Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Temmuzda dq olanlar ne zaman randevu alır bilgisi olan var mı ?

• @ahmetZ You didn’t get your Interview letter?

• @uniquenessO No, I did not receive the interview letter.

• @ahmetZ oh 😌 I think they only gave those who were DQ May and June. Don’t worry! I believe they will give those who got DQ in July and August by December. Just be positive and be preparing for your the next step. Sending virtual hugs 🤗

• @uniquenessO perfect thank you so much

• @seda-2 don’t mention

• @ahmetZ bence subatta alirsiniz basvuru tarihine kalmadan veriyolar randevulari anladigim kadariyla

• @ahmetZ merhaba ben 2 Temmuz 2025 DQ randevu geldim 30 Ocak 2025 Bro

• Thank you so much

• @seda-2 Biz CR1 olarak başvuru yapmıştık evliliğimiz ikinci yılını tamamladı kızımın başvurusu IR2 benim ki IR1 olarak güncellenmiş. Bu güncellemeye göre iyi ki beklemişiz diyorum.

• @seda-2 şubatta derken şubat ayında görüşmesi mi olur demek istediniz yoksa şubatta IL alır olarak mı?

• Bu ileti silindi!

• Bize de 15 Ocak için randevu verilmiş. Medical exam’i 2 hafta öncesine almayı düşünüyorum. Ben hamileyim arkadaşlar ilk 3 ay dolmuş oluyor sizce bir sakıncası olur mu akciğer filmi için? Malum çok bekledik daha fazla beklemek istemiyoruz…

• herkese hayırlı,ugurlu olsunn :)darısı basımıza en kısa surede ınsalllahhh

• @gigi25 You need to get your doctor’s approval to do x/ray if not they won’t attend to you at the medical center in Ankara. You need to get your doctor’s opinion before you go for your visa medical appointment

• Unganlardan randevu alan olursa tecrübelerini aktarabilir mi? Ben biraz başladımda ds 260 6 aydan eski olmamalı diyince yanlış birşey yapmamak için devam etmedim malum 6 ay oldu zaten daha 2 ay var randevuya
    Yeni yeni sorunlar çıkıyor karşımıza

• @umutmuftahi size de geldi dimi IL

• @Alternative12 bence subat sonu gorusmede olursunuz sizede gelir yakinda randevu bence

• @umutmuftahi evet onu bende anlamadm ds260 i neden guncellememi gerekiyor

• Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim demek ki o gün bugünmüş 😄 ağustos ayına ne zaman verirler acaba yıl bitmeden alırsak şubat ayı için çok iyi olur

Benzer Başlıklar

• 1589
  • 965
  • 9
  • 3116
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

167

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |