Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba. Dosyam 21xxx sıralarda. Ankarada mülakatlar yavaş ilerliyor diye oturum kararı öncesi hong konga taşıdım. Önceki senelerde ankara 5xxx sıralara zar zor bakarken bu sene ds2026 için aralık 2025 ayında 7xxx sıralara randevu vermiş.. forumdaki arkadaşlardan takip ettiğim durum bu. Farklı olan şey nedir bu sene neden böyle? Dosyamı geri ankaraya almam daha mı mantıklı olur? Ankarada randevu alabilir miyim? Hong konga dosya taşıyıp 1 kasım sonrası mülakat tarihi verilen arkadaşlar var mı?

Dosya Numarasi: 2026EU000021xxx
    DS-260 Gonderimi:
    Mülakat Yeri: hong kong
    Vize Basılacak Kişi Sayısı: 1
    Saglik Muayenesi: xx/xx/xxxx
    Vize Mulakati: xx/xx/xxxx
    Vize Onayi:
    Pasaport Teslimi:
    ABD Ilk Giris:

• @MKA Teşekkürler sizin mülakatınız da bayağı yaklaşmış şimdiden bol şans

• @aysegul hanım merhaba, gördüklerini teyit ettiler şükür ben biraz anksiyetiğim sürekli arıyorum. haftaya inşallah olumlu sonuçlanır da rahat bir nefes alırız, vizenizi tebrik ederim umarım her şey hayal ettiğinizden güzel olur

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze premium pick up sadece ist ve ankarada çalışmıyordur bence, belki terimler karışmış olabilir.
    Premium Pick Up = Premium Location = bir ups şubesinden teslim alma (biz 682-tl ödedik)
    Premium Delivery = adrese teslim = seçtiğiniz adrese kurye tarafından teslim ediliyor (1.144tl sanırım)

3.opsiyonun adını hatırlayamadım, ücretsiz, ankara vfs den teslim alma.

Premium Pick Up'ta bir sürü şehir vardı seçilebilecek. Ekran görüntüsü almıştım bazı aşamalarda, onlardan baktım şimdi. Adana, adıyaman, aksaray, amasya, antalya, ordu, bayburt, balıkesir, bartın, batman, bolu, burdur, bursa.... diye gidiyor liste 🙂 ve seçilebilecek gibi görünüyorlardı. Ama bilemiyorum tabi denemedim.

• ⭐⭐⭐⭐

@ArifK34-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Aktif olarak antidepresan kullanıyorum sağlık kontrolünde bu bir sorun yaratır mı?
    Ve askerlikten muaf oldum, kol sinir zedelenmesi(breakial pleksus) yüzünden Nöroloji tarafından muaf sayıldım.
    Acaba durumum ne olur?

Sağlık kontrolünde dikkat edilen hususlar bulaşıcı hastalıklar, kendinize ve başkalarına zarar vermeye yol açabilecek durumlardır. Doktor durumunuzu anlamak için hangi tanıyla ne zamandır hangi ilacı kullandığınızı öğrenmek isteyecektir. Tedaviniz düzenli olarak devam ediyorsa, doktorunuzdan durumunuzla ilgili kısa bir yazı veya rapor isteyin.

Askerlikle ilgili olarak da e-devletten alacağınız durum belgesini ve tedbiren de doktor raporunu götürmeniz yeterli olur.

Çok geçmiş olsun, bol şanslar!

• @asrin olası HongKong mülakat atamalarını bu bültende öğreneceğiz ocak ayı mülakatı bu bültende başlayacak. Eğer mülakat dağıtırsa çok iyi gelişme olur dağıtmazsa da tek seçenek ankaraya taşıyıp bol bol dua etmek. Saygılar

• @aysegul Ayşegül Hanım merhaba, evlilik cüzdanının yalnızca bilgi içeren (doldurulmuş) sayfalarının mı fotokopisini çektiniz?

• @aysegul Merhaba, ustraveldocs kayıt olduk fakat ödeme falan yapmadık öyle bir ekran gelmedi. Vize onaylandığında mı ödeme yapılacak. UPS şubesi seçtik kendi şehrimizdeki

• @Serapp direkt kullanmıyoruz desek sorun olur mu tahlillerden anlaşılır mı

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio şöyle yaptık, giriş sayfalarından başlamak üzere, üzerinde numara, fotoğraf, kütük bilgilerini de içeren bütün sayfaları çektik biz.

• Merhaba artık diyabet obezite gibi kamuya yük olma ihtimali olan hastalıklarda da vize verilmeyeceğine dair haberler gördüm bununla ilgili bilgisi olan var mı yada sağlık muaynesi de böyle bi rahatsızlığı olan var mıydı bir şey dediler mi

• ⭐⭐⭐⭐

@zuzu4545 çok teşekkür ederim, amin hepimiz için 🙂
    anlıyorum sizi stres olmamak mümkün değil.. ama az kaldı, güzel haberi alacağız sizden de 🙂

• IMG_5717.jpeg

Ustraveldoc kaydı okuştururken bu hatayı aldık herkeste böyle mi

• @Meliha-Yalın İleri tuşuna tıklayıp devam ediniz, hata değil bu.

• Ustraveldoc kaydımızda bakmakla yükümlü olduğumuz kişi sayısı dava numaramızla ilişkilendirilen kişi sayısı ile eşleşmiyor uyarısı alıyoruz bu hatayı alan arkadaşlarım siz nasıl yaptınız?

Başvuruları yönet kısmında eşimin adına 3 dosya çıktı 2si kapalı 1i açık Başvuruyu kapatıp yeni başvuru başlat dedik 3ü de kapandı.

• @aysegul ben de aynı hatayı alıyorum ancak eşimin ve kendimin adına birden fazla kapalı başvurusu sayısı görüyorum, case numberın ilerisine gidemiyorum yine de kişi sayısı eşleşmemektedir kontrol edin uyarısı alıyorum düzeltme nasıl yapılabilir

• @Meliha-Yalın Merhaba,
    Aynı hatayı biz de aldık. Eşim için farklı bir hesap açtık. Aynı case number ile kaydettik aile üyesi olarak ekleyemeden. Asıl talihli için kaydederken DV1, eş için DV2 seçtik. Bir sorun yaşamadık. Sorun bildirme bölümünden kayıt açtım ama cevap alamamıştım. Mülakattan bir gün önce VFS çağrı merkezini aradım DV için yardımcı olamadıklarını söylediler direkt konsolosluk ilgileniyormuş, bize açtığınız kaydı görebildim konsolosluğa iletiyorum şimdi demişti çağrı merkezindeki arkadaş. Herhangi bir sorun yaşamadık konsoloslukta sormadılar bile biz yine de durumu kanıtlayacak ekran görüntülerini çıktı alıp mülakata götürmüştük. VFS üzerinden adrese teslimat seçtik her ikimiz de ayrı ayrı UID'ler ve aynı case number vardı yani pasaport teslimi için. Sorun olmadan adresimize aynı anda geldi pasaportlarımız.

• @elbruz Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler, bu işlerde bazen aceleyle insanın aklına yapması gereken sonradan geliyor,foruma sorduktan sonra ancak chatgpt ye girmek aklıma geldi,sonra bir de üstüne üstü hastaneye gidip doktora sordum.

İyi günler dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐

@gizlikodlar ustraveldocs kaydı aşamasında ödeme yapan kişi sayısı çok az, çoğumuz ödeme yapmadık yani öyle bir ekran çıkmıyordu çünkü bizde, bu arkadaşların sistemlerini anlayamıyoruz malesef 🤷🏻♀️. Mülakattan sonra gelen emailde linkler var, onlar vasıtasıyla ödeme yapılıyor eğer ücretli bir hizmet seçecekseniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Hasan-7 benim muayenemde kalp tansiyon vs sorarken şekeri de sordular mı hatırlayamadım şuan, ama özellikle üzerinde durulmadı onu biliyorum, kan tahlillerinde neye bakıyorlar açıkçası onu da bilmiyorum. Ama çok kısa vadede bu tarz bir değişiklik yapabilirler mi, pek emin değilim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |