Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Umut-P 13K gibi rakamlara Ankara’da sıra gelme ihtimali bence var. DV2025 5K’lar mülakata ortalama temmuz gibi girdiler. Ben DV2026 olarak 5K dosya numaramla bu ay mülakata girdim. Bu sene Ankara çok hızlı.

• @FROG-FROG ustraveldocs sitesine kaydınızı yaptırdığınızı gösteren belge/ekran kaydı çıktısını görmek istiyorlar. Adresinizi güncelleyeceksiniz büyük punto ile yazıp çıktısını alabilirsiniz. Bunların dışında bir evrak gerekmiyor. Ayrıca mülakat deneyimleri başlığında ben dahil pek çok kişi alınan ve bakılan evrakları listeledik. Oradan da teyit etmenizi tavsiye ederim.

• Bu ileti silindi!

• @mert267 merhaba, bizim takip kodumuz da geldi bu sabah. Henüz biz de hata alıyor. Birkaç gün böyle olması normal, gecikirse bakacağız. Siz de gelişme olduğunda bilgi verirseniz çok güzel olur.

• Selamlar ben ustraveldocsa kaydımı yaptırdım fakat barkodlu belge vs çıkmamıştı
    ben de ekranın çıktısını aldım bir sorun olur mu? Daha önce mülakata bu şekilde giren var mı?

• @bkio Merhaba, ben de premium processing secmistim.
    Pasaportlarin yola ciktigina dair mesaj UPS'ten geldi ancak tracking no 'takip edilemez' seklinde 3-4 gun bekledim.
    Daha sonra UPS takip edilebilir hale gectiginde tarihceye baktim ki ANK UPS'e daha yeni vermis ve 1 gun sonra pasaportlar ve sari zarflar elime gecti.
    Bendeki tecrube, UPS ilk mesaj ve ikinci mesaj arasinda ANK kaydi yaratmis ancak henuz evrak teslim etmis degil.

• Pasaportu'nu VSF İstanbul şubelerine isteyen oldu mu?

• @Eyupp güzel haberlerle dönmeniz dileğiyle deneyimlerinizi merakla bekliyoruz

• @bkio, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba, mülakatımız 19'undaydı ve onayımızı almıştık. Ertesi gün saat tam 17:00'da teslim seçeneğine dair, 21 Kasımda ise pasaportlarımızın büyükelçilikten teslim alındığına dair mail aldık.

İş yoğunluğundan ancak şimdi teslim için gerekli işlemleri yapabiliyoruz.

@swadze siz önce premium pick up seçip, bir gelişme olmadığı için sonradan premium delivery seçmek zorunda kalmıştınız sanırım. Pasaportunuz teslim edildi mi?

@aysegul Ayşegül Hanım sizin de kendi pasaportunuz geç teslim edilmişti sanıyorum.

Acaba diğer arkadaşlarımızdan premium pick up seçenlerin süreçleri nasıl ilerledi ?

Bir tanesi henüz yolda. Diğeri teslim edildi.

• Arkadaşlar UPS'den tracking Number alanlar mail aldıktan sonra birkaç gün içinde aktif oluyor o kod. Yani bir nevi UPS VFS'den evrakları teslim aldığında aktif oluyor bu mantıkla ilk birkaç gün hata almanız olası.

• @fearless1717 selam bana henüz randevu maili gelmedi ama aralık ayında gelir diye düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG son sayfaları tarayın, arkadaşlar bir yolunu keşfetmişler, dili ingilizce yapıp hesaba tekrar giriş yapınca(tam böyle miydi hatırlamıyorum, siz kontrol edin lütfen) barkodlu sayfa çıkıyor gibi bir bilgiyi birkaç kişi yazmıştı, bir bakın.

• ⭐⭐⭐⭐

@Cem-Çeliker evet biz istedik, teslim tarihleri de imzamda görünüyor. Birkaç arkadaşımız daha var, son günlerde de sıklıkla bahsedildi aslında, olumlu olumsuz deneyimlere rastlarsınız bu konuyla ilgili son 1-2 haftada.

• @aysegul ya şuan işteyim akşamda geç çıkıyorum ve eve geldikten sonra pek vaktim olmayacak çünkü direkt ankaraya yola çıkacağız bu şekilde gitsem sorun olabilir mi acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

Aslında madem premium pick up konusu açıldı, bunu da yazayım da eksik kalmasın.
    Bizim seçtiğimiz kargo şubesi karaambar kamyoncular derneğinin gizli saklı bir köşede kalmış şubesi gibiydi 🙂
    Böyle söyleyince abartılı gibi geliyor değil mi? Eşime de abartılı gelmişti. Benim pasaportu almaya kendisi gidince anladı ne demek istediğimi, sen anlattığında anlayamamışım ben dedi :))

Şimdi birkaç gün önce bir arkadaşımıza yazdığım şeyi buraya kopyalayayım, tekrar baştan yazmayayım 🙂
    "" UPS ...... (istanbul avr yakasında bir şube) şubesini seçmiştim ben premium pick up olarak, anadolu yakasında olmama rağmen, orası anneme yakın, hem anneme uğrar hem pasaportlarımızı alırım demiştim, neyse ups ....... şubesi zaten görseniz inanamayacağınız bir yer, böyle kargo şubesi mi olur, koca ups bir tane normal dükkan bulamamış mı dersiniz, neyse o gün benim işim çıktı, benim pasaportmu da almaya eşim gitti, toplantı dönüşü gittiği için öğleden sonrayı buldu tabi gidişi. Peki benim pasaportumun ve evraklarımın olduğu kargo poşeti neredeymiş dersiniz? Ofisin önündeki beton saksının dibinde!! (Ofis dediysem tabi ki bir ofis değil, konteynırdan bozma, ne olduğu belli olmayan, kırdı kaçtı esnafların bir masası ve deri bir sandalyesi olur ya, hah işte ondan bozma bir büyük kutu gibi birşey :)) )
    Ve etrafta biri zincirli biri serbest 2 köpekcik vardı, ben eşimin ve çocukların pasaportunu almaya gittiğimde benim de yanıma gelmişlerdi hemen, eşim gittiğinde de hemen gelmişler yanına köpekler. İnanabiliyor musunuz, kaç saattir o saksının dibindeydi o poşet, köpeklerin hoşuna gideceği bir koku bulaşmış olsa benim evrakları çiğnese parçalasalardı ne olacaktı, aman Allah ım kabus gibiydi ama bitti şükür 🙂 ""

Bu da ups şubesiyle ilgili böyle bir anı :)))

• ⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG bu şekilde gitmek zorunda kalan birçok arkadaşımız oldu diye biliyorum, kimse vize onayı alırken bu konuda bir sıkıntı yaşadığından bahsetmedi, yani sorun olmaz diye düşünüyorum.

• @aysegul çok arafta kaldım ama ben Edirne den kalkıp Ankaraya evraklarımı almaya gidicem şuan karar verdim gibi 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@Cem-Çeliker ya açıkçası ben bugün yine seçecek olsam mecburen ups in başka bir ist şubesini, belki google yorumlara da bakarak seçerdim ya çünkü 10 günde 3.kez ankaraya gidecek takatim kalmamıştı :))

• @swadze Teşekkürler.

• Bir daha ki bülten ne zaman belli olur ankara ve hk için ankara ya taşımak için erken mi hk oturum isterse diye

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |