Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Ben de demoralize oldum ama umarim yilbasindan sonra heyecanli bir bekleyise baslariz...

• @bkaraca şans diye bir şey yok artık son 2 yıldır 2025 tailihilerine ne olduysa aynısı olacak trump olduğu sürece

• @Erdi-Gultekin Hayatına hiç çıkmamış gibi devam etmek senin için daha iyi olur, benım yaşadığımı bir miktar yaşama ihtimalin var, planlarını hiç aksatmadan devam et benım hayatımdan 1,5 sene çaldı greencard çoktan fransadaydım yoksa...

• Sayın @gucarslan bey yorumlarınızı merakla bekliyorum ve benim gibi bekleyenlerinde olduğunu düşünüyorum

• @istalin DV2025’te 47 bin kişi vize aldı; Trump istese ona da izin vermezdi. Bu yıl travel ban olmasına rağmen EU yine düşük kapatırsa dediğinize hak veririm fakat sırf sizin yılınızda düşük kapattı diye ‘misery loves company’ mantığıyla bu başlıkta her bülten açıklandığında insanların umutlarını kırmaya çalışmak yerine kendi hayatınıza odaklanmanızı tavsiye ederim.

• bu sira numaralari neye gore veriliyor boyle anlamiyorum.. ben zaten amerikadayim hali hazirda ama 26k sira numaram ben de plan yapamiyorum.. beklemekten baska care yok agustos gibi mulakat gelir diye tahmin ediyorum uscisten bakalim her seyin hayirlisi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mirac-Skellrod onun yerine öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyın.
    belki faydası olur.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

öncelikle yeni bülten herkes için hayırlı olsun arkadaşlar.

EU için çok az bir artış yapan DOS bu sefer beklediğimiz artığı AF için yapmış. dostlar alışverişte görsün!
    nasıl bir strateji izleyeceğini anlamak için muhtemelen 1 ocak'daki CEAC verilerini gördüğümüzde daha sağlıklı bir yorum yapabileceğiz.
    çünkü hangi regionda kaç bekleyen dosya var, bunların kaçı mülakat aldı vb verileri görmeden yaptığımız yorumlar çok havada kalıyor. tıpkı geçen ay yaptığımız gibi..

geçmiş 6 mali yılda DOS bütün tepkileri konsolosluklar üzerinde topladı.
    mülakatların az olmasının nedenini hep onlara yönelterek hep kendini haklı çıkarma çabasındaydı. trump yasakları hariç..
    belki de şimdi bunu belirli regionlar için bülteni yavaş yavaş ilerletip biraz olsun dengelemek istiyor.

tek olumlu nokta, bir şekilde mülakat dağıtımlarının devam etmesi.
    çok komik artış sonrası ankara'nın kaç mülakat vereceğini kestirmek zor ancak; 10 tane daha olsa bir şekilde mülakat veriyorlar ve bu herkes için tutunacak tek dal.

DOS'a sorarsanız, AF ve AS için yeterli ilerleme oldu.. bu konsolosluklara yeteri kadar dosya aktarımı sağlayacak.
    burada endişe edecek tek nokta yüksek CNler için zamanın daralmaya başlaması.
    çünkü çok ciddi bir artış sonrası ankara bu performansı gösterir mi emin değilim, hiçbirimiz olamayız.
    bu sadece dosyasını karar öncesi başka konsolosluklara taşımış arkadaşlarımıza yarar. viyana ya da hk gibi..
    çünkü biliyoruz ki onlar, ne kadar yüksek olsa da eğer imkanları varsa o dosyaya mülakat verir. verdiler geçtiğimiz yıllarda.

sabırla beklemeye devam etmek şu an için tek yapabileceğimiz şey.
    DV2027 için bile başvuruları açamayan (1$ konusu ve government shutdown) DOS'u biraz kendine haline bırakmalıyız belki de.
    yeni yıl daha güzel günlerin habercisi olacaktır, buna inanıyorum.

herkese sorunsuz, AP'siz bol mülakatlı günler diliyorum.
    ışık sizinle olsun
    namaste!

• @gucarslan HK yazarak içimizi ısıttınız 🙂 fakat orada 1 Kasım sonrası konusunda belirsizlik halen devam ediyor değil mi? Size gelen bir duyum veya kendi tahmininiz var mıdır HK'nın alacağı tutumla alakalı?

Teşekkürler

• @hkilic bangkok ve viyana gibi rahatça sıramızın gelmesini beklemek varken Hk’un bu hali stress stress.

• @omurk Tam tersi de olabilirdi, sans meselesi 🙂

• @gucarslan, içinde söyledi: Sayılarla DV2026

@kemal85 bu başlığın ilk iletisini okuduğunuzdan emin olun lütfen.

Açıklanan rakam çok yüksek ve sistem de değişti ya, şaşırdım emin olmak için sordum, birde ilk sabit mesaj çoğu zaman hemen güncellenmiyor. Yoksa kırmızı ile yazıyor ilk yorumum da gördüm. Cevap için teşekkürler.

• @sbkandemir bu listeye göre bakarsak , yapılan artış diğer yıllara göre az ama total sayı olarak bakarsak önceki yıllardan ilerdeyiz denebilir. Umarım aralıkta sayılar biraz daha 5 haneliye atmış olur

• Yasaklı

@gucarslan Merhaba,

AF ve AS'nin bu kadar ilerlemesi Ankara'yı yavaşlatabilir mi yoksa aynı hızda devam mı eder? Dosya taşıyamıyorlar diye biliyorum Ankara'ya.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@Umut-P ankara bu şekilde devam ederse sorun olacağını zannetmiyorum.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 

• Ankara'nın bu sene ulaşacağı max dosya numarası hakkındaki tahminleriniz nelerdir.

• Yasaklı

@şeymaaaa current sayısı kadar gidebilir bu sene aynı şekilde devam ederse.

• @Umut-P aşağı yukarı 20k~25k gibi bir değere ulaşabilir gibime geliyor benim de.

Benzer Başlıklar

• 389
  • 15676
  • 728
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |