DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@emreusa bekarsanız almanıza gerek yok.
konsolosluk mecburi bir evlilik yapıp evlilik cüzdanı almanızı şart koşmuyor. -
@Meliha-Yalın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, 21/11 e mülakat tarihimiz geldi biz hızlıca pazartesi günü yani 27/10 tarihinde nikah kıydırma kararı aldık o süreçte hemen kimlik kartı ve pasaport değişimi yaptırıp dosyayı açtırıp birlikte mülakata girmek istiyoruz. Bizim pasaport ve kimlikler çıktıktan sonra ilerleyeceğimiz yol nedir mailde neler yazmalı nereye atmalıyız. Süreci nasıl yönetmeliyiz
öncelikle tebrikler.
eşiniz için öncelikle hemen DS260 formu doldurmalısınız. sisteme girin ve eğer add applicant seçeneği aktifse eşiniz için DS260 formu doldurun.
değilse; ankara konsolosluğuna evlilik cüzdanı, eşinizin ve sizin pasaportunuzun ön yüzü, vukuatlı nüfüs kayıt örneği ile birlikte bir mail atacaksınız.
mailde, dosya numaranız, ad-soyad, doğum tarihi bilgileriniz de yer almalı. kısaca, xx.xx tarihinde evlendiğinizi ve eşiniz ile mülakata katılmak istediğinizi, onun için de bir form doldurulması gerektiğinizi yazın. aynısını, bu linkteki soru formundan da gönderin.unganlar'dan ikiniz için randevu alıp, ustraval kaydınızı da ikiniz için yapmalısınız.
şimdiden bol şans. -
@eceslc, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar,
Daha öncesinde unganların raporumda yaşadığım yer için hatalı olarak Iran yazdığından bahsetmiştim. Kendilerine zar zor Düzen lab aracılığı ile ulaştım. Mailleri gördüklerini söylediler. Buna rağmen 2 gün boyunca hiçbir aramama ve mailime geri dönmediler. Böyle hataların hep olduğunu bir sıkıntı yaratmadığından bahsettiler. Düzeltilmesini istediğimi söyledim ama pek bu duruma yanaşmıyorlar sanırım. Çünkü konsoloslukla tekrar iletişime geçip yeni bir dosya açtırmaları gerekiyormuş. Unganlara attığım mail çıktılarını da götüreceğim yanımda bir sorun olursa diye. Bir de zarfı kapalı alacağım için düzeltme yapılıp yapılmadığından da emin olamayacağım gibi gözüküyor. Pazartesi tekrar konuşacağım ama Benim sorum şu aslında eğer bu düzeltmeyi yapmazlarsa ben mülakatta ya da Amerika’ya girerken sorun yaşar mıyım?eğer ilgili süreç için düzeltme yapmazsanız içiniz rahat olsun.
yaşadığınız şey sadece bir yazım hatası, vize almanızı ya da abd'ye girmenizi etkilemez. -
@Ege-Bey, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@iibrahimd USCIS ödemesinden sonra başka yapmamız gereken bir şey varmıdır yoksa green cardları mı bekleyeceğiz?
foruma aklınıza gelen bütün konuları tek tek mesaj yazmayı bırakabilirsiniz mesela.
sorduğunuz her soru zaten cevaplanmış, burayı arkadaş whatsapp gurubu gibi kullanmaktan artık vazgeçin lütfen. -
@se-du aynı soruyu, aynı başlıkta defelarca soramazsınız.
-
@inanmike bütün sorularınızın cevaı forumda var, lütfen arama butonunu kullanın.
-
@Harun-Yusuf-Şahin deneyimlerinizi forumda video ile değil, daha önce yaptığınız gibi yazarak anlatabilirsiniz.
abd'de bol şans. -
@aimer ilgili ülkeden doğum belgesi ve adli sicil kaydı almazsanız sorun yaşayabilirsiniz, şimdiden hazırlık olun.
-
@yigit55 sisteme giriş yapıp formunuzu görüntüleyebiliyor musunuz?
şu an hangi konsolosluk görünüyor sisteminizde? -
@doguyilma mülakata ankara'da gireceksiniz türkçe yeterlidir.
-
@BERKE-Güngöroğlu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Whatsapp, telegram veya reddit gruplarında olup hızlı bilgi alışverişinin ne gibi bir yanlışı var orasını açıklarsanız herkes üstün bilgilerinizden faydalanabilir.
ben açıklayayım eğer sizin için de uygunsa.
forumda yasak olan bir konuyu (ki sebeplerini defalarca açıkladım) defaatle dile getirmek ve bunun üzerinde ısrar etmek forum kurallarına aykırıdır.
eğer bu platformdaki kurallara uymak konusunda sorun yaşıyor ve bu size zor geliyorsa geekli desteği sağlamaya hazırım. -
@aimer elbette hayır, neden red sebebi olsun.
-
@MEB kayıt yaptıysanız yeterli
-
@gucarslan teşekkür ederim cevabınız için. Sağlık raporumu henüz teslim almadım. Mülakattan bir gün öncesinde alacağım. O sebeple şu an elimde bir belge yok. Unganlara ulaştım. Konsoloslukla iletişime geçtiklerini söylediler. Yeni bir dosya için talep açtıklarını ve yaklaşık 1 haftayı bulacağını söylediler sürecin. Düzeltme yapıldığında güncellenmiş dosyam yine mail ile iletilecek tarafıma. O şekilde kontrolünü sağlamış olacağım. Kapalı zarfı da Unganlardan alacağım.
-
Merhaba, DS 260 formlarımızı kontrol ederken eşimin gittiği ülkelerden birinin eksik olduğunu fark ettik. Bunu mülakat günü belirtip düzeltmeliyiz değil mi?
Edit: Son 5 yıl diye belirtildiği için bahsettiğim ülkeyi yazmamışız. Bir an panikle hemen sormuş bulundum.
-
@bkio aralarında travelban veya bulaşıcı hastalıklar ile ilgili bir ülke yok ise problem olmaz. Sizin ve benim de olduğu gibi bir çok kişide de aynı durum söz konusu. Bu tarz ufak tefek şeyleri kafanıza takmayın.
-
Merhaba, ustravelda hala CN hatası alan var mı ? Bir çok kişinin düzelmiş benim hala düzelmedi aynı durumda olan var mı hala ?
-
@Dilan-Yalçın siz de kişi sayısı uyumsuz şeklinde hata alıyordunuz sanıyorum. Önceki iletilerden öyle hatırladım ama. Aynı sorun bende de var. Kişi sayısı uymadığından cn kabul etmiyor. Muhtemelen bu şekilde olsa sıkıntı yaşamayacağız. @ozangules62 mülakat deneyimleri başlığında bir ileti paylaştı. Detaylarına bakabilirsiniz.
-
Merhaba, Unganlar’a yanımızda çanta ile gitmekte bir sorun yoktu değil mi?
-
@bkio Hayır, çantayla gidebilirsiniz bir sorun oluşturmuyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
55
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum