DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@se-du Ece Hanım'ın cevabına katılmakla birlikte ilave olarak şunu belirteyim, bazı arkadaşlar sadece adrese teslim seçeneğinin çıktığından bahsetmişlerdi. Bende premium delivery ile birlikte premium location da çıktı, herkesle bilgi mahiyetinde paylaşmış olayım.
-
@zuzu4545 onlar sistemlerinde ikinizi de görüyorlarsa, ikiniz için de uid numarası varsa, ikinizin de pasaport numaraları okeyse ve ikinizin de hesabında belge teslim şekli görünüyorsa onların sistemlerinde bence de tamamdır. Dünden beri uğraştığım şeylere bakınca anlıyorum ki, önemli olan onların sistemlerinde ne göründüğü. Çağrı merkezini arayıp ikinizin de pasaport numaralarını verip, yukarıda saydığım şeylerin onların sistemlerinde de doğru şekilde görünüp görünmediğini teyit edin ve bence ondan sonrasında heyecanla mülakatınızı bekleyin.
-
@swadze o bizde hazır diye gelen email, ankarada vfs de hazır anlamına geliyor. Ben bulunduğum şehirdeki ups i seçebildim gelen linkten. Bakalım alabilirsek hayırlısıyla :)
Siz yapabildiniz mi güniçinde? -
@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@swadze o bizde hazır diye gelen email, ankarada vfs de hazır anlamına geliyor. Ben bulunduğum şehirdeki ups i seçebildim gelen linkten. Bakalım alabilirsek hayırlısıyla :)
Siz yapabildiniz mi güniçinde?Bence sizi istanbuldasınız diye seçtirebiliyor bende sadece premium delivery mevcut Hatırladığım kadarıyla siz zaten premium pickup seçmiştiniz ondan oluyor herhalde. Ankara ve İstanbul dışında yaşayan ve premium pickup seçen diğer talihliler için deneyimi benimle aynı olacak yani 😀 umarım anlatabilmişimdir 😀
-
@Uğur-Çelik ekim mülakatlarından bir arkadaşımızın pasaportu adresine 6 günde teslim edilmişti. Sizde de sorun çıkmaz bence, artık biraz daha oturmuş olabilir sistemleri.
-
@swadze istanbuldayız diye olabilir mi bilemedim çünkü ups şubesi seçeceğim ekranda o kadar çok şehir vardıki, istanbul için birkaç sayfa aşağı kaydırmam gerekti, yine de bilemiyorum tabi.
Zaten premium pick up seçmiştim evet, ondan olabilir, bu mantıklı :) -
@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@swadze istanbuldayız diye olabilir mi bilemedim çünkü ups şubesi seçeceğim ekranda o kadar çok şehir vardıki, istanbul için birkaç sayfa aşağı kaydırmam gerekti, yine de bilemiyorum tabi.
Zaten premium pick up seçmiştim evet, ondan olabilir, bu mantıklı :)Başka birşey aklıma gelmiyor çünkü. Premium pickup o zaman sadece İstanbul ve Ankarada çalışıyor anlaşılan(Ankara vfsfen alıyor zaten)
İstanbul dışımda ikamet eden ve premium pickup seçen arkadaşlar varsa deneyimlerini bekliyorum 😀
-
@aysegul çok sagolun Ayşegül hn.
-
Bu ileti silindi! -
Vizesi onaylanan arkadaşlar CEAC visa status sisteminiz ne zaman güncellendi? az önce kontrol etmek istediğimde invalid immigrant case number hatası aldım.
-
@Selimdiskaya52 o sayfa DV2026 icin ocaktan sonra aktif oluyor. su an bizim icin aktif degil
-
@aysegul aldım vizemi teşekkür ederim cevap için
-
Merhaba. Dosyam 21xxx sıralarda. Ankarada mülakatlar yavaş ilerliyor diye oturum kararı öncesi hong konga taşıdım. Önceki senelerde ankara 5xxx sıralara zar zor bakarken bu sene ds2026 için aralık 2025 ayında 7xxx sıralara randevu vermiş.. forumdaki arkadaşlardan takip ettiğim durum bu. Farklı olan şey nedir bu sene neden böyle? Dosyamı geri ankaraya almam daha mı mantıklı olur? Ankarada randevu alabilir miyim? Hong konga dosya taşıyıp 1 kasım sonrası mülakat tarihi verilen arkadaşlar var mı?
Dosya Numarasi: 2026EU000021xxx
DS-260 Gonderimi:
Mülakat Yeri: hong kong
Vize Basılacak Kişi Sayısı: 1
Saglik Muayenesi: xx/xx/xxxx
Vize Mulakati: xx/xx/xxxx
Vize Onayi:
Pasaport Teslimi:
ABD Ilk Giris: -
@MKA Teşekkürler sizin mülakatınız da bayağı yaklaşmış şimdiden bol şans
-
@aysegul hanım merhaba, gördüklerini teyit ettiler şükür ben biraz anksiyetiğim sürekli arıyorum. haftaya inşallah olumlu sonuçlanır da rahat bir nefes alırız, vizenizi tebrik ederim umarım her şey hayal ettiğinizden güzel olur
-
@swadze premium pick up sadece ist ve ankarada çalışmıyordur bence, belki terimler karışmış olabilir.
Premium Pick Up = Premium Location = bir ups şubesinden teslim alma (biz 682-tl ödedik)
Premium Delivery = adrese teslim = seçtiğiniz adrese kurye tarafından teslim ediliyor (1.144tl sanırım)3.opsiyonun adını hatırlayamadım, ücretsiz, ankara vfs den teslim alma.
Premium Pick Up'ta bir sürü şehir vardı seçilebilecek. Ekran görüntüsü almıştım bazı aşamalarda, onlardan baktım şimdi. Adana, adıyaman, aksaray, amasya, antalya, ordu, bayburt, balıkesir, bartın, batman, bolu, burdur, bursa.... diye gidiyor liste :) ve seçilebilecek gibi görünüyorlardı. Ama bilemiyorum tabi denemedim.
-
@ArifK34-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Aktif olarak antidepresan kullanıyorum sağlık kontrolünde bu bir sorun yaratır mı?
Ve askerlikten muaf oldum, kol sinir zedelenmesi(breakial pleksus) yüzünden Nöroloji tarafından muaf sayıldım.
Acaba durumum ne olur?Sağlık kontrolünde dikkat edilen hususlar bulaşıcı hastalıklar, kendinize ve başkalarına zarar vermeye yol açabilecek durumlardır. Doktor durumunuzu anlamak için hangi tanıyla ne zamandır hangi ilacı kullandığınızı öğrenmek isteyecektir. Tedaviniz düzenli olarak devam ediyorsa, doktorunuzdan durumunuzla ilgili kısa bir yazı veya rapor isteyin.
Askerlikle ilgili olarak da e-devletten alacağınız durum belgesini ve tedbiren de doktor raporunu götürmeniz yeterli olur.
Çok geçmiş olsun, bol şanslar!
-
@asrin olası HongKong mülakat atamalarını bu bültende öğreneceğiz ocak ayı mülakatı bu bültende başlayacak. Eğer mülakat dağıtırsa çok iyi gelişme olur dağıtmazsa da tek seçenek ankaraya taşıyıp bol bol dua etmek. Saygılar
-
@aysegul Ayşegül Hanım merhaba, evlilik cüzdanının yalnızca bilgi içeren (doldurulmuş) sayfalarının mı fotokopisini çektiniz?
-
@aysegul Merhaba, ustraveldocs kayıt olduk fakat ödeme falan yapmadık öyle bir ekran gelmedi. Vize onaylandığında mı ödeme yapılacak. UPS şubesi seçtik kendi şehrimizdeki
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum