Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ebd benim durumum biraz farkli ,ben 14 Kasım randevum vardi .Dun banka dökümü yeniledim ayin 20 ekim tarihli almistim.Ama bankada ki hesabima para girisi ve cikisi oldu bu aralikta dun de yaklasik 6000 $ daha para girdi ben de yeni bir doku. Istedim her ihtilame daha yuksek olur diye.Ama hareketlere ve imza sirkullerine bakmadi geri iade etti sadece varlik dokumu ve ust yazimi toplam ne kadar param oldugunu gosteren banka tarafindan buyukelciligine yazi vardi

• @tulay tebrikler yeni hayatınızda başarılar dilerim, sağlık ve huzurlu bir ömür diliyorum sizlere

• @burkingham Tebrikler yeni hayatınızda başarılar dilerim. darısı bizlerin başına.

• @SKUKAAN Screenshot_2025-11-14-15-28-50-28_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg
    yurtiçi kargo ile vize ve paketini talepleri üzere ankaraya kargolamıştım pazartesi ulaşmıştı bugün bu şekilde cevap geldi

• @rhabdo maili dün gönderdim ancak bir dönüş olmadı normalde aynı gün içinde dönüş yapıyorlardı. Tekrar atmam sıkıntı yaratır mı ?

• @Peyk74 cok teşekkürler. Umarım sizler icinde hersey guzeldir

• ⭐⭐⭐⭐

@burkingham çok tebrik ederim, hayırlı olsun vizeniz 🙂 pasaportunuza da hızlıca kavuşup keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz. Yeni hayatınızı dolu dolu yaşayın, işleriniz su gibi aksın 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@SKUKAAN e o zaman bir değişiklik yapmadan size geri mi gönderecekler acaba.

• ⭐⭐⭐⭐

@ebd hiç sorun olmaz, son hafta hesap açıp para yatırıp vize alan talihliler oldu. En fazla olabilecek şey (ki %99 sormazlar da, olur ya sorarlarsa o an şaşırmayın diye yazıyorum) paranın kaynağını sorarlar, söylersiniz siz de 'fiziki altınları satıp hesaba yatırdık' diye. Hepsi bu. Genelde ilgilendikleri şey, adınıza olan bir hesapta bulunun bakiye miktarı.

• @aysegul uğraşmak istemezlerse öyle yapacaklar
    diğer seçenek ise buraya kadar gelmiş düzeltip gönderelim derler
    benim merak ettiğim kargolayacaklar mı yoksa vfs ile mi teslim edecekler

• ⭐⭐⭐⭐

@SKUKAAN açıkçası ben de ilk onu düşündüm 🙂 acaba tekrar size teslim edilmesi için vfs ye teslim edip standart prosedüre mi geçecekler, yoksa kendileri direk size mi kargolayacaklar. Neyse tekrar sağ salim kavuşun da 🙂

• @aysegul İlk mailde vize paketini ve pasaportu bize gönderin düzeltip belirlediğiniz adrese gönderelim yazmışlardı kanımca bana karşı ödemeli kargolayacaklar 😀

• @aysegul selamlar, ustraveldocs'a kaydolurken bilgilerimizi girerken türkçe karakter mi? yoksa ingilizce karakter olarakmı yazacağız? teşekkür ederim.

• @SKUKAAN o vize icin deger beee 😃

• ⭐⭐⭐⭐

Ayrı Ayrı Gelen Pasaportlar

Bu arada nihai olarak -örnek olması açısından- yazayım.
    5 Kasımda vize onayımızı aldık.
    7 Kasımda vfs kaydını yapabilmemiz için emaili aldık, pasaportlarımızın teslime hazır olduğuna dair.
    Hemen Premium Pick Up(Premium Location) seçip 4ümüz için de ödeme yaptım.(UPS in İstanbul şubelerinden birini seçip, 682TLx4 ödedim)
    7 Kasım öğleden sonra UPS ten 3 track number geldi.
    7 Kasım cuma akşamı 3 pasaport Ankara vfs den çıkıp UPS e teslim edilip, İstanbula yola çıktı.
    10 Kasım pzt sabahı (araya hafta sonu girmese ertesi gün alırdık) Eşim ve 2 bıdığımın pasaportlarını UPS şubesinden teslim aldım.
    Kendi pasaportum için birkaç gün savaş verdim, nedenini bilemediğim bir sebeple benimki geç çıktı vfs den. Bulduğum bütün vfs hesaplarına yazıp durdum :))
    10 Kasım pzt sabahı vfs nin twitter hesabından bana bir UPS track number geldi, ertesi gün UPSe teslim edileceğini yazdılar, kod ise inaktifti.
    12 Kasımda UPS ten pasaportun teslim alındığı bilgisiyle birlikte track number (vfs nin bana verdiği ile aynı) emaili geldi. O akşam Ankara'dan çıktı.
    13 Kasımda ise sabah 10da şubede teslim için hazırdı ve nihayet benim pasaportumu da alabildik.

Yani pasaportlar ayrı ayrı gelebiliyor, neden bilmiyorum 🙂

• @GRKM benimki 2 yada 3 gün sonrasında geldi..ordaki memurun önüne düşmesiyle ilgili..bir süre daha bekleyin gelmezse tekrar göndermenizde sıkıntı olmaz..neticede kcc ile irtibat kuruyorsunuz elçiliklerle değil.

• @Hasan-Sevinç
    gerekirse tekrar Ankara'ya giderim 😀

• @aysegul cok sevindim. Yolunuz su gibi berrak sansiniz cok olsun

• @ebd merhaba, biz de aynısını yaptık, olumsuz bir durum yaşamadık sorgulanmadı. sorarlar da altın birikimimiz olduğunu bildirecektik 🙂

• Merhaba arkadaslar , forumda pek aktif biri olmayan biriydim ama buradan guzel bilgiler elde ettim "arama" bolumunu kullanarak bu yuzden forumda emegi gecen herkese tesekkur ederim.Saat 7.30 da randevusu olan biri olarak 8.30 da disardaydim inanilmaz hizli ve akici gecti surec ve vizemi aldim , umarim dileyen herkes vizesini alir bol sanslar diliyorum.Ozellikle forum disi yardim eden Onur @onuru arkadasima tesekkur ediyorum ve tabiki Aysegul @aysegul hanım sizede tum verdiginiz cevaplar icin tesekkur ederim.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 83
  • 73
  • 19441
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |