Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Gizem-Güler, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sevgili arkadaşlar, benim sıra numaram da 17.000’lerde. Dosyam şu anda Viyana’da görünüyor. Başvurumu ilk olarak Viyana’ya yapmıştım ancak şimdi Ankara’ya taşımayı düşünüyorum. Dosyamı Ankara’ya taşımam durumunda mülakat sırasının bana gelme ihtimali nedir?

Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmza için buradaki örneğe bakın.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

Kolay gelsin.

• @Meliha-Yalın Ben de aynı bu şekilde yazmıştım. Bir yanlışlık yoktur umarım.

• Arkadaşlar banka dökümanlarını 11 gün önce aldım ben bu bir sorun teşkil eder mi yani 3-4 gün önce alsam mı yoksa bu haliyle bırakayım mı , şimdiden cevap için teşekkür ederim.

• @aysegul cok tebrik ederim, her sey gönlünüzce olsunn🥹❤

• @denizezgi çok rahatladım harika bir haber

• @ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze Geri verdiler, 3-4 saat sonra dönüş yolunda arayıp tekrar istediler. Ankaradan çıktığımızı söylediğimizde kargoyla yollayın dediler. Ama büyükelçiliğe direkt kargo gönderebiliyor muyuz? Fotoğraflarla beraber bir yazı vs. yazmalı mıyız

Kargoyla yollayın bildiğim kadarıyla resimlerin arkasına isim soyisim de yazın

• @melisbasdurmus yakın zamanda sizden de güzel haberler bekliyoruz

• Merhabalar geçmiş senelere göre Ankara performansı hızlandı malum bu durum yüksek cn current olma durumu olur mu yoksa vizelerin erken bitme ihtimali olup yine düşük cn ile yılı bitirme gibi bir durumla karşılaşılır mı ?

• Merhabalar

Influenza grip aşısını 10+ eczaneye sordum kimse de kalmamış acaba bulabileceğimiz bir yer biliyor musunuz?

• @elbruz inşaallaaah ben de böyle yazarımmm:)

• Vizelerini alan arkadaşları tebrik ederim, yeni hayatlarında sağlık mutluluk ve huzur dilerim. Darısı bekleyen hepimizin başına 🙂

• Yarın mülakatım var hesabımda 10bin dolar var yeterli mi sizce bi sorun yaşar mıyım zaten çalışıyorum ekstrada ailem mülakat sonrası 7bin dolar verecek ve miras kağıdı götürücem yeterli mi sizce bunu konsolosluğa nasıl belirtebilirim

• @burkingham siz yine de götürebileceğiniz herşeyi götürün çünkü lise diplomasını sordular. liseden aldığımız belgeyi açıkladık sonrasında okey deyip edevlet belgesini aldılar. bazı görevliler daha fazla sorabiliyor gördüğüm kadarıyla.

• @denizezgi siz lise mezunu olarak mı başvurmuştunuz? Üniversite diplomanız var mı?

• Merhabalar, sabah hastane de antikor için kan testi verdim de sonuçları çıktığında 7-10 gün sonra Tayland da olacağım, sonuçlar e-nabız da görünür mü acaba, imza mühür de olmayacak sorun olur mu Bangkok hastane de ?

• @doguyilma, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Güzel dostlar bir sorum olacak.
    ustraveldocs.com adresine kayıt esnasında ( daha başlayamadan ) aşağıdaki uyarıyı alıyorum. " Kişisel ayrıntılarınız veritabanımızda zaten var olan bir profille eşleşiyor. "
    Mayıs 2025 de Turist vizesi aldığımızda Pasaportlarımızı İstanbul'da PTTden almıştık.
    Vize başvurularımızı da aracı firma ile yaptık. Bu gibi bir kayıt da biz hiç yapmadık. Aracı firmaya soruyorum " biz bu sisteme sizi hiç kaydetmedik " diyor.

UYARI:
    Kişisel ayrıntılarınız veritabanımızda zaten var olan bir profille eşleşiyor. Bu profili geçmişte oluşturduysanız ve parolanızı unuttuysanız, lütfen oturum açma ekranındaki “Parolamı unuttum?” işlevini kullanın. Bu kullanıcı adı size tanıdık gelmiyorsa, lütfen sol menüdeki Geri Bildirim Sağla seçeneği aracılığıyla veya yardım hattımıza bir E-posta göndererek yardım hattımızla iletişime geçin. Lütfen pasaportunuzun veri sayfasının taranmış kopyasını geri bildirim mesajınıza/E-postanıza eklemeyi unutmayın.

Ben bu işi çözemiyorum. Çözüm için yorumlarınızı bekliyorum.

Turist vizesi için aracı vize kurumu, ben ve ailem adına eski sisteme kayıt etmiş bizi ( mecburen ) ( DS 160 ) Şimdi ustraveldocs a kayıt için girdiğimde de " sistemdeki bir kullanıcı ile bilgileriniz çakışıyor vs " diyor.

ustraveldocs üzerinden kayıt açtım. Hiç kullanılmamış bir email adresi istediler. Verdim. Aradan 10 gün geçti hiç haber yok. Heryere e-mail attım ama maalesef dönüş yok.
    19.11.25 de de mülakatım var.

Bu şekilde mülakata gitsem ne olur?
    Neyle karşılaşırım?
    Yorumlarınıza ve yardımlarınıza ihtiyacım var.

• @bakarmisin100 Enabızdan alacğaınız belge qr kodlu olduğu için HK sorun çıkartmamıştı. BK'da sorun çıkartmaz gibime geliyor.

• @aysegul çok sevindim çok sizin adınıza. süreçte ayrıntılı vermiş olduğunuz bilgiler, forum katılımcıları ben dahil çok işimize yaradı rehber oldu.Tekrar çok teşekkür ediyorum. Darısı bizim mülakatların başına. yolunuz açık olsun

• @burkingham asıl talihli eşim.üniversite var ama yarım bırakılmış. sorarlarsa orda diye ordan da transkript almıştık ama gerek olmadı. onun üniversitesi bina taşırken arşivdeki lise diplomasını kaybetmişti.

• Mülakatı olumlu geçen arkadaşlar, VFS'den ödeme maili ne kadar süre sonra aldınız?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |