Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• merhaba arkadaşlar, vizeli pasaportumuzu aldık. tdap için ikinci dozumuzu türkiye'de vurulduk. bir de polio aşısının ikinci dozunu vurulmamız gerekiyor fakat piyasada, eczanelerde ve özel hastanelerde bu aşıyı bulamadık. nereden temin edebiliriz bilgisi olan var mı ?

• Dünkü antikor kan testimin sonuçları şöyle gelmiş te

ünlem işareti Anti Hbs kırmızı içinde sonuç 1000 den yüksek
    altta yine ünlem işareti rubella igg 115,4 reactive
    altta tik işareti hbsag 0,27 nonreactive

Ünlem işaretleri antikor bulunmuyor demek mi acaba? Böylece Hepatit B ve kkk aşıları olmalıyım gibi geliyor.Bir de su çiçeği için sonuç görünmüyor birkaç gün sonra mı yansır?

Teşekkürler

tahlilin fotoğrafının linki:https://imgur.com/a/APrO4jD ( link eklemek yasak mı bilemiyorum yasaksa affola,hemen kaldırabilirim )

• @efemu35

Merhaba,

geçmiş deneyimlerde TDAP + IPV 4 lü karma olan "Tetraxim" adında bir aşı olduğunu ve genellikle bu aşıyı vurulduklarından bahsedilmiş.
    Detaylar için @Flight101 yazısını inceleyebilirsiniz.

• @bakarmisin100 aslında fotoyu chatgpt ye atarak ta ön bilgilendirme alabilirsiniz

Bu laboratuvar sonuçlarını yorumlayalım 👇

Tahlil Sonuç Yorum

Anti HBs >1000 mIU/mL (Pozitif) Çok yüksek koruyucu antikor düzeyi Hepatit B’ye karşı bağışıklığınız var. Bu durum genellikle aşı sonrası veya geçirilmiş ve bağışıklık kazanılmış enfeksiyon sonucu oluşur. HBsAg negatif olduğu için aktif hastalık yoktur.
    HBsAg 0.27 (Nonreactive) Negatif Vücudunuzda aktif Hepatit B enfeksiyonu bulunmuyor.
    Anti HCV 0.10 (Nonreactive) Negatif Hepatit C enfeksiyonu geçirmemişsiniz.
    Anti HIV 0.59 (Nonreactive) Negatif HIV enfeksiyonu bulunmuyor.
    Anti Rubella IgG 115.4 IU/mL (Reactive) Pozitif Kızamıkçığa (Rubella) karşı bağışıklığınız var. Bu genellikle aşı sonrası veya geçirilmiş enfeksiyondan kaynaklanır.

🔍 Özet:

Hepatit B: Bağışıklık mevcut, aktif hastalık yok.

Hepatit C ve HIV: Negatif.

Kızamıkçık (Rubella): Bağışıklık mevcut.

Yani sonuçlarınız gayet iyi — hiçbir aktif viral enfeksiyon yok, aksine Hepatit B ve Rubella’ya karşı güçlü bir bağışıklığınız bulunuyor.

• @yunustg eczaneye güveniyorsanız ödemesini yapıp bekletebilirsiniz ya da mart öncesi kesin sağlık mülakatına girerim derseniz yaptıradabilirsiniz. Ben bir süre daha (en azından bülteni görmek açısından) bekleyin derim ama tabiki karar sizin

• @zuzu4545 aranabilecek bir telefon numarası var mı ?

• ⭐⭐

@greenlife1 Merhaba bu sorunuza cevabı direk kimse vermez veremez bence ihtimaller neticesinde düşük görünüyor. Her senenin kendine has dinamikleri var geçen sene verilerine bakarsanız 7k olan biri ankarada mülakat almak için stres yaşarken bu sene 7k kişiler kasım ve aralık mülakat tarihi aldıklarını görüyoruz excellden takip edebilirsiniz ankara bunu hızını devam ettirir numaranız aktif olursa az da olsa ihtimaliniz var.

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul ya nedense, elimizde 4ümüzün de ustraveldocs kaydının sonucu olarak uid numarası ve barkodlu çıktısı olmasına rağmen; pasaportlarımızın hazır olduğu bilgisiyle gelen emaildeki linklerden uid numarasıyla pasaportun teslim kaydını yaparken birimizde ödeme aşamasında hata verdi. Panikle tabi 2-3 yere email gönderdik, ustraveldocsta ticket açtık falan, neyse sabah çağrı merkezini aradım 09.00da, sesli yanıt sistemini geçip müşteri temsilcisine ulaşıp durumu anlattım, onlar da nedenini çok anlayamadılar ancak bir şey deneyelim dediler ve benim bakmakla yükümlü olduklarım arasından çıkardılar vs birşeyler yaptık. Ve sonuç olumlu oldu. 4 ümüzün de ödemesini yapabildim. Şimdi ups ten email bekleyeceğiz sanırım.
    Bu deneyimi de şunun için yazdım, daha sonra ihityaç duyanlar olursa 0850 390 19 50 den ustraveldocs için çok güzel şekilde destek alabilirsiniz. Ticket açıp cevap beklerken belki daha hızlı çözebilirsiniz sorununuzu. Bilginiz olsun.
    Hayırlısıyla kavuşalım da şu pasaportlara 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@melisbasdurmus çok teşekkür ederim, sizden de yakında güzel haberleri bekliyoruz 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@bsem büyük ihtimalle yeterli olacaktır, ama zaten sonuç bu sabah belli olmuştur, siz de yazarsınız buraya 🙂

• Arkadaşlar selam, 1 Kasımı geçtik şimdi ne yapmam gerekir? current olmayı mı beklemeliyim yoksa dosyam halen Bankgokta teyit mesajı mı göndermem gerekir KCC ye?
    Sizce dosyamı geri gönderirler mi nasıl olcak kafam karıştı tavsiyesi olan varsa çok sevinrm

• ⭐⭐⭐⭐

@doguyilma çağrı merkezini aradınız mı? son mesajlarımda yazıyor numara.

• @greenlife1 Her sene süreç gerçekten çok farklı işleyebiliyor. Bu yıl Avrupa Asya ile Ankara neredeyse aynı hızda ilerliyor. Avrupa’da bu case numaralarına ulaşıldığını görüyoruz; eğer bu hız böyle devam ederse Ankara’dan da mülakat gelme ihtimali bence var. O yüzden “kesin gelmez” demek de “kesin gelir” demek de doğru olmaz, umut kesmemek lazım. Benim de oturum iznim olmasına rağmen henüz dosya taşıma talebinde bulunmadım; Aralık bülteninden sonra mail atmayı düşünüyorum. Aynı belirsizlik içinde bekleyenlerdenim anlayacağınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@Subutay çok teşekkürler ne demek, bilgiyi paylaşmak en güzeli 🙂 darısı herkesin başına 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes ödeme aşamasında isterseniz aynı şekilde ilerliyorsunuz isterseniz değiştirebiliyorsunuz, yani ben öyle anladım 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze Allah Allah, ilginç, çünkü premium location seçeneği de çıktı bizde, onun da ücreti 682-TL idi. Siz zaten yapmışsınızdır kaydınızı ama geleceğe not olsun diye yazalım bu bilgiyi de 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc bize sadece diplomamın aslını ve evlilik cüzdanının aslını verdi hanımefendi, sanırım mülakat yapan kişinin tarzıyla ilgili bunlar 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Ekremi çok teşekkür ederim, sizin de yolunuz çok açık olsun 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Cem-Çeliker çoğunluk bugüne kadar öyle yaptı, ne olur ne olmaz diye direk gidip ankaradan alındı hep pasaportlar (adrese teslim alan 3-5 kişi hariç). Bakalım kasım ayında hangi seçenek daha çok tercih edilecek 🙂

• Aktif olarak antidepresan kullanıyorum sağlık kontrolünde bu bir sorun yaratır mı?
    Ve askerlikten muaf oldum, kol sinir zedelenmesi(breakial pleksus) yüzünden Nöroloji tarafından muaf sayıldım.
    Acaba durumum ne olur?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

165

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |