Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul teşekkürler bugün mülakata giren herkese hayırlı olsun.
    Yardımlarınız için teşekkürler Ayşegül hanım.

• @aysegul hanım çok teşekkür ederim. Ayrıca süreç aşamasındaki yardımlarınız ve bilgilerinizle bizlere yol gösterip ışık oldunuz. Tekrar çok çok teşekkür ederim.
    Bugün vizesi onaylanan herkeside ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bekleyenlerinde darısı başına olsun inşallah.

• @bkio tekrar tebrikler. İyiki sizlerle tanışmışız. Herşey gönlünüzce olsun. İnşallah tekrar görüşmek dileklerimle hoşçakalın

• Bugün Ankara’daki mülakata giren ilk kişi bendim ve vizem onaylandı.
    Açıkçası o an yaşadığım sevinçten ne yaptığımı hatırlamıyorum bile. Dün gece stres yüzünden hiç uyumamıştım o an rüya gibi geliyor şuan, ancak şimdi biraz rahatlayıp kendime gelebildim.

Bu süreçte buradaki herkesin bana inanılmaz katkısı oldu.
    Sorduğum her soruya sabırla yanıt veren, tecrübelerini paylaşan, moral veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
    Gerçekten yalnız hissetmeden, doğru bilgilerle bu güne gelmemde çok büyük payınız var.

En kısa zamanda mülakat deneyimimi detaylı bir şekilde yazacağım.
    Umarım benim paylaşımım da birilerine fayda sağlar.

Herkese süreçlerinde bol şans diliyorum.

• Ankara çatır çatır vize basıyor, Excel dosyamız yemyeşil oldu maşaAllah. Bugüne kadar vizesini alan herkesi tek tek tebrik ediyorum, yeni hayatınızda bol şans ve başarılar dilerim.

Gördüğüm kadarıyla bültende olup da hâlâ mülakatı dağıtılmamış kişi sayısı çok az. Umarım onlar sadece bilgilerini güncellemeyen ya da aktif olmayan kişilerdir. Eğer numarası atlanan aktif biri varsa, yeni dağıtımda mutlaka randevusunu almasını temenni ederim.

Mülakata girenlere bir şey sormak istiyorum, orada gördüğünüze göre AS dosyası olan Ankara'da mülakata giren birinin CN'ni kaç fikriniz var mı? Ya da girmek üzere olanlar öğrenip dönüş yapabilir mi?

• @zakaria merhaba, ben sırada birkaç kişiyle konuştum ama hep turist/öğrenci vizesi başvurularıydı. Orada hele de AS kotasından green card sürecinde birine denk gelmek biraz zor gibi. Epey kalabalık oluyor.

• eşim ABD ye gitmekten vazgeçti ben ve 5 yaşındaki oğlum ikimiz mülakata girip vizemizi alabilir miyiz yinede. tüm evraklarda ve dosyalarda eşiminde bilgilerini girmiştik. Ds-260 ta da bilgileri var ama benimle gelmeyecek mülakata sorun yaşar myım bu durumda ?

• @bketcrsur Asıl talihli eşinizse eğer, eşiniz Abd ye girmeden siz ve çocuğunuz giremezsiniz.

Mülakat görüşmesine dahi gidemezsiniz... Ret verir...

Eşinizi bir şekil de ikna etmeniz lazım.

• bizde 4 kişilik bir aile olarak vizesi bugün onaylanan tayfadayız şuan istanbula döndük hatta ( :

@aysegul hanıma detaylı açıklamaları için ailecek teşekkür ederiz çok faydasını gördük herkese bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@bketcrsur

Asıl talihli sizseniz, mülakata eşiniz olmadan evladınız ile katılabilir, vizeniz onaylanırsa eşiniz yanınızda olmaksızın evladınızla ABD’ye giriş yaparak yaşamınıza devam edebilirsiniz. Mülakat esnasında eşinizin neden mülakata katılmadığı sorulursa kendisinin gelmeyeceğini ve göç etmekten vazgeçtiğini beyan edebilirsiniz, sorun olmayacaktır.

Asıl talihli eşiniz ise, siz ve çocuğunuz beneficiary applicant (aile üyesi) oluyor. Bu durumda sürecin devam edebilmesi için eşinizin mülakata mutlaka katılması ve sizin yanınızda olması gerekiyor. Mülakatınız onaylanırsa yine ABD’ye ilk girişi hep beraber yapmanız veya ilk eşiniz girişi yaptıktan sonra siz çocuğunuz ile giriş yapabilirsiniz.

İlk giriş yaptıktan ve kartlar basıma geçtikten sonra tüm bireylerin süreci birbirinden ayrılıyor. Eşiniz ilk girişi yaptıktan sonra aynı gün uçakla bile Türkiye’ye dönebilir ve bir daha gelmeyebilir ABD’ye asıl kazanan kendisi ise. Siz evladınız ile ABD’de yaşama devam edebilirsiniz.

• @proahmet hayırlı olsun bol şans yeni hayattinizda.

• @bketcrsur bana ozelden yazarsaniz benzer durumu yasadim sayilir.

• @bkio tebrikler. Bol şans.

• @Erkan-0 tebrikler sansiniz bol olsun

• @mert267 tebrikler. Sansiniz bol olsun boyle onaylari duydukca insan kendi bir kez daha kazanmis gibi oluyor.

• @fuat-tönget tebrikler. Yeni hayatinizda başarılar.

• @aysegul
    aşağıda bir bölümünü kopyaladığım gelen maile istinaden ,dün tüm aile bireyleri için ayrı ayrı vfs istanbul seçeneği üzerinden ilerleyerek kayıt yaptım. kayıt sırasında tekrardan UID nosunu herbirimiz için ayrıca giriş yaparak adres, tlf no,email ve ad soyad giriliyor. en sonda da kişi başı 1140 tl ödeme kart üzerinden gerçekleştirdim. bugün sabah kurye teslim numarasının bildirim mailini attılar herbirimize. akşam üstüde ikinci bir mail geldi kargonuz ulaştırılmak üzere Ankaradan teslim alınmıştır diye. kargo takip numarası ile takipteyiz.
    ilk önce ki bildirim maili ise;
    **İstanbul ve Ankara’daki standart pasaport teslim noktalarından pasaportlarını almayı tercih eden tüm başvuru sahiplerinin, önceden randevu almaları gerekmektedir. Randevu almak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanınız

Belgelerinizin kargo ile tarafınıza gönderilmesini tercih ederseniz, lütfen pasaport teslimat adresinizi bildirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız:

Detaylı bilgilendirme için lütfen aşağıda paylaşılan adresi ziyaret ediniz: https://www.ustraveldocs.com/tr/en/submitting-your-documents**

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0

Tebrikler, gözünüz aydın.

Hatirladigim kadarıyla başvuru esnasında beyan etmediginiz eşinizin ilk evliliğinden olan 21 yaşını doldurmuş olan kızınız ile ilgili bir konu oluştu mu mülakat esnasında, mülakat deneyiminde bu konuya da değinirseniz sizden sonraki talihliler için yararlı olabilir.

Oğlunuzu da ayrıca tebrik ederim, onun doldurduğu form ile talihli olarak yeni bir yol açıldı sizlere, göç esnasında da şansınız bol olsun 🍀

• Herkese selamlar son açıklanan bülten ile current oldum fakat hala at kcc gözüküyorum ve mail gelmedi. Acele etmememiz gerektiğini biliyorum fakat mülakata Bangkok’da gireceğim ve bir önceki bültende 23 aralığa vermiş ve sıradaki insanlardan biri benim. Aralık sonuna verecek olursa bana da biraz zaman sıkışacak(uçak biletleri, otel vs halletmem lazım) Sizce daha ne kadar beklemeliyim?

• ⭐⭐⭐⭐

@emre-cebeci biz de çok hızlı İstanbul'a dönmek durumunda kalmıştık 😁
    Ne demek, çok tebrik ederim tekrar, pasaportlara kavuşup hazırlıklara başlama zamanı 🥳

Benzer Başlıklar

• 83
  • 180
  • 316
  • 728
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |