Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul evet hiç kimseden asıl talihli dışında bir diploma ve fotokopisi istenmemiş bizde belki isteyecekleri tutar ne olur ne olmaz diye yanımda vardı götüreyim istedim 🙂

• @betül-yüksel Maalesef evet. Vizenizi alabilmeniz için mülakatta bir adres belitmeniz gerekiyor, bu işi acil bir şekilde halletmenizi tavsiye ederim.

Lütfen excel tablosunda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyiniz.

• @tulay merhabalar, öncelikle endişeli olmanızı anlayabiliyorum. Ustraveldocs’ta bana hiç barkodlu sayfa çıkmadı. Barkodlu sayfa için yaklaşık 20 kere başvuru kapat yeniden başvur yaptım. Kcc dahil her yere mail attım. Foruma bir sürü gönderi yazdım. Sonrasında vardır bunda da bir hayır diyerek sadece ustraveldocs kaydı yaptığıma dair ana sayfasının ekran görüntüsü ile mülakata gittim. Yani mülakatta elimde bir barkodlu belge yoktu. Bize hiç sorulmadı kaydınız var mı evrak verin diye. Sorulan arkadaşlar olmuş. Şayet çıkmıyorsa sayfa ekran görüntüsünü yanınızda götürmeniz “bence” yeterli olacaktır. Barkodlu bir sayfam olmadığı halde şu an vizem var. O sadece pasaport teslimi için kayıt yapmanız gereken bir sistem. İstenen şey sisteme kaydolmanız. Konsolosluk da sistemin sıkıntılı olduğunun farkında. Sakin kalın ve sadece kayıtları yapın. Sonrasında ekran görüntüsü de işinize yarayacaktır. ☺

• @tulay asıl talihlinin diploması ve arkalı önlü fotokopisi gerekiyor. (Diplomanın arkasında künye gibi bir şey mevcuttu benimkinde) arka sayfanın fotokopisini de istemişlerdi. Onu da teslim ettik. Diploma supplementi vs sadece orijinalini inceleyip geri verdiler. Diplomanızın orijinalini inceleyip geri verecekler ama dosyaya fotokopisi girecek. Yanınızda mutlaka fotokopilerini götürmelisiniz.

• @Meliha-Yalın eşinizi mülakat süreci boyunca sadece görmek için çağırıyorlar desek yeridir. Eşimle hiç konuşmadan vize mülakatımız geçti. Ne diplomasını sordular ne mezuniyetini. Ama belli de olmaz. Kendinizinkiyle beraber onunkilerin de fotokopi ve orijinallerini yanınızda bulundurun. Varsa kendi diplomanızın arkasında künye kısmı oranın da fotokopisini almayı unutmayın. Benden istenmişti.

• @drbaykal diploma supplemeti dediğiniz ne oluyor bizde diploma dışında herhangi bir ek bulunmuyor onur belgesi falan var da onu istemezler nasılsa

• @drbaykal biz greencarddan sonra nikah kıydık ayrı ikametgahlarda bulunuyoruz ve haliyle düğünümüzde yazın bana bir soruda bulunurlar gibi geliyor 😌

• @Meliha-Yalın Meliha hanım biz de sizin gibi Green kart sonrası nikah kıydık ayrı ikametlerde oturuyoruz aynı mahallede 😅 öncesinde 5,5 yıldır birlikteydik ama biz de mülakata belki sorarlar diye evlilik öncesini kanıtlayan birlikte alınmış uçak biletleri tatiller fotoğraflar götürmeyi düşünüyoruz mülakatta bunu soracaklar mı ben de çok merak ediyorum mülakat deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız rica etsem

• @ugur077 ben tek kisi 15 470 gosterecegim sikinti olur mu

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @GRKM vatandaş olduğunuz için adres belirtmeniz gerekmiyor, zira ds260 ta adresinizin yer alıyor olması lazım

• @tumra mutlaka yanınızda ispatlı çıktılarınız olmalı isteyebilirler. Tabiki hayırlısıyla inşallah girelim paylaşım yaparım

• @tulay, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

Merhaba ben 15470 $ gosterdim tek kisi icin ve bunu islak imzali almadim mail attilar sikinti olur mu

Merhaba, sorularınızı bu başlıkta (buraya tıklayın) sormalısınız.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   B bravist 

• @bravist ya bunu hep karistiriyorum😔

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   tolga ozfidan tolga ozfidan 

• @insallahcikar07 bu bültende öğreneceğiz

• Selamlar herkese. Dosyamı Ankara'nın geçen seneki yavaşlıklarından dolayı Bangkok'a taşıdım fakat şuan Ankara ile Bangkok'un neredeyse başabaş gittiğini görüyorum. Sizce dosyamı tekrar Ankara'ya taşımak mantıklı olacak mıdır?

• @uguz Birki gün içinde yeni bülten ve mülakat dağıtımları olacak. Orada Ankara'nın performansına göre karar verirsiniz. Zaten bu ay için muhtemelen geç kaldınız değiştirmek için artık. Bu hafta current olup Bangkok'tan mülakat tarihi alırsanız buna güzel bir uzak doğu tatili olarak bakın 🙂

• @zakaria teşekkür ederim. Adresi bulduk. Mülakata götüreceğimiz evrakların içinde mi vereceğiz?

• @tumra Selamlar 🙂 Sadece şahsi fikrimi söylüyorum, ne zaman evlendiniz bilmiyorum ama çekiliş sonuçlarından hemen sonra evlendiyseniz, sizin current olmanız da mesela yaz aylarını bulur diye varsaysak, mülakata girdiğinizde 1 yıldan fazla süredir evli olacaksınız. Ayrı yaşanan bir evlilik (evleriniz yakın da olsa) bir konsolosluk memuru için yellow flag olabilir, en azından daha sorgulayıcı olmasına sebep olabilir. Sizin birlikte bir geçmişiniz olması, uçaş biletleri / fotolar vs. olması süper, bence sorun olmayacaktır bu arada. ABD öncesi ev taşıma masrafına girmek istemedik demek de gayet mantıklı bir gerekçe olur. Ama gene de bu işlerde "you can't be too careful". Farklı düşünenler olabilir, lütfen yazsınlar. 🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |