Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mert267, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@emre-cebeci premium location linki hangisi ben tüm linklere baktım sadece vsf noktası ve premium delivery seçeneği çıkıyor

Bende de öyleydi mecbur delivery ile teslim aldım

• ⭐⭐⭐⭐

@mert267 nedenini anlamadığımız şekilde bazılarımıza premium location seçeneği çıktı, bazılarımıza çıkmıyor, sıklıkla bununla ilgili soru alıyorum çünkü ama sebebini ben anlayamadım henüz.

Edit : Şöyle bir bilgi geldi, denemekte fayda var https://yesilkartforum.com/forum/post/520029

• Merhabalar, ustraveldocs.com kaydını defalarca deneme, destek talepleri oluşturmama rağmen tamamlayamıyorum, her seferinde ''Dava Numaranızla ilişkilendirilen başvuru sahiplerinin sayısıyla eşleşmiyor'' hatası alıyorum. Premium teslimat ödemelerinide yaptık. 25.11.2025 günü randevumuz var ve kaydı tamamlayamıyoruz ne yapmalıyım ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Hmt-0 ana ekranda transaction completed yazısı çıkıyor mu sol üst menüde?

• ⭐⭐⭐⭐

Bu arada bir konuda talihlilerin dikkatli olması gerekiyor olabilir, emin değilim ama sadece şimdilik tahmin..
    Vfs den gelen emaildeki linklerden ilerlerken, premium seçeneklerden birini seçeceğimiz zaman ilk etapta Interview şehrini seçmemizi istiyor ya, orada dikkatli olup İstanbul'u değil Ankarayı seçmeliyiz, bu uyarıyı daha çok İstanbullular için yapıyorum aslında, interview kelimesine dikkat etmeyip sanki pasaportun teslim alınacağı yer olarak İstanbul'u seçiyoruz kafasıyla İstanbulu tıklamayın bu adımda. Nacizane buna dikkat etmemiz gerektiğini düşündüm. Bir ihtimal bazılarımızın pasaportundaki gecikmenin bundan kaynaklanabileceği ile ilgili 2 örneğimiz var gibi şuan. Bilginize..

• @aysegul birkaç kere gir çık yaptım sayfayı yeniledim premium location kısmı çıktı kayıt oluşturdum seçecek çıkmayan arkadaşlar bu şekilde deneyebilir.

• @emreusa teşekkür ederim 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@miraculum heyecanla okudum gerçekten..
    **ilk başta şunu belirteyim, çocuklar için vukuatlı nüfus kayıt örneğini zaten nüfus müdürlüğünden almamanız gerekiyordu, onların alışık olduğu prosedür ve evrak şu; öncelikle yetişkinler için de edevletten vukuatlı nüfus kayıt örneği alınması, sonrasında çocuğunuz varsa çocukların dosyaları için de annenin edevletten alınan vukuatlı nüfus kayıt örneğinden bir adet daha çıktı alınması. Forumda onlarca kez yazılmıştır bu ama muhtemelen gözünüzden kaçmış ve size evrak tesliminde yaşayacağınız bir macera olarak geri dönmüş bu durum.. neyse nihayetinde vizenizi biraz fazla çaba sarfetmeniz gerekse de almışsınız, önemli olan bu, deneyimleri paylaşmanız ayrıca önemli. Bundan sonrası için işlerinizin su gibi akmasını diliyorum, mutluluklar 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@mert267 süper bilgi, inşallah herkeste işe yarar.

• @nurettinx sari zarf pasaportunuzla beraber gonderilecek.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Yasaklı

Case Number'ı 10k üzeri olanlar nasıl bir strateji belirlediğini burada paylaşırsa herkes için harika olur. Görünüşe göre Ankara bu sene biraz farklı ilerliyor. Ankara'da kalmak mantıklı görünüyor doğru mu düşünüyorum?

• @Umut-P Şu anda Ankara'da olan kişiler oturumu/vatandaşlığı yoksa zaten taşıyamaz ki başka yere.

• @Umut-P Eğer başka ülkeye oturum vs. yoksa taşıyamazsınız o yüzden eğer bunlar yoksa ve dosya Ankara'daysa beklemekten başka yapabilecek bir şey yok.

• @fearless1717 merhabalar, evet 3 değil 13 ocak olarak girdim. KCC'ye dosyam hakkında bilgi almak için mail attığımda öğrenebildim. Atmasam bile zaten 1 hafta içinde mail gelicekmiş kendileri belirtti. 13 ocak için mülakatım planlanmış.

• Herkese selamlar, sanırım yeni aktif olan arkadaşların arasında ocak ayına mülakatını alan ilk kişi benim. Genel olarak soruların hepsine cevap vermek için bu yazıyı yazıyorum. Dosya numaram aktif olmadan önce Viyanadayken oturum izni ile alakalı gelişmeler olunca dosyamı KCC üzerinden mail yoluyla ivedilikle Ankaraya geri çektirmiştim. 19.11.2025 tarihinde KCC'ye dosyam ve aktifliğim hakkında herhangi bir planlamanın yapılıp yapılmadığı konusunda mail gönderdim. 20.11.2025 tarihinde KCC mailime dönüş yaptı. (Göndermiş olduğum maillerin tamamanı ChatGPT yardımıyla yolladım.) Herhangi bir konuda sorunuz olursa yanıtlamaktan zevk alırım. Tebrikler için şimdiden teşekkürler. Daha hiçbir şey bitmiş değil.

KCC'den aldığım mail: Thank you for your inquiry.

An interview for this case has been scheduled at the American Embassy in Ankara on January 13, 2026. You will receive a notification letter by email within the next 7-10 days, from [email protected]. Within 3-5 days of receiving the letter, you will be able to log into https://dvprogram.state.gov/ to verify your appointment date. Please follow the instructions provided at https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected.html for Interview Preparation and Fee Payments. The Kentucky Consular Center has completed the processing of your case and forwarded it to the interviewing office. Further inquiries should be addressed to the interviewing office listed above and you should carry any new or changed information with you to your interview appointment.

• Merhaba arkadaşlar, Ben de dosyamı Hong Kong dan Ankara'ya transfer edenlerden biriyim.

Ankara dan mülakat tarihimi aldım. Umarım hepimiz sorunsuz bir şekil de vizelerimizi alırız.

• @Guven4627 sürecinizi imzanıza taşırsanız ve excele bilgerinizi girersiniz bize daha çok yol göstermiş olursunuz saygılar

• Selamlar, salı günü vize görüşmem olacak memleketten 10.000 km uzaktayım, vize fotoğrafımı küpeli çekilmişim de sorun olur mu acaba?

• @bakarmisin100 merhaba, takı gibi şeyleri genelde fotoğraflarda istemiyorlar diye biliyorum. Daha iyi bilen arkadaşlar varsa cevaplayabilir, bence Bangkok’ta riske atmamak için Pazartesi tekrardan fotoğraf çekilebilir. Mülakatta başarılar!

• ⭐⭐⭐⭐

@Bugra0666 bravo, süper bir bilgi paylaşımı, dosyayı ankaraya geri taşıyıp sorunsuzca mülakat randevusu alan bir talihli olarak güzel bir örnek oldunuz. Tebrik ederim ayrıca şimdiden bol şans 🎉

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |