Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@MEB kayıt yaptıysanız yeterli

• @gucarslan teşekkür ederim cevabınız için. Sağlık raporumu henüz teslim almadım. Mülakattan bir gün öncesinde alacağım. O sebeple şu an elimde bir belge yok. Unganlara ulaştım. Konsoloslukla iletişime geçtiklerini söylediler. Yeni bir dosya için talep açtıklarını ve yaklaşık 1 haftayı bulacağını söylediler sürecin. Düzeltme yapıldığında güncellenmiş dosyam yine mail ile iletilecek tarafıma. O şekilde kontrolünü sağlamış olacağım. Kapalı zarfı da Unganlardan alacağım.

• Merhaba, DS 260 formlarımızı kontrol ederken eşimin gittiği ülkelerden birinin eksik olduğunu fark ettik. Bunu mülakat günü belirtip düzeltmeliyiz değil mi?

Edit: Son 5 yıl diye belirtildiği için bahsettiğim ülkeyi yazmamışız. Bir an panikle hemen sormuş bulundum.

• @bkio aralarında travelban veya bulaşıcı hastalıklar ile ilgili bir ülke yok ise problem olmaz. Sizin ve benim de olduğu gibi bir çok kişide de aynı durum söz konusu. Bu tarz ufak tefek şeyleri kafanıza takmayın.

• Merhaba, ustravelda hala CN hatası alan var mı ? Bir çok kişinin düzelmiş benim hala düzelmedi aynı durumda olan var mı hala ?

• @Dilan-Yalçın siz de kişi sayısı uyumsuz şeklinde hata alıyordunuz sanıyorum. Önceki iletilerden öyle hatırladım ama. Aynı sorun bende de var. Kişi sayısı uymadığından cn kabul etmiyor. Muhtemelen bu şekilde olsa sıkıntı yaşamayacağız. @ozangules62 mülakat deneyimleri başlığında bir ileti paylaştı. Detaylarına bakabilirsiniz.

• Merhaba, Unganlar’a yanımızda çanta ile gitmekte bir sorun yoktu değil mi?

• @bkio Hayır, çantayla gidebilirsiniz bir sorun oluşturmuyor.

• @eceslc evet kişi sayısı sorunu veriyor, bezende cn hatası veriyor anlamadım

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Merhabalar dosyası hongkongda olanlar sizce dosyalarını ankaraya gerimi taşımalı yoksa beklemeli miyiz sizin düşünceleriniz nelerdir. Bilgi birikiminizden dolayı size sormak istedim. Fikrinizi belirtirseniz çok mutlu olurum. @gucarslan

• Merhaba 14 kasim 2025 da randevuma gidecegim D

• @olcay-san Bunu daha once de sordular. Gecmis mesajlara bakabilirsiniz.

• ustraveldocs kaydı yaparken ds-260 formunda belirttiğimiz pasaportu mu girmemiz gerekli yoksa yeni çıkarttığımı pasaportu girebilir miyim ?

• @mert267
    Merhaba, vizenizin basilmasini istediginiz pasaport bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

• @Hasan-Sevinç Benim sorum cevabı belli olan bir soru değil; öyle bir soru olsa dönüp bakarım. Ben, Uğur Bey’in ne düşündüğünü merak ediyorum. Sonuçta, en bilgili olanımız Uğur Bey diyebilirim.

• image.png case number girdiğimde herhangi bir hata vermedi fakat barkodlu bir sayfa da çıkmadı transaction completed sekmesine tıkladığımda yine aynı sayfada kalıyor bu aşamada başvuru tamamlanmış mı oluyor ek olarak herhangi bir şey yapmama gerek var mı ?

image.png

• @mert267 ilk ekran goruntusunun ciktisini alip mulakata katilabilirsiniz. barkodlu belge cikmamasi sistemsel bir sorun

• merhaba bana verilen sarı zarfta yazan adreste numara hatası yapılmış , sadece bir numara hatası şimdi fark ettim bunu abd ye girişte düzelttirebilir miyim ? daha önce okumustum abd ye girişte adres değişiklikleri bazen randımanlı olmuyor galiba başka bir yerden de yapmam gereken bir şey var mı ?

• @Hasan-Sevinç Gelen yanıtlar soruyu cevaplamadı. "Kasım'da olacakları izleyin" denildi fakat bu kişiler dosya taşıyacaksa bunu en geç haftaya Cuma'ya kadar yapmalılar. Zamanları kalmadı yani.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |