Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @MKA ben eşim için adımları tamamlamadım, UID numarası göründüğünde kendi sayfamdan onun UID numarasını ekledim ve tüm adımları tamamladığımda çıkan barkodlu belgede eşimin ve benim pasaport numaraları vs. ayrı ayrı göründü. Bir hata almadım. Biz de eşimin adımlarını tamamlamamış olduk yani.

Umarım iki yöntemle de sorun olmaz.

• @aysegul teşekkür ederim 🙏🏼

• @eceslc Merhabalar ece hanim, sizin confirmation numaraniz degisti mi? Bizimde benzer bir durumumuz var. Cok tesekkurler.

• @aysegul Aysegul hanim merhabalar, biz formu doldururken Yes kismindan ve confirmatin kismindan sonra bize Application Status Closed dedi ve Basvurulari Yonet kismina dustu. Ne oldu anlamadik. Bir bilginiz varmi? Sizce henuz mulakatimizi planlanmis olsada gormedgi icin mi boyle oldu? Bir bilginiz varmi? Cok tesekkurler simdiden.

• @swadze diploma için milli eğitime gitmeniz gerekmekte noterde apostil yaptırırsınız ancak gerekmemekte. onaylı bir tercümesi ile orijinal belge yeterlidir.

• @bkio Aynı sorun bizde de var. ilgili yere yazmama rağmen henüz çözüm bulamadık

Dependent Mismatch Error.jpg

• @emels Diploma yerine e devletten alınan mezun belgesi geçerli oluyor mu biliyomusunuz acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐

@se-du valla formu dolduralı uzun zaman oldu, unutacağımı bildiğim için o gün adım adım yazdım, şuan yes kısmı dediğiniz yeri hatırlayamıyorum tabi.
    Bir de "mülakatımızı planlanmış olsa da görmediği için" derken ne demek istediğinizi de anlayamadım, neyi görmediği için veya nerede görmediği için?

• @se-du merhabalar, bende hiçbir değişiklik olmadı.

• @MKA ben de aynı şekilde kişi sayısı uyumsuz hatası alıyorum. Sizin gibi yapsam mı diye düşünüyorum açıkçası. Çünkü bizde ekleme kısmını yapamadık. Bu şekilde en azından tamamlanmış oluyor. Bu arada bir önceki mülakatlarda iki şekilde de yapan arkadaşlar vardı. Ve hiçbir sorun yaşamadılar 🙂 Umarım bizde de sıkıntı çıkmaz.

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio bence sorun yaşayanlar bu kısımla ilgili sorun yaşıyor olabilirler, anahtar nokta bu olabilir yani, uid numarasını görene kadar gidip (daha fazla ilerlemeyip) çıkış yapıp, ana hesaba dönüp not edilen uid numarasıyla eklemek. güzel bir nokta yakalamış olabilirsiniz 👍🏻

Ama bence de iki şekilde de sorun yaşanmaz, iki şekilde de 2 pasaport numarası için de kayıt yapılmış oluyor. Zaten 5 kasımda min 20 kişi (excele göre) forumdan mülakata gideceğiz, 10u-15i foruma geri bildirimde bulunsa bence anlaşılır ne olacağı, ki dediğim gibi sorun olmayacaktır zaten, ama herkesin içi rahatlamış olur geri bildirimlerle.

• merhaba. DS-260 formunda expiration date(son kullanma tarihi) yazıyor ve geçmiş bir tarih. sorun olur mu? Ayrıca UID numarasının ne olduğunu kaçırmışım açıklar mısınız? teşekkür ederim

• Ayrıca %90 üstü engelli raporlu çocuğu olanların mülakatta elenme ihtimali var mı?

• Merhabalar, daha öncede forumda yazdım ama şöyle bir durum var. Bilgisi olan var mı acaba: Nüfus müdürlüğünden Formül A veriyorlardı. Ben doğum belgesi istedim ve (Suudi Arabistan doğumluyum) Konsoloslukta hastane doğum belgemle kayıt yaptırılmış ve o belgeye ulaştım. Cidde konsolosluğunda düzenlenmiş Doğum kayıt tutanağı elimde, ABD Vize görüşmemde acaba yeterli olur mu?
    Hastanede oluşturulmuş Arapça belgede varmış fakat dilekçemi postaladım ama mülakat tarihine kadar yetişmeyebilir.

• @Ege-Bey diploma apostillerini de milli eğitim yapıyor

• @swadze Merhaba diploma için liseden transkript ve öğrenci belgesi gibi bir şey aldık. Milli Eğitim den de onaylatıp kaymakamlığa gidip apostil yaptık. Notere gitmeden halledebilirsiniz. Biz notere gittik ancak kaymakamlık gerek olmadigini söyledi. Boşuna para verdik notere

• selamlar , ustraveldocs kaydını yapıyorum ilerlerken aklıma şu soru takıldı , mülkattan sonra vereceğimiz adres ofis adresi olucak ama biz ofiste olmazsak ofiste başkası teslim alabiliyor mu ? , veya şubeden teslim dediğimizde söylediği şubelere mapsten bakıyorum kalıcı olarak kapalı yazıyor telefon numaralarına da ulaşılamıyor . Bu durumda ne önerirsiniz , ofiste bizim yerimize başkası alabilir eğer kurye teslim ediyosa

• 2023te vize reddim var bununla ilgili belge falan götürmeme gerek var mı ?

• @Uğur-Çelik Bu tür resmi belgeler genellikle alıcının imzasıyla teslim edildiğinden pasaportu da sizin haricinizde birine teslim etmeyebilirler.

Haritadan baktığımda aktif görünen şubeler var. Eğer İstanbul'daysanız şube kontrolü yaparak aktif olan ve gitmeniz mümkün olan bir şubeyi seçmek sizin için daha garanti olabilir.

• Merhaba,

30 Ekimde sağlık muayenemizi tamamladık, maili ve zarfımızı aldık.

"Vaccination Worksheet" başlıklı belgede şöyle bir hata olduğunu fark ettim: Ben 2024 yılında tetanoz aşısı olduğuma dair aşı kartı vermiştim ancak "Vaccination Worksheet" başlıklı belgede bu aşının tarihi yazılırken 2024 yerine 2014 yazılmış.

Bu bir sorun teşkil eder mi? Unganlar ile bir şekilde görüşüp düzelttirmeye çalışmalı mıyım ?

Neticede yetkili panel doktor, hatalı da olsa 2014 tarihini yeterli görmüş ve belgelerimi düzenlemiş durumda. Bu yüzden bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Öte yandan aşı kartıyla uyuşmayan bir tarih olduğundan endişe de ediyorum. Bilgisi, fikri, ön görüsü olan arkadaşlarımızdan yanıtlarını beklerim, teşekkürler.

Edit: Muhtemelen benzer durumu yaşayan kimse olmadığından bir yanıt alamadım. Sizlerin bir fikri ve tavsiyesi var mıdır acaba? @gucarslan @ATS16 @ugursway

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 19441
  • 153
  • 12173
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |