Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @ATS16 merhaba hersey için çok teşekkür ederim. Şuan yeni eve döndük biraz dinlenip gerekli açıklamalı deneyimi yazarım tabiki. 🙏

• @fuat-tönget tam arkanızda cocuklu aile olarak sırasını bekleyen bizdik gayet iyiydiniz heyecanınızı bellı etmedınız:) hepımıze hayırlı olsun

• @aysegul ayşegül hanım merhaba cuma günü mülakatımız var;
    pasaportlarımız,
    5*5 fotograf 2 şer adet.
    sağlık zarflarımız,
    adli sicil belgelerimiz (arşiv kayıtlı),
    nüfus kayıt örneklerimiz (vukuatlı),
    evlilik cüzdanımız ve 2 adet fotokopisi,
    askerlik durum belgesi,
    diplomalarımız ve fotokopileri,
    mali kanıt (eşimin adına vadeli tl hesabının dökümü, asil talihli benim ama tüm birikimimiz orada),
    ustraveldocs kayıt sayfası çıktısı,
    abd de gideceğimiz adres bilgisi,
    330 dolar ücret (3 tane 330 yaptırdık 2 kişiyiz ama biriside yedek ne olur ne olmaz diye)
    ds260 comfirmation page

bunları hazır ettik, üzerimizde birazda heyecan var 🙂 bir eksiğimiz var mı acaba rica etsem bi göz atar mısınız ?

• @kucurizm ustraveldocs sayfasını sormadı sadece kayıt açtınız mı diye sordu bize, birde ds260 comfirmation page i istemedi bende @aysegul hanımın yazdığı sayfadan görüp herşeyi götürdüğüm için cevap verme yetkinliğim var diye düşündüm ( :

• ⭐⭐⭐⭐

@Subutay ha siz ups kurye hizmeti almışsınız, premium delivery yani. Ben vfs istanbul şubesinden teslim alma işlemi yapabildiniz sandım. Tamam teşekkürler.

• @emre-cebeci teşekkür ederim hocam bi eskisiğimiz felan yok demi 🙂 olsun iki yerden teyit her zaman önemlidir 🙂

• Bugün benimde vizem onaylandı 🙂 yardımcı olan herkese tekrardan çok teşekkür ederim 🙂

• @kucurizm gördüğüm kadarı ile benim götürdüğüm evraklar ile aynı yazdıklarınız eksik yok ( :

• @Cem-Çeliker hayırlı olsun, darısı başımıza 🙂

• teşekkür ederim 🙂

• @kucurizm Merhaba, kendim için hazırladığım check listten kontrol ettim, tamamsınız 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@kucurizm arkadaşlarımızın dediği gibi, tastamamsınız 🙂
    cuma sabahı güzel haberleri almak dileğiyle..

• ⭐⭐⭐⭐

@wizzie beklemenize gerek yok, kcc'ye email gönderip 1-2 gün içinde öğrenebilirsiniz.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/519516
    Serap Hanım'ın iletisinde örneği vardı.

• @aysegul teşekkür ederim

• @bkio çok teşekkür ederim 🙂

• @aysegul çook teşekkür ederim inşallah cuma sabahı güzel haberleri yazarım buraya 🙂

• Arkadaşlar benim Yazılım ile ilgili şirketim var vergi mükellefiyim.

Aynı zamanda da aynı tarihlerde farklı şehirde de Part-Time Sigortalı olarak danışmanlıktan dolayı sigorta var.

Şimdi bu durum da Ds260 formuna yazdığımda aynı tarihlerde vergi mükellefi ve sigorta da çakışma oluyor, yazmasam hizmet dökümü istediğinde bilgi saklamış gibi olacağım.

Ds260 formuna, Son 10 yıllık çalışma geçmişini mi yazmam lazım, yoksa tüm yılları mı yazmam lazım.

Benim durumum da olan var mı?

• @ATS16 teşekkürler asıl talihli benim zaten o zaman sorun yaşamam diye umut ediyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Guven4627 sizden hizmet dökümünü kim isteyecek ki?

Benzer Başlıklar

• 153
  • 83
  • 221
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |