyimlerinizi 2026 mülakat deneyimleri başlığında paylaşmanız sizden sonrakiler için çok faydalı olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@emre-cebeci kimlik fotokopileri mutlaka olsun, bir de eşinizden onun kimlik fotokopisinin altına "...... tc no lu eşim Emre Cebeci, benim ve çocuklarımız ..... ve ... nın paketlerini teslim almaya tarafımdan yetkili kılınmıştır" gibi birşey yazıp imzalasın yeter, herkes bu şekilde alabildi ailesinin evraklarını ankaradan. Sıkıntı çıkarmıyorlar, yeterki pasaport ve paketleriniz onlarda olsun 🙂

• Merhabalar, pasaport teslimiyle ilgili güncelleme:

Pazar günü premium pick up seçerek ödememizi yapmıştık. Dün takip kodu sorgusu sonuç vermeye başlamıştı. Bu sabah da seçtiğimiz UPS şubesi bizi arayarak pasaportlarımızın geldiğini ve gün içerisinde alabileceğimizi bildirdi.

Gün içerisinde teslim almış olacağız muhtemelen.

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio gözünüz aydın 🙂 bakalım sizin ups şubesi deneyiminiz nasıl olacak merak ediyorum :))

• @HALİT-Ozgur hakkınızda hayırlısı olsun, Ankara 7750 bültenleri hemen hemen kapatmış, son açıklanan bülteni de kapatabilecek durumda. Numaranız current olduğu zaman mülakat alırsınız, önünüzde eski bültenlerden bekleyen çok kişi kalmamıştır.
    Yalnız bunu 10K üzerinde olan dosyalar için güzel bir adım bulamıyorum Ankara'ya güvenilmez.

• @imoi @Meliha-Yalın @mstf58 merhaba arkadaşlar. Sizler Ankara’dan randevu aldınız mı? Excel’de bir güncelleme yapmamışsınız. Bilgi verir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@HALİT-Ozgur Ankara ocak ayında da bültenle tamamen uyumlu gidiyor(maşallah diyelim), 84xx lere kadar mülakat verdi ocak ayına, inşallah bebişin de şansına olsun ve şubat ayı için bir aksilik olmazsa Ankaradan mülakat tarihi almanızı diliyiorum.
    Şimdiden tebrik ederim eşinizi ve sizi, sağlıkla gelsin güzel kuzucuk 🙂

• @aysegul hanım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ☺️ umarım şubat başı ortası olursa nisan ayındaki doğum için yetişme ihtimalimiz var ☺🙏🏻

• @zakaria teşekkür ederim ben de “ankaraya güvenmeyin” lafını dinleyip ilk taşıyanlardanım dosyamı ama süreç bu şekilde gelişti. Umarım hepimiz kavuşuruz vizelerimize 🙏🏻

• Arkadaslar musait olan varsa benim bilgilerimi excele girebilirmi? Telefondan giriyorum exceli mahvetmek istemiyorum. Teşekkür ederim şimdiden

• Herkese selamlar, mülakatımı aldığıma göre ds-260ımı tekrardan açtırıp bilgilerimi güncellemek istiyorum. ds-260 formunu doldurduktan sonra üniversiteden mezun oldum ve yurt dışı seyehati gerçekleştirdim. Ufak tefek hataları da düzeltip tekrar göndericem. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

• @aysegul Merhaba, teşekkür ederim 😊 şu anlık iyi gibi eşimi de beni de ayrı ayrı aradılar. Sanırım şubeden şubeye çok değişiyor.

• image.jpeg
    Arkadaşlar bu gelen Mail 2NL maili dimi ? ordaki linke tıkladığımda 13 ocak 2026 saat 8 de ankaraya mülakat tarihim yazıyor .
    Şimdi benim Hastane randevusu icin ne yapmam gerekiyor? Nereden alcam randevuyu ? Asıl talihli benim benim pasaportum var ama ailemin hala çıkarmadık hastane randevusu alırken pasaport şartı varmi? Bide gerekli belgeleri bana gönderebilir misiniz hangi belgeleri kac tane toparlicam yeminli tercümana ingilizceye cevirtip bu ara toplamayi düşünüyorum. Bu konularda bilgim az bilgisi olan var sa bana yardımcı olabilir mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio bu arada onu da belirteyim, hakkını da teslim edeyim çalışan arkadaşın, iki seferinde de şubedeki kibar beyefendi beni de aradı, pasaport teslimi yaparken de sağolsun çok kibardı, ama fiziki şartlar ve pasaportumu saksının dibine bırakmaları OMG 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55 evet bu 2nl emaili. Pasaportsuz hiçbir işlem yapamazsınız bu aşamadan sonra, acilen pasaportlarınızı hazır edin. Ankarada mülakata girecekseniz standart evraklarda tercümeye zaten gerek yok, ve sorularınızdan anlıyorum ki, size şiddetle ve acilen forumun hem aşamalar hem deneyimler başlıklarını okumanızı tavsiye etmem gerekiyor.. az olan bilginizi biran önce yeterli seviyeye çıkarmalısınız.

Benzer Başlıklar

• 316
  • 11427
  • 180
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |