IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Bence yabancıları 2024 octoberda bıraktılar sıra bize geldi şuan yazışmaları yapıyorlar 10 15 güne bize mailler gelir. Ay sonuna kadar mail atcaklarına inanıyorum
-
@Ekto-Oktan Teşekkür ederim bilgilendirme için, sizin de süreciniz en kısa sürede tamamlanır umarım.
-
Israrla herkese October demelerine çok şaşırıyorum. Bize gelen maili sizlerle paylaşıyorum şimdi. Senatörün ofisine verdikleri bilgi günceldir herhalde.

-
@burak2344 Olabilir ama çok uzun zamandır October 2024 görünüyor. Hiç güncellemediler aylardır.
-
@beta83 anlamadım ben de ben expitade verdim tekrardan bana nvc tool gönderildi ve onaylamadılar
-
@beta83 2 eylülde october diye güncellediler, geçen ay yine october diye güncelleme yapıldı. Ondan sonra hiç dokunulmadı. Bu ay sonuna kadar bize mailleri atıp Aralık sonu ocak başı gibi tarihleri bize verirler diye düşünüyorum. Öyle inanmak istiyorum. 1 defa akıllarına gelsek yeter. Gerçekten bittik psikolojik olarak. Eziyet resmen
-
@Seyduna Hiçte öyle değil biz dosyayı orda başlattık Türkiye'ye bizimde 22 aydır süreç sürdü ve maalesef hala randevu yok
-
Benim yolladığım maillerim hiçbirine cevap gelmedi. Sizler hangi adreslere yollamıştınız mailleri? Israrla mail atmaya devam edeceğim. Ayrıca hızlandırma nasıl oluyor?
-
@beta83 Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bir nebze umut oldu... Umarım kısa sürede randevularımız gelir de hayatımıza devam ederiz artık
-
@yeşim-yıldırım
Emaillere yanıt vermiyorlar sanırım. NVC aşamasındaysanız oraya public inquiry form gönderin isterseniz. Ben o şekilde yanıt aldım fakat senato ile göndermedim. Herkese gönderdikleri şablondan yolladılar bana -
K3 vizesi icin posta olarak notice alan var mi aranizda ? 26 eylulde gonderdik ,1 ekim notice date olarak yollamislar ,olumlu bir sey mi yoksa standart gondorilen bir NOA mi?
-
@PhantomRaven Rica ederim. Güzel şeyler duymaya hasrettik hepimiz. Umarım dedikleri gibi Nisan dosyalarındadır ve en yakın zamanda sıra bize gelir :)
-
@gokcesak tekrardan merhaba k3 icin basvurdugunuzda notice of action postasi aldiniz mi ? Bugun bizim elimize receipt geldi acaba biseylerin habercisi olabilir mi i130 yolunda merak ediyorum.Simdiden tesekkurler.
-
Merhabalar, evet bizde postayı aldık birkaç hafta sonra I-130 formumuz onaylanmıştı. Umarım sizinde böyle olur 🙏🏻
-
@gokcesak ay insallah , cok cok tesekkur ederim. gelismeleri paylasacagim
-
merhabalar arkadaslar beni işitme engelliyim hala mülakat e mail haber yok mu?
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar arkadaşlar,
- Günde ABD Hükümeti geçici bir bütçe ile fonlanacak. Cumhuriyetçiler birkaç demokratın oyunu alarak geçici bir bütçe geçirmeyi başarmışlar. Bu geçici bütçe 31 Ocak 2026 tarihine kadar hükümeti geçici olarak fonlayacak. Ancak halen hükümet açılmadı ve tartışmalar sürüyor. IRS ve FBI gibi hükümetin önemli organları geçici bütçe sayesinde çalışabilir hale gelecek. Ancak Konsolosluklar çalışıyor mu geçici bütçe bizi ne kadar etkiliyor onu bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
-
@Seyduna hocam geçiçi bütçe her şeyi kapsar heryer tam takır çalışacak tekrardan anlaşam olucak olmazsa tekrar kapanacak öyle düşün
-
@rock Teşekkürler, İnşallah bize yarar da Ocak sonunda kendimizi Amerika'da buluruz :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum