Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@onuronair hayirli olsun, ilk konusmamiz daha dun gibi aklima, siteye uye olurken kullandigin nick
    dv2026talihlisiydi, sanki manifest etmissin gibi oldu. Belki yanlis anlasilabilir diye ekleme yapayim, Onur ile yaklasik bir yildir tanisiyoruz, eski calistigim yerden is arkadasim ile oyun vs oynuyorken discord a gelmisti oradan tanistik. Forum disinda grup vs kurulmasina sicak bakilmadigini biliyorum, bu yuzden belirtmek istedim. Hayirli olsun tekradan.

• ⭐⭐⭐⭐

@tulay çok teşekkürler, hepimizin inşallah 🥰

• Öncelikle herkese merhaba, ilk defa yazıyorum DV2026 talihlisiyim sıralamam maalesef 21k Bangkok konsolosluğuna vize görüşmesi için başvuru başlattım. Bu konuda deneyim paylaşabilecek olan var mı? Sıralama konusunda fikir alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

• Bülten açıklanmış 8500…

• Avrupaya yaptırım mı uygulanıyor bizim mi haberimiz yok? 750 dosya tek artmış

• Gerçekten şaka gibi 8500, 15000 veya 12000 beklerken.

• Ben mi yanlış düşünüyorum rakamlar geçen son birkaç yıla göre yüksek değil mi?

• Numarası 7750 - 8500 arası olup dosyası Hong Kong'da olan 1 kişi bile yok galiba?

• Bu bülten üzdü gerçekten. En az 10000 bekliyordum ben

• ⭐⭐⭐⭐

@Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Numarası 7750 - 8500 arası olup dosyası Hong Kong'da olan 1 kişi bile yok galiba?

@Guven4627 @seçilmişkişi ve @osmanatasoy00
    Dosyalarınız halen HK'da mı nerede eğer değiştirdiyseniz lütfen excelde güncelleme yapın.
    HK'da ise umarım Ocak ayına mülakat ve vizelerinizi alırsınız.

• avrupalılar üvey evlatmı abi anlamıyorum şaka gibi 8500

• @Serapp Dosyalarını Ankara'ya geri almış olabilirler. Göreceğiz biri çıkacak mı.

• Sadece 750 dosya artışı çok az oldu.. üzüldüm açıkçası

• @Arthur-Morgan Kendisini Excel'e işlemeyen ve foruma yazmayan talihliler de vardır elbet. Hong Kong'da tercümanlık hizmeti veren kişi kimdi, belki Ocak ayındaki görüşmelerle ilgili ondan da son durumları ve duyumları takip edebiliriz.

• @aysegul Teşekkür ederim cevabınız için. İçim rahatladı insan son zamanlarda günde10 kere kontrol etme ihtiyacı duyuyor her şeyi 😃

• @bravist Cevabınız için teşekkür ederim sorarlarsa da olan neyse onu söyleyeceğiz evet.

• @zuzu4545 Vizeniz hayırlı olsun sizin de, darısı bizim başımıza 🙂

• @Fatime-İncebaş, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bülten açıklanmış 8500…

nereden baktınız ben göremedim fatime hanım

• @Peyk74 https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2026/visa-bulletin-for-december-2025.html

C. THE DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN JANUARY

bu basligin altinda bulabilirsiniz

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 57
  • 153
  • 729
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |