Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Temmuzda dq olanlar ne zaman randevu alır bilgisi olan var mı ?

• @ahmetZ You didn’t get your Interview letter?

• @uniquenessO No, I did not receive the interview letter.

• @ahmetZ oh 😌 I think they only gave those who were DQ May and June. Don’t worry! I believe they will give those who got DQ in July and August by December. Just be positive and be preparing for your the next step. Sending virtual hugs 🤗

• @uniquenessO perfect thank you so much

• @seda-2 don’t mention

• @ahmetZ bence subatta alirsiniz basvuru tarihine kalmadan veriyolar randevulari anladigim kadariyla

• @ahmetZ merhaba ben 2 Temmuz 2025 DQ randevu geldim 30 Ocak 2025 Bro

• Thank you so much

• @seda-2 Biz CR1 olarak başvuru yapmıştık evliliğimiz ikinci yılını tamamladı kızımın başvurusu IR2 benim ki IR1 olarak güncellenmiş. Bu güncellemeye göre iyi ki beklemişiz diyorum.

• @seda-2 şubatta derken şubat ayında görüşmesi mi olur demek istediniz yoksa şubatta IL alır olarak mı?

• Bu ileti silindi!

• Bize de 15 Ocak için randevu verilmiş. Medical exam’i 2 hafta öncesine almayı düşünüyorum. Ben hamileyim arkadaşlar ilk 3 ay dolmuş oluyor sizce bir sakıncası olur mu akciğer filmi için? Malum çok bekledik daha fazla beklemek istemiyoruz…

• herkese hayırlı,ugurlu olsunn :)darısı basımıza en kısa surede ınsalllahhh

• @gigi25 You need to get your doctor’s approval to do x/ray if not they won’t attend to you at the medical center in Ankara. You need to get your doctor’s opinion before you go for your visa medical appointment

• Unganlardan randevu alan olursa tecrübelerini aktarabilir mi? Ben biraz başladımda ds 260 6 aydan eski olmamalı diyince yanlış birşey yapmamak için devam etmedim malum 6 ay oldu zaten daha 2 ay var randevuya
    Yeni yeni sorunlar çıkıyor karşımıza

• @umutmuftahi size de geldi dimi IL

• @Alternative12 bence subat sonu gorusmede olursunuz sizede gelir yakinda randevu bence

• @umutmuftahi evet onu bende anlamadm ds260 i neden guncellememi gerekiyor

• Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim demek ki o gün bugünmüş 😄 ağustos ayına ne zaman verirler acaba yıl bitmeden alırsak şubat ayı için çok iyi olur

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |