Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar, sabah Tdap+Polio içeren Tetraxim aşısını sağlık ocağında oldum.Yarın da antikor testi ve varsa Influenza aşısı yaptıracağım ama aşı kartını nereden çıkartabilirim acaba? E nabız da aşılar kısmının ekran görüntüsünü alıp yazıcıdan mı çıkartmalıyız?

• Aklıma takılan bir soru da belgelerin çevirilerini internetten bir firmaya yaptırsak olur mu bize dijital gönderse yazıcıdan çıkartsak yoksa illa şehrimizdeki bir tercümanlık ofisine çevirttirip mühür vurdurmalı mıyız?

• @aysegul Hayırlı uğurlu olsun. Sonunda herkesin vizesine kavuşma haberlerini almak çok güzel hissettiriyor. Yeni kıtada çok güzel bir hayatınız olsun. 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@nsercan çok teşekkürler, hepimizin inşallah 😇😇

• Aklımı kazıyan birşey var. 2013.08 ay 2015.08 ay arası kullandığım 2 yıllık pasaportum vardı ama uzun süredir kayıp ve bulunamıyor. Vize görüşmesinde sorabilirler mi polise kayıp ihbarında bulunup ihbar kağıdını yanımda götürmeli miyim ?

• Merhaba, eşim daha önce bademcik ameliyatı olmuş. E nabızda gözükmüyor, elimizde bir belge yok. Ameliyat olduğunu belirtmesek sorun olur mu? yada epikriz nasıl elde edebiliriz acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@bakarmisin100 Konsolosluk sizden vizeyi basabilmek için geçerli bir pasaport ister eski pasaportları görmek istemez. Eğer içinde ABD vizesi yoksa hiç bir şekilde eski pasaportları götürmeye gerek yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@bakarmisin100 E-nabızdan ingilizce çıktı alın.

• ⭐⭐⭐⭐

@bakarmisin100 Çeviriler ıslak imzalı olmalıdır, digital olmaz.

• Çok tesekkur ederim @Erkan-0

• Merhaba mülakata Ustravel problemi ile giren oldu mu? biz hala problem yaşıyoruz

• Vize alan herkese hayırlı olsun mülakat sırasıda sorulan sorular ve doküman lari nasıl hazırladınız bilgi verin seniz ve birde hesap ta tek seferde ne kadar gösterdiniz biz 3 kişiyiz evrak larin hangisi ingilizce hangisi Türkçe kaçar âdet fotokopi hazırladınız paylaşım yaparsanız sevinirim

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc Vize basılı pasaportları ve zarfları teslim aldığınız zaman mutlaka tek tek kontrol edin hata varsa gitmeden düzelttirmek gerekiyor çünkü. Bol şanslar🍀

• Sevgili arkadaşlar, benim sıra numaram da 17.000’lerde. Dosyam şu anda Viyana’da görünüyor. Başvurumu ilk olarak Viyana’ya yapmıştım ancak şimdi Ankara’ya taşımayı düşünüyorum. Dosyamı Ankara’ya taşımam durumunda mülakat sırasının bana gelme ihtimali nedir?

• @Dilan-Yalçın merhabalar. Biz o şekilde girdik. Eşimi ekleyemediğim için ayrı ayrı tamamlamıştık kayıtları ve completed yazısını görmüştük. Belgelerimi teslim ettiğim görevli sadece asıl talihlininki yeterli dedi ve benim çıktımı tek başıma tamamladığım şekliyle aldı. Eşiminkini almadı, gerek yok dedi.

• @Dilan-Yalçın bizden ustraveldocs çıktısını istemediler, sormadılar bile. Sorulanlar olmuş ama.

• Ben mülakata hong kong da girecem case numaram 18000 lerde şimdiden istenen aşıları olsam bir sıkıntı çıkar mı

• @Serapp çok teşekkür ederim Serap Hanım 🙂

• @aysegul Hanım vizeniz hayırlı olsun , yeni kıta da yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum.

• @bakarmisin100 Aşı kartına tetraxim diye yazdır muhakkak ama dün mülakatta bir arkadaş Türkiye de aşımı oldum diyor hemde bahsi geçen aşı Doktor adı yazmıyor diye tekrar aşı yapıyor .

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |