Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Captan-Levi E-posta gönderilince gelen otomatik "alındı" teyidi bu. Asıl cevap 1-2 gün içinde geliyor.

• @koci Merhaba dostum neden AP ye kaldığım ile alakalı konsolosluk maalesef bir bilgi vermiyor. Şu an mecburi olarak Türkiyeye döndüm. Pasaportumu kargolayacağım. Süreci Emre bey ile beraber yöneteceğiz. Ben şahsen vizeyi alacağımı düşünüyorum

• Bangkok'a yakın zamanda gidecek olanlar var mı? Eğer orada bulunanlar varsa birlikte hareket edersek daha iyi olur diye düşünüyorum.

• @FROG-FROG linki dogru girip girmediginizi kontrol edin olmadi baska bir telefondan deneyin
    telefonu arayabilirsiniz O850 3901950
    https://www.ustraveldocs.com/tr/en/

• @Murat-c en son diploma isteniyor on lisans veya lisans ise onu istiyorlar

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 sizin CN özelinde Aralık ayında açıklanacak bülteni beklemek ve/veya 01.01.26 tarihinde açıklanacak veriler doğrultusunda yorumlamak daha doğru olur. Olağanüstü bir durum olmaz ise evladınızın 26-27 öğretim yılına ABD’de başlamasi doğrultusunda ön planlama yapmanızı tavsiye ederim. Ilerisini hayal etmek güzel ama bu süreçte her şey adım adım 👍

• ⭐⭐⭐⭐

@Subutay ben pasaportumu teslim alma aşamasındayken bana vfs global ankara seçeneği çıkmıştı sadece)İstanbul olsaydı çok makbule geçecekti ama olmadı), siz kayıt oluştururken vfs global istanbul ofisini seçebildiniz mi acaba? Bizden sonrakiler için güzel bir bilgi olabilir bu, o sebeple paylaşabilirseniz sevinirim.
    Sorunuzun cevabını da bilemiyorum malesef, vfs istanbul çıkmayınca başka şekilde ilerlemek durumunda kalmıştım.

• arkadaşlar hiçbir şekilde vfsye ulaşamıyorum.

Eşimin pasaportu ortalıkta yok.
    Premium Pickup ödemesi yaptık 12 gündür ses seda yokç Twitterden yazıyoruz yok. UStraveldocsu aradım yok. mail atıyorum dönüş yok. Çok sıkıntı oldu bize ya

• @tulay cok cok sevindim

• @Guven4627 sorunu çözebildiniz mi ustraveldocs adresindeki? HongKong görünüyordu. Ankara olarak düzeltildi mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze size bir mesaj attım bakabilir misiniz?

• Vizemizi aldık 19 kasım mülakatında herkese nasip olması dilğiyle

• @yagmurgunes çok teşekkürler. Bana çok yardımcı oldunuz.Şimdi eşim icin uğraşıyorum. Hayırlısı.

• @proahmet Hayırlı olsun yeni yaşantınızda her şey gönlünüzce olsun, darısı başımıza 🙂

• Bizim vizemiz onaylandı. @Erkan-0 Bey ve ailesinin vizesi de onaylandı 😊 diğer arkadaşların da güzel haberleri gelir umarım. Deneyimi eve gidince deneyimler başlığında yazacağım.

• @Peyk74 teşşekür ederim inşallah siz de alacaksınız

• @ATS16
    Teşekkür ederim

• Çok şükür vizelerimiz onaylandı. Şimdi çıktık. 🙏🙏burada formdan tanıştığımız
    @bkio hanım ve eşiyle buluştuk birlikte mülakata girdik birlikte çıktık Onlarıda çok tebrik ediyorum. Güzel bir dostluğumuz oluştu. Çok teşekkürler.
    Detaylı mülakat deneyimi en kısa zamanda yazıcam

• Vizem onaylandı formda hiçbir soruyu boş bırakmayan @aysegul hanıma ve @gucarslan @ATS16 beye çok teşekkür ediyorum mülakatı çok basit geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim aylar boyunca kafamıza taktığınız hiçbir şeyin üzerinde durulmayacak ve hızlı şekilde ilerleyecek bugün vizesini alan diğer arkadaşları da tebrik ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@mert267 @bkio @Erkan-0 @proahmet beklenen haber geldi 🙂
    Çook tebrik ederim hepinizi ve bugün vizesi onaylanan herkesi.
    Deneyim yazılarını okumak için sabırsızlanıyoruz :))
    Bundan sonra işleriniz su gibi aksın, biran önce pasaportları alıp, önce biraz keyfini çıkarıp sonra hazırlıklara başlama zamanı.. 🙂

Benzer Başlıklar

• 19441
  • 83
  • 221
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |