Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@denizezgi kimlik fotokopileriniz, yani eşiniz + varsa çocuğunuz onların da kimlik fotokopileri ile birlikte eşinizin yazacağı '....... tc kimlik no lu Deniz ......., benim (-ve varsa- çocuklarımızın) pasaportlarımızı teslim almaya tarafımdan yetkili kılınmıştır' gibi yazacağı basit ıslak imzalı bir dilekçe ile gidip alabilirsiniz,. Birkaç talihli arkadaşım bu şekilde gidip aldılar, son 1 ay içinde.

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul bir güncelleme daha 🙂
    Az önce 3 pasaport için ups ten email geldi, takip numaralarını yazan. Bu arada gönderi detaylarında kimlerin olduğu yazmıyor, ben kurtluyum tabi, duramadım aradım ups i, takip numaralarını verdim, tek tek isimleri söyledi çağrı merkezindeki kız, bilin bakalım içlerinde kimin pasaportu yok :)) Benim tabiki.
    Eşimin ve 2 bıdığımın pasaportlarını pazartesi ups ten teslim alacakmışız.
    Vfs globale mail attım, benim pasaportumun akıbetini sordum, ki ilk önce benimkinin ödemesini yapmıştım 🙂
    Neyse gelişme olursa yine yazarım..

• @bakarmisin100
    Merhaba,

Kızamıkçık ve hepatit B’ye karşı antikorunuz bulunuyor fakat kızamıkçık tek başına yeterli değil.

KKK ( kızamık kızamıkçık kabakulak) antikorların tamamına karşı antikorlarınızın olması gerekiyor.

Bu sonuçlarla hastaneye gittiğinizde size KKK (MMR) aşısı yapacaklardır.

Diğer aşı durumlarınızı bilmediğim için onlar hakkında yorum yapmak doğru olmaz.( tdap, polio, influenza vb)

• @Eyupp hayır, istenmiyor.

• @bakarmisin100 3 günde alan var, 3 günden fazla bekleyen de var. Esnek bilet almak en mantıklısı.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 ertesi gün akşam üzeri (yani çarşamba sabah mülakat-perşembe akşam üzeri email) aldık genelde ancak bugün alanlar da var. yani 1-2 gün içinde geliyor diyebiliriz normal şartlar altında.

• ⭐⭐⭐⭐

@se-du normal. biz de mülakattan sonra gelen email üzerinden ödeme yaptık.

• ⭐⭐⭐⭐

@cantekin randevu kısmı önemli değil, o mülakat randevusunu kastetmiyor çünkü. ama bakmakla yükümlü olduğum kişi sayısı sıfır görünüyorsa o zaman eşinize ayrı hesap oluşturup 2 ayrı kayıt yapabilirsiniz, o şekilde de yapanlar oldu diye biliyorum, son 1 ayın yazışmalarını tarayabilirsiniz bunun için.

• ⭐⭐⭐⭐

@se-du Ece Hanım'ın cevabına katılmakla birlikte ilave olarak şunu belirteyim, bazı arkadaşlar sadece adrese teslim seçeneğinin çıktığından bahsetmişlerdi. Bende premium delivery ile birlikte premium location da çıktı, herkesle bilgi mahiyetinde paylaşmış olayım.

• ⭐⭐⭐⭐

@zuzu4545 onlar sistemlerinde ikinizi de görüyorlarsa, ikiniz için de uid numarası varsa, ikinizin de pasaport numaraları okeyse ve ikinizin de hesabında belge teslim şekli görünüyorsa onların sistemlerinde bence de tamamdır. Dünden beri uğraştığım şeylere bakınca anlıyorum ki, önemli olan onların sistemlerinde ne göründüğü. Çağrı merkezini arayıp ikinizin de pasaport numaralarını verip, yukarıda saydığım şeylerin onların sistemlerinde de doğru şekilde görünüp görünmediğini teyit edin ve bence ondan sonrasında heyecanla mülakatınızı bekleyin.

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze o bizde hazır diye gelen email, ankarada vfs de hazır anlamına geliyor. Ben bulunduğum şehirdeki ups i seçebildim gelen linkten. Bakalım alabilirsek hayırlısıyla 🙂
    Siz yapabildiniz mi güniçinde?

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze o bizde hazır diye gelen email, ankarada vfs de hazır anlamına geliyor. Ben bulunduğum şehirdeki ups i seçebildim gelen linkten. Bakalım alabilirsek hayırlısıyla 🙂
    Siz yapabildiniz mi güniçinde?

Bence sizi istanbuldasınız diye seçtirebiliyor bende sadece premium delivery mevcut Hatırladığım kadarıyla siz zaten premium pickup seçmiştiniz ondan oluyor herhalde. Ankara ve İstanbul dışında yaşayan ve premium pickup seçen diğer talihliler için deneyimi benimle aynı olacak yani 😀 umarım anlatabilmişimdir 😀

• ⭐⭐⭐⭐

@Uğur-Çelik ekim mülakatlarından bir arkadaşımızın pasaportu adresine 6 günde teslim edilmişti. Sizde de sorun çıkmaz bence, artık biraz daha oturmuş olabilir sistemleri.

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze istanbuldayız diye olabilir mi bilemedim çünkü ups şubesi seçeceğim ekranda o kadar çok şehir vardıki, istanbul için birkaç sayfa aşağı kaydırmam gerekti, yine de bilemiyorum tabi.
    Zaten premium pick up seçmiştim evet, ondan olabilir, bu mantıklı 🙂

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze istanbuldayız diye olabilir mi bilemedim çünkü ups şubesi seçeceğim ekranda o kadar çok şehir vardıki, istanbul için birkaç sayfa aşağı kaydırmam gerekti, yine de bilemiyorum tabi.
    Zaten premium pick up seçmiştim evet, ondan olabilir, bu mantıklı 🙂

Başka birşey aklıma gelmiyor çünkü. Premium pickup o zaman sadece İstanbul ve Ankarada çalışıyor anlaşılan(Ankara vfsfen alıyor zaten)

İstanbul dışımda ikamet eden ve premium pickup seçen arkadaşlar varsa deneyimlerini bekliyorum 😀

• @aysegul çok sagolun Ayşegül hn.

• Bu ileti silindi!

• Vizesi onaylanan arkadaşlar CEAC visa status sisteminiz ne zaman güncellendi? az önce kontrol etmek istediğimde invalid immigrant case number hatası aldım.

• @Selimdiskaya52 o sayfa DV2026 icin ocaktan sonra aktif oluyor. su an bizim icin aktif degil

• @aysegul aldım vizemi teşekkür ederim cevap için

Benzer Başlıklar

• 180
  • 16399
  • 153
  • 12173
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |