DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@proahmet hayırlı olsun bol şans yeni hayattinizda.
-
@bketcrsur bana ozelden yazarsaniz benzer durumu yasadim sayilir.
-
@bkio tebrikler. Bol şans.
-
@Erkan-0 tebrikler sansiniz bol olsun
-
@mert267 tebrikler. Sansiniz bol olsun boyle onaylari duydukca insan kendi bir kez daha kazanmis gibi oluyor.
-
@fuat-tönget tebrikler. Yeni hayatinizda başarılar.
-
@aysegul
aşağıda bir bölümünü kopyaladığım gelen maile istinaden ,dün tüm aile bireyleri için ayrı ayrı vfs istanbul seçeneği üzerinden ilerleyerek kayıt yaptım. kayıt sırasında tekrardan UID nosunu herbirimiz için ayrıca giriş yaparak adres, tlf no,email ve ad soyad giriliyor. en sonda da kişi başı 1140 tl ödeme kart üzerinden gerçekleştirdim. bugün sabah kurye teslim numarasının bildirim mailini attılar herbirimize. akşam üstüde ikinci bir mail geldi kargonuz ulaştırılmak üzere Ankaradan teslim alınmıştır diye. kargo takip numarası ile takipteyiz.
ilk önce ki bildirim maili ise;
**İstanbul ve Ankara’daki standart pasaport teslim noktalarından pasaportlarını almayı tercih eden tüm başvuru sahiplerinin, önceden randevu almaları gerekmektedir. Randevu almak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanınız
https://schedule.gtspremium.com/
Belgelerinizin kargo ile tarafınıza gönderilmesini tercih ederseniz, lütfen pasaport teslimat adresinizi bildirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız:https://vfs.gtspremium.com/#/redirect-shipment?awb=HAL322795182
Detaylı bilgilendirme için lütfen aşağıda paylaşılan adresi ziyaret ediniz: https://www.ustraveldocs.com/tr/en/submitting-your-documents** -
Tebrikler, gözünüz aydın.
Hatirladigim kadarıyla başvuru esnasında beyan etmediginiz eşinizin ilk evliliğinden olan 21 yaşını doldurmuş olan kızınız ile ilgili bir konu oluştu mu mülakat esnasında, mülakat deneyiminde bu konuya da değinirseniz sizden sonraki talihliler için yararlı olabilir.
Oğlunuzu da ayrıca tebrik ederim, onun doldurduğu form ile talihli olarak yeni bir yol açıldı sizlere, göç esnasında da şansınız bol olsun 🍀
-
Herkese selamlar son açıklanan bülten ile current oldum fakat hala at kcc gözüküyorum ve mail gelmedi. Acele etmememiz gerektiğini biliyorum fakat mülakata Bangkok’da gireceğim ve bir önceki bültende 23 aralığa vermiş ve sıradaki insanlardan biri benim. Aralık sonuna verecek olursa bana da biraz zaman sıkışacak(uçak biletleri, otel vs halletmem lazım) Sizce daha ne kadar beklemeliyim?
-
@emre-cebeci biz de çok hızlı İstanbul'a dönmek durumunda kalmıştık 😁
Ne demek, çok tebrik ederim tekrar, pasaportlara kavuşup hazırlıklara başlama zamanı 🥳 -
Bu ileti silindi! -
@ATS16 merhaba hersey için çok teşekkür ederim. Şuan yeni eve döndük biraz dinlenip gerekli açıklamalı deneyimi yazarım tabiki. 🙏
-
@fuat-tönget tam arkanızda cocuklu aile olarak sırasını bekleyen bizdik gayet iyiydiniz heyecanınızı bellı etmedınız:) hepımıze hayırlı olsun
-
@aysegul ayşegül hanım merhaba cuma günü mülakatımız var;
pasaportlarımız,
5*5 fotograf 2 şer adet.
sağlık zarflarımız,
adli sicil belgelerimiz (arşiv kayıtlı),
nüfus kayıt örneklerimiz (vukuatlı),
evlilik cüzdanımız ve 2 adet fotokopisi,
askerlik durum belgesi,
diplomalarımız ve fotokopileri,
mali kanıt (eşimin adına vadeli tl hesabının dökümü, asil talihli benim ama tüm birikimimiz orada),
ustraveldocs kayıt sayfası çıktısı,
abd de gideceğimiz adres bilgisi,
330 dolar ücret (3 tane 330 yaptırdık 2 kişiyiz ama biriside yedek ne olur ne olmaz diye)
ds260 comfirmation pagebunları hazır ettik, üzerimizde birazda heyecan var :) bir eksiğimiz var mı acaba rica etsem bi göz atar mısınız ?
-
-
@Subutay ha siz ups kurye hizmeti almışsınız, premium delivery yani. Ben vfs istanbul şubesinden teslim alma işlemi yapabildiniz sandım. Tamam teşekkürler.
-
@emre-cebeci teşekkür ederim hocam bi eskisiğimiz felan yok demi :) olsun iki yerden teyit her zaman önemlidir :)
-
Bugün benimde vizem onaylandı :) yardımcı olan herkese tekrardan çok teşekkür ederim :)
-
@kucurizm gördüğüm kadarı ile benim götürdüğüm evraklar ile aynı yazdıklarınız eksik yok ( :
-
@Cem-Çeliker hayırlı olsun, darısı başımıza :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum