Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Selam herkese iyi günler yarın mülakata gideceğim mülakat için banka hesap dökümü alacağım şubeden imzalı olmasına gerek var mı yoksa uygulamadan aldığım yeter mi? Yardımcı olurmusunuz

• @Emre-Tuğra-KAYGUSUZ Merhaba, mülakat deneyimlerine bakarsanız uygulamadan çıktı alıp sorun yaşamayan talihli(ler) olduğunu görebilirsiniz. Ancak bankadan almak da çok kısa sürüyor. Fırsatınız varsa bankadan, üst yazıyla alıp götürün derim. Şahsi fikrim. Bol şans.

• @bkio teşekkür ederim

• @Seraptrkylmz Kcc'ye eposta gönderip kendiniz sormalısınız. Randevu epostası geç geliyor bazen.

• @aysegul bende premium pick up seçtim. Bu yorumu okuyunca antalyadan tekrar ankaraya gidesim geldi. Bu neymiş böyle aman rabbbiim.

• @onur12 genelde her ayın 8’i ile 15’i arasında açıklanıyor. Son iki ayda 14 ya da 15 gibi açıklandı. Bir sonraki bülten de aralık ayının 8’i ile 15’i arasında açıklanır. Bir sonraki bültende EU cutoff değerinin kaç olacağını kimse bilemez. Zira her yıl farklı ilerliyor süreç. Geçmiş yıllardaki artışlara göre tahmin yapsaydık şuan EU’da 13k, 14k gibi bir numara olması gerekiyordu ama 8500’de kaldı bu sene.

• Arkadaşlar şimdi ben premium pick up seçtim ücretimi ödedim. Ancak yorumlar, şikayet var yorumları google yorumları Antalya şubesi için berbat ötesi ben randevu oluşturup cuma günü gitsem alabilir miyim ? yoksa o zaman kadar kargoya verilmiş olur mu? Bu seçeneği iptal edebilir miyim ? kafamda deli sorular var şuanda.

• ⭐⭐⭐⭐

@kucurizm her şube öyle değildir ya, olamaz yani olmamalı 😁😁 şaka bir yana, sizinki inşallah sağ salim gelecektir 👍🏻

• Ankara Vsf den direk giden alan varmı pasaportunu ve sarı zarfını? bari orada bir sorun olmasın gittiğimiz yola değsin 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@Cem-Çeliker yok, ekseriyetle talihliler o yolu seçiyorlar zaten, sorun çıkmıyor☺️ Oradaki sorun bekleme sorunu oluyor. Ankara nın soğuğunda sıraya girip beklemek zorluyormuş insanı, 2 saate kadar bekleyeni duydum. O durumda da şu bilgiyi vereyim, ne kadar erken giderseniz o kadar az bekliyormuşsunuz, muhtemelen ilerleyen saatlerle yığılma oluyormuş. Erken giden yarım saate(bunu sadece 1 kişiden duydum😅) alıp dönüyorken daha geç giden 1-2 saat bekliyormuş kuyrukta gibi.. Genelde yapılan yorumlarda, 1 kişinin arkaya gidip pasaportları bulup getirdiği, öndeki kızın da teslim etmeye çalıştığı bilgisi var, yetişemiyorlarmış anladığım kadarıyla, yakın zamanda bir değişiklik olmuş mudur bilmiyorum. Bir de teslimat için belirledikleri saat var sanırım, ona dikkat etmek lazım.

• @aysegul aysegul hanım tüm gidiş ve dönüş biletlerimi az önce aldım perşembe sabah tahmini7:30 gibi Vsf önünde beklemeye başlıycam artık yapacak bir şey yok 😃

• @proahmet Merhabalar. Öncelikle tebrik ediyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Mülakatım 3 aralıkta olacak ve şu an belge topluyorum. Size şunu sormak istiyorum.

Mülakata götürdüğünüz evraklar arasındaki Ustraveldocs kaydını yaptığınızda hangi sayfanın çıktısını aldınız? direk bir ss mi aldınız? kaydı tamamladım ama neyin çıktısın alacağımı anlayamadım.

Bir de premium delivery ödemesini hangi aşamada yaptınız? beni hiç bir ödeme sayfasına yönlendirmedi.

Cevaplarsanız çok sevinirim. teşekkürler.

DV 24-25 ❌
    Dosya Numarasi: 2026EU76XX

Saglik Muayenesi: 01.12.25 (ANK)

Vize Mulakati: 03.12.25 (ANK)
    Vize Onay: -----------
    ABD Giris: ------------

• @MoltresMacto-0 Merhaba, bu tür sorularınızı aşamalar başlığında sormalısınız.

Barkodlu belge alabildiyseniz barkodlu belgenin, alamadıysanız transection completed kısmına tıkladığınızda çıkan ve pasaport numaranızın son 4 hanesinin göründüğü sayfanın çıktısını alıp götürebilirsiniz.

Ödemeyi vize onayınızın ardından yapıyorsunuz. Pasaport ve evraklarınızın hazır olduğuna dair gelen mailde ilgili link bulunuyor. Bol şans.

• @MoltresMacto-0 Ustraveldocs'a gir, dili ingilizceye çevir, (türkçe dilinde o seçenek çıkmıyor sistemde eksiklik var galiba) transection completed'a bas belgeni yazdır seçeneğinden pdf olarak kaydet. ödemeyi mülakattan sonra gelecek mail'i tıklayarak yaparsın

• Selamlarrr yarin sabah 7.30da mülakatım var. İnanılmaz derecede heyecanli ve stresliyim…Önerebileceğiniz şeyler var mı gitmeden önce. Şuan sadece aklımı karıştıran tek şey usttraveldocsda barkodlu belge çıkmadı onun dışında extra bir belgem yok götürebileceğim. 19 yaşındayım austin texasa gideceğim.İngilizcemi yeterince geliştirene kadar geçici işlerde çalışacağımı belirteceğim ve yeterli maddi gücü sağladıktan sonra hem okuyup hem çalışacağım diyeceğim. Şuan da hesabımda 13900 dolar var ben yeterli diye düşünüyorum (türkiyede henüz bir üniversiteye başlamadım sınava hazırlık sürecime denk geldi zaten)

• ⭐⭐⭐⭐

@Cem-Çeliker garantiye oynadım diyorsunuz yani 🙂
    iyi yapmışsınız, erkenden alıp dönersiniz inşallah 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG heyecan ve stres hata yapmanıza sebep olur. Sakince Ankara mülakat deneyimlerini de okuduysanız kaygı duymanıza gerek yok. Bol şans!

• ufak bilgilendirme gireyim dedim pasaport teslimi ile ilgili şuan ödemesini yaptığım 4 adet premium pick up lı pasaport iptal edilmiş vfs de gözükmüyor daha dün vardı ( :

para iadesi yapılmadı perşembe ankaraya yola çıkıyorum randevu aldım paradan vazgeçtim pasaportları alayım. gördüğüm en kötü sitelerde ilk 3 te diyebilirim hiç birşey düzeltilemiyor sitede, gelişmeleri yazarım.

• @FROG-FROG Stres yapmanıza hiç gerek yok. Bu başlık altındaki Ankara deneyimlerini sakince okuyun lütfen. Hepsinin ne kadar birbirine benzediğini, hemen hemen herkese benzer soruların sorulduğunu göreceksiniz.

Evraklarınız ve ödeme yapacağınız paranız haricindeki eşyalarınızı ( çanta, telefon ) emanetçiye bırakın. Sakince yönlendirmeleri takip edin. Bir şeyden emin olamazsınız soru sormaktan çekinmeyin. ( Burada mı bekleyeceğim, buradaki numarayı mı takip edeceğim gibi.. )

Başta geçici işlerde çalışacağınızı söylemenizde bir sakınca yok.

Hesaptaki para için net bir şey söylememiz mümkün değil ama gitmeyi planladığınız eyalet için makul görünüyor.

ustraveldocs ile ilgili olarak size tarif ettiğimiz şekilde çıktı aldıysanız bir problem yok. Kayıt yaptırdığınızı gösteren herhangi bir çıktı yeterli olacaktır. Transection completed kısmından çıktı aldınız mı?

• @emre-cebeci paylaşımınız için teşekkürler, lütfen gelişmelerden haberdar edin. Ben de bugün eşimin ve kendimin pasaportu için premium pick up seçerek kayıt oluşturmuştum 😞 umarım Ankara’da sorunsuz teslim alırsınız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |