Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul Çok tebrikler. 🙂 🙂

• Tayland vize onayı veya reddinden ne kadar süre sonra pasaportumuz elimize ulaşıyor acaba dönüş biletini de gidişle birlikte almak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler

• Bangkok belgelere apostil istiyor muydu dostlar güncel olarak? Daha önceden cevaplandıysa kusura bakmayın olabildiğince arama butonunu kullanmaya çalışıyorum. (Daha önceki yıllarda istenmediğini biliyorum)

• Merhaba, bugün mülakattan çıktık. Bize vizemizin onaylandığını söylediler fakat evrakları geri verirken fotoğrafları da verdiler. 3-4 saat sonra tekrar arayıp fotoğrafları da vermişiz onlar bize lazım, kargolar mısınız dediler. Bu şekilde bir durum yaşayan oldu mu? UPS ile fotoğrafları yollarken başka bir belge vs göndermeli miyiz? O an sormayı unuttuk sonra da ulaşamıyoruz telefonla

• Ayrıca DS-260 doldururken yaşadığım adreste ve ülkede artık yaşamıyorum ve taşındım, sizce şuan ds-260 doldurduğum yere girip değiştirmem sıkıntı olur mu?

• IMG_5622.jpeg

Bu alanda name provided kısmına evlendikten sonra soyadımı ve adımı yazdım
    Native kısmına da türkçe karakter olarak isim soyismimi girdim
    Other name kısmına yes diyerek
    Eski kızlık soyadımı ve adımı soyadımı girdim.

Forumda farklı yazanlar var nasıl olmalıydı

• @Eyupp degistirmenize gerek yok

• @aysegul Allah hayırlı etsin Mutluluklar dilerim

• @cfr-40, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Vize alan herkese hayırlı olsun mülakat sırasıda sorulan sorular ve doküman lari nasıl hazırladınız bilgi verin seniz ve birde hesap ta tek seferde ne kadar gösterdiniz biz 3 kişiyiz evrak larin hangisi ingilizce hangisi Türkçe kaçar âdet fotokopi hazırladınız paylaşım yaparsanız sevinirim

Sadece Arşivli adliı sicil kaydını e devlet ten İngilizce çıkarıyorsunuz herkes için,yaşı küçük birey varsa gerek yok geriye kalan sizden istenilen bütün evraklardan 2 şer fotokopi götürün yeterli fotoğraflar dahil

• @elbruz siz de bana cok yardımcı oldunuz asla unutmicam tesekkur ederim

• @ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, bugün mülakattan çıktık. Bize vizemizin onaylandığını söylediler fakat evrakları geri verirken fotoğrafları da verdiler. 3-4 saat sonra tekrar arayıp fotoğrafları da vermişiz onlar bize lazım, kargolar mısınız dediler. Bu şekilde bir durum yaşayan oldu mu? UPS ile fotoğrafları yollarken başka bir belge vs göndermeli miyiz? O an sormayı unuttuk sonra da ulaşamıyoruz telefonla

Bilgisi olan var mı
    @ATS16 @Serapp

@ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, bugün mülakattan çıktık. Bize vizemizin onaylandığını söylediler fakat evrakları geri verirken fotoğrafları da verdiler. 3-4 saat sonra tekrar arayıp fotoğrafları da vermişiz onlar bize lazım, kargolar mısınız dediler. Bu şekilde bir durum yaşayan oldu mu? UPS ile fotoğrafları yollarken başka bir belge vs göndermeli miyiz? O an sormayı unuttuk sonra da ulaşamıyoruz telefonla

Bilgisi olan var mı
    @ATS16 @Serapp

Mülakat Deneyimleri başlığında bir arkadaşın daha fotoğrafını geri vermişler onu gördüm az önce. Bize de banka hareketini geri verdiler sormadım almıcakmısınız diye geri verince direkt aldım

• @swadze Geri verdiler, 3-4 saat sonra dönüş yolunda arayıp tekrar istediler. Ankaradan çıktığımızı söylediğimizde kargoyla yollayın dediler. Ama büyükelçiliğe direkt kargo gönderebiliyor muyuz? Fotoğraflarla beraber bir yazı vs. yazmalı mıyız

@swadze Geri verdiler, 3-4 saat sonra dönüş yolunda arayıp tekrar istediler. Ankaradan çıktığımızı söylediğimizde kargoyla yollayın dediler. Ama büyükelçiliğe direkt kargo gönderebiliyor muyuz? Fotoğraflarla beraber bir yazı vs. yazmalı mıyız

Dediğim gibi bize de banka hareketlerini geri verdiler ama arayan soran mail atan olmadı geri gönderin diye. Bence siz basit bir üst yazıya hitaben konuyu metne döküp vesikalık fotoğraflar ektedir diyip gönderebilirsiniz diye düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @tywish
    Merhabalar, geri dönüş biletini gidişle beraber alacağım da Tayland da mülakattan sonra kaçıncı günde pasaport elinize ulaştı acaba ?

• @eceslc Tebrikler ece hanim. Yolunuz acik olsun.

• @aysegul Hayirli olsun Aysegul hanim. Yolunuz acik olsun 🙂

• @ucangeyik UPS adresini sectik, ancak bizden odeme istemedi. Zannediyorum biz pasaportlari alirken odeyecegiz, oyle degilmi?

• @se-du ben pick-up sectigim için diğer seçenekler nasıl oluyor emin değilim ama ödemenin daha sonra veya alirken yapıldığına dair bir yazı okuduğumu hatırlıyor gibiyim

Benzer Başlıklar

• 221
  • 8486
  • 180
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |