DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
sağlık muayenesi için randevu gözükmüyor ayın 17 sine kadar başka bir yerde muayene olabilir miyiz ya da randevu açılır mı ne yapmam gerekir bilgisi olan var mı ?
-
HERKESE İYİ GÜNLER DOKTOR RANDEVUSU ALAMIYORUM TARİH VE SAAT EKRANINDAKİ TABLO HEP (X) ŞEKLİNDE BİLGİSİ OLAN VARMI
-
Bu ileti silindi! -
@emre-cebeci yeni gün açılır mı bir fikrim yok ancak Ankara’daki mülakatınız için rapor alabileceğiniz tek kurum Unganlar.
-
@yasargorur sorularınıza doğru ve sağlıklı yanıtlar alabilmek için öncelikle sürecinizi imzanıza taşımanız gerekiyor.
-
@emre-cebeci hayir baska yerede muayene olamiyorsunuz maalesef. 17sindeki saglik randevusu 19undaki mulakata yetisiyor. 17sinde muayene olup sonuclari ertesi gun alabiliyorsunuz bir problem olmadigi surece. benim tavsiyem o gunku randevuyu almaniz daha fazla bekletmeden. eger yetismezse de saglik randevusuna katildiginizi gosterebilirsiniz vize mulakatinda ve belgelerinizi alinca eksik belgeyi tamamlayarak vizenizi alabilirsiniz.
-
@Muhammed-0 bir avukat olarak şunu söyleyebilirim siz türkiye de yasal işlem yapacaksanız tanıma davası açmanız gerekir, green card sürecinde o ülkeden aldiginız evlilik belgesi zaten geçerli o da bir uluslararası evlilik cüzdanı sonucta, siz kendi Ds formunuza esinizi ekleyin. iddet süresi gibi konular Türkiye’nin iç hukukuyla ilgili teknik durumlar olup ABD için evliliğin geçerliliğini ortadan kaldırmaz.
-
@emre-cebeci Randevuları en erken mülakat tarihinden 30 gün öncesine alabiliyor sunuz. Unganlar sitesine randevu almak için girdiğinizde zaten randevu tarihinizi istiyor 30 günden fazla vaktiniz olduğu için randevu günü görünmüyor olabilir.
-
merhaba, @aysegul hanımın da yardımlarıyla ustraveldocs kaydını eşim ve kendim için yaptık.
fakat şöyle bir sorun yaşadım. eşime ayrı hesap açıp sonuna kadar gidip transaction completed yaptım. daha sonra kendim (asıl talihli olarak) için devam ettiğimde eşimi eklediğimde son adımda hata aldım. ("number of dependents does not match the number of applicants associated with my case" hatası)
ben de eşimi eklemeden sonraki adımlara devam ettim. ve kendim için kaydı tamamladım ve transaction completed oldu.özet olarak , kendi hesabımdan eşimi kaydetmedim. ayrı ayrı hesaplardan bağımsız olarak ilerledim. umarım bir sorun yaşamayız.
-
@MKA ben eşim için adımları tamamlamadım, UID numarası göründüğünde kendi sayfamdan onun UID numarasını ekledim ve tüm adımları tamamladığımda çıkan barkodlu belgede eşimin ve benim pasaport numaraları vs. ayrı ayrı göründü. Bir hata almadım. Biz de eşimin adımlarını tamamlamamış olduk yani.
Umarım iki yöntemle de sorun olmaz.
-
@aysegul teşekkür ederim

-
@eceslc Merhabalar ece hanim, sizin confirmation numaraniz degisti mi? Bizimde benzer bir durumumuz var. Cok tesekkurler.
-
@aysegul Aysegul hanim merhabalar, biz formu doldururken Yes kismindan ve confirmatin kismindan sonra bize Application Status Closed dedi ve Basvurulari Yonet kismina dustu. Ne oldu anlamadik. Bir bilginiz varmi? Sizce henuz mulakatimizi planlanmis olsada gormedgi icin mi boyle oldu? Bir bilginiz varmi? Cok tesekkurler simdiden.
-
@swadze diploma için milli eğitime gitmeniz gerekmekte noterde apostil yaptırırsınız ancak gerekmemekte. onaylı bir tercümesi ile orijinal belge yeterlidir.
-
@bkio Aynı sorun bizde de var. ilgili yere yazmama rağmen henüz çözüm bulamadık

-
@emels Diploma yerine e devletten alınan mezun belgesi geçerli oluyor mu biliyomusunuz acaba ?
-
@se-du valla formu dolduralı uzun zaman oldu, unutacağımı bildiğim için o gün adım adım yazdım, şuan yes kısmı dediğiniz yeri hatırlayamıyorum tabi.
Bir de "mülakatımızı planlanmış olsa da görmediği için" derken ne demek istediğinizi de anlayamadım, neyi görmediği için veya nerede görmediği için? -
@se-du merhabalar, bende hiçbir değişiklik olmadı.
-
@MKA ben de aynı şekilde kişi sayısı uyumsuz hatası alıyorum. Sizin gibi yapsam mı diye düşünüyorum açıkçası. Çünkü bizde ekleme kısmını yapamadık. Bu şekilde en azından tamamlanmış oluyor. Bu arada bir önceki mülakatlarda iki şekilde de yapan arkadaşlar vardı. Ve hiçbir sorun yaşamadılar
Umarım bizde de sıkıntı çıkmaz. -
@bkio bence sorun yaşayanlar bu kısımla ilgili sorun yaşıyor olabilirler, anahtar nokta bu olabilir yani, uid numarasını görene kadar gidip (daha fazla ilerlemeyip) çıkış yapıp, ana hesaba dönüp not edilen uid numarasıyla eklemek. güzel bir nokta yakalamış olabilirsiniz

Ama bence de iki şekilde de sorun yaşanmaz, iki şekilde de 2 pasaport numarası için de kayıt yapılmış oluyor. Zaten 5 kasımda min 20 kişi (excele göre) forumdan mülakata gideceğiz, 10u-15i foruma geri bildirimde bulunsa bence anlaşılır ne olacağı, ki dediğim gibi sorun olmayacaktır zaten, ama herkesin içi rahatlamış olur geri bildirimlerle.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.