Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul Teşekkür ederim. Aradım konuştum. 1-2 iş gününde mailime döneceklerini söylediler ama dönmediler. Bugün yine bir hatırlatma maili geçtim. 19 Kasım'da da mülakatımız var.
    İnşallah yetişir ve sorun yaşamayız.

• @nsercan ek bilgi de vermek isterim dv 2026 da filipinliler yok onların mülakatı hangi vize türü acaba?

• @omurk aslında sizin moralinizin bozulması anlamsız yeni bültende hk mülakat atamazsa dosyanı ankaraya taşırsın bu gidişle muhtemelen size sıra da gelebilir !

• @Murat-Dündar Current olduktan sonra arafta bırakıyor ank. dosyayı diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Bildiğim konular değil burada okudukça öğrenmeye çalışıyorum. Umarım hiçbir numara açıkta kalmaz. Herkes vizelerine kavuşur.

• @omurk Bu konuda birisi yazmıştı, KCC mülakatınız planlandıktan sonra mülakat yeriniz değişsin istiyorsanız doğrudan bize yazın demiş. Görünen o ki yeni sistemde current olduktan sonra da KCC taşıyor dosyayı. Ankara kimseyi arafta bırakmaz bu durumda.

• @omurk daha önünüzde uzun zaman var current olursanız dahi çözeceğinize inanıyorum saygılar

• Merhaba, Ustravel da kayıt oluştururken en son bu şekilde bir ekranlar geldi herhangi "Transaction Completed" vs göremedim. Normal midir bu durum ?

USTravel.jpg

• Herkese selam, florida boca raton’a gideceğim. Haftaya mülakatım var. Oralardan nasıl adres bulabilirim? Unganlardan bugün randevu almak istedim, Amerika’dan adres girmem zorunlu diye uyarı çıktı

• Merhabalar iletime cevap alamadığım için tekrar yazıyorum, yanlışım varsa affola. geçmiş senelere göre Ankara performansı hızlandı malum bu durum yüksek cn current olma durumu olur mu yoksa vizelerin erken bitme ihtimali olup yine düşük cn ile yılı bitirme gibi bir durumla karşılaşılır mı ?

• Değerli arkadaşlar herkese merhaba. dosyamı daha önceden Bangkok a taşımıştım. Ankara hızlı ilerlemeye başladı. Yeni bültende sıralamaya girip mülakat maili alırsam ve Ankara da benzer cn lere benzer tarihlere mülakat atarsa bu durumda dosyanın Ankaraya geri taşınma durumu mümkün müdür? Diyelim ki geri taşındı, mülakat verilmemesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Geri taşımayı isteme sebebim de şu ki eşim hamile ve iki kez uzun uçak seyahati yapacağımıza eğer mümkünse Ankara da mülakata girmektir. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• @Murat-Dündar anladığım kadarıyla greencarddı ama dv mi başka yollamı ona bilmiyorum 😞

• arkadaşlar ustravel docs dan kayıt oldum. asıl talihli benim ama eşim faslı söyle bir sorun var kayıttan sonra eşimin pasaportu değişti ve ordaki pasaport numarasını değiştiremiyoruz. randevu 19 kasımda herhangi bir sıkıntı olurmu ?

• @omurk hong kong her zaman böyle söylüyormuş bu yasa çıkmadan önce bir kaç kişiyle konuştum böyle söylediler benim gibi case nosu yüksek kişiler mecbur bu yolu deneyecekler bangkok sorun çıkartmadı hong kong da çıkartmaz diye umuyoruz başka çaremiz de yok

• @nurettinx sağlıkta belirteceğiniz adres illa gideceğiniz adres olmak zorunda değil. İşlemleriniz için herhangi bir adres belirtin, mülakatta gerçek adresiniz yada güvenilir bir tanıdığınızın adresi olarak değiştirirsiniz ki gc ve ssn elinize sıkıntısız ulaşsın

Bir de siz baya geç kalmışsınız sağlık randevusu için, umarım sorun yaşamazsınız

• @cantekin Ben araba ruhsatını çıkarttım ama bunu istemediler. TL olarak banka hesabında yaklaşık 14bin dolar vardı 2 kişi için, hiç konusu bile geçmedi, belgeye baktı devam etti

• @Abuzittin sağ üstten profile girip ingilizceye çevirip, çıkış-giriş yaparsanız barkodlu sayfayı alabilirsiniz

• @ugur077 Gerçekten teşekkürler geçen gün bende döküman çıkmıyor diye yazmıştım ama dediğinizi yaptıktan sonra "Transaction Complete"ye tıkladım ve döküman çıktı,indirdim.Teşekkürler bu bilgilendirme için.

• ⭐⭐⭐⭐

@onrteoasln, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selam. Bizim 6 gün önce bebeğimiz oldu ve kcc ye bildirmemiz gerekiyor diye biliyorum. Nüfusunu çıkarttım fakat nasıl bildireceğimi bulamadım. Bildirmeye önce pasaportta çıkartmam gerekir mi? Nasıl bildireceğimi bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. (Excel tablosuna giremedim boş yer kalmamıştı)

Güle güle büyütün bebeğinizi. Şu an için sadece yapmanız gereken, bebeğinize hemen pasaport çıkarttırın sonra da DS260'ı doldurduğunuz sayfaya gidip add applicant seçeneği ile yeni bir form doldurmalısınız. Böylece 3 kişilik bir aile olarak kayıtlara girmiş olacaksınız.
    Mülakat aldıktan sonra da konsolosluğa hem kendinizin hem de eşinizin formlarını açma talebinde bulunup güncelleme yapmalısınız.

Excel tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi eklerseniz çok iyi olur. Şu an itibariyle 545.satıra yazın, yetkililer yukarı yerine alacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@hasaanemree, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar iletime cevap alamadığım için tekrar yazıyorum, yanlışım varsa affola. geçmiş senelere göre Ankara performansı hızlandı malum bu durum yüksek cn current olma durumu olur mu yoksa vizelerin erken bitme ihtimali olup yine düşük cn ile yılı bitirme gibi bir durumla karşılaşılır mı ?

Siz Viyana'ya taşımışsınız ve çok iyi yapmışsınız. Eğer dosya numaranız aktif olursa mülakat alma şansınız da var. DV2025'te bülten 23binde kalmış ve çok üzücü olmuştu. Umarım bu yıl herkes aktif olur. Bol şanslar!

• ⭐⭐

@HALİT-Ozgur Merhabalar sorunuzu bu konu başlığında bir kaç kez soruldu ve gelen cevabı size iletiyorum. bir gün vaktinizi buraya ayırıp bu konu başlığında ki tüm iletileri okumanız size çok faydası olacaktır.

a2289af7-34ae-474d-8dc8-6a76c621eef3-image.png

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |