Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• İyi akşamlar istenen belgeler mailinde ilk sırada evlilik cüzdanı yazıyor ama bekarım ve ds260 da daha önce eşiniz oldu mu sorusu hayır işaretli mail başvuru sahibi için ayrıntılar yazdığı için kafamı karıştırdı herkese mi aynı şekilde gidiyor

• @emreusa Emre bey muhtemelen herkes için aynı mail gidiyor. Buna abd de yaşayan green kart kazanan kişiler de dahil. Siz kendi durumunuza uygun belgeleri hazırlamakla yükümlüsünüz.

• @yasinkoç çok teşekkürler

• Mülakattan sonra evrakları teslim almak için türkiyeden ptt seçme işi değişmiş sanırım konsolosluktan gelen mailde http://ustraveldocs.com/ bu adresten kayıt yapmamı istiyor bütün süreci tamamladım en sonra aşama NVC/KCC Vaka Numarası yazıyorum 2026EUXXXX şeklinde geçersiz olduğunu söylüyor bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun birde vize numarası greencard için DV1 mi??

• ben formu doldurdum eşimi eklemedim ona ayrı hesap açıp doldurduk sorun teşkil eder mi bi de benim case numarasını asla kabul etmiyor 0 eklesemde olmuyor 3 gündür deniyorum asla olmuyor

• Usvisa doldururken dv 1 2 3 var 2. Cocuk icin 4 yok ne yapmam gerekiyor daha once yasayan var mı?

• @ozyurta merhabalar.
    Vizeniz onaylandığında diğer turist vizenizi iptal ediyorlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@ozyurta Göçmen vizenizi alırken, turist vizenizi iptal edecekler.
    Pasaportunuza basılacak vizenin geçerlilik süresi, sağlık raporunuzun tarihinden itibaren 6 ay olacak. İlk girişi bu süre içinde yapmalısınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes Size bir üstte verilen linkte Ayşegül hanımın detaylı anlatımını okumadınız mı?

• Merhabalar 9 Aralık'ta Bangkok'ta mülakata gireceğim ve kafamda bir soru işareti oluştu. travel.state.gov diversity visa program - after the interview sayfasını incelerken USCIS'a bir ödeme yapmam gerektiğini anladım ama SSN için ödemeyi yaptıktan sonra ayrı bir işlem (form vs.) yapmam gerekiyor mudur? Yoksa USCIS'den gerekli ödemeleri yaptıktan sonra direkt konsoloslukta belirttiğim adrese yollamak için işlemler başlıyor mu? Bangkok'tan Türkiyeye geri dönmeden oradan direkt olarak Chicago'ya geçmeyi planlıyoruz aksi taktirde uçak biletleri Türkiyeye dön ve bir daha Chicago için aşırı pahalı oluyor. Sorum şu: Bangkok'taki vize mülakatından sonra onay alınca direkt bize verilen USCIS belgesindeki yönelndirmeler ile ödemeyi bitirip açılmamış bize konsoloslukta verilen zarf ile Birleşik Devletler'e girebiliyor muyum? Havalimanında herhangi bir sorun çıkmaz değil mi?

• @Selimdiskaya52 idrar tahlili verdiniz mi?

• Merhaba, 21/11 e mülakat tarihimiz geldi biz hızlıca pazartesi günü yani 27/10 tarihinde nikah kıydırma kararı aldık o süreçte hemen kimlik kartı ve pasaport değişimi yaptırıp dosyayı açtırıp birlikte mülakata girmek istiyoruz. Bizim pasaport ve kimlikler çıktıktan sonra ilerleyeceğimiz yol nedir mailde neler yazmalı nereye atmalıyız. Süreci nasıl yönetmeliyiz

• @Joshua-0 2 aşı için ben 50 Dolar ödedim net bir şey diyemem maalesef her aşının fiyatı farklı.

• @cncncnr Evet benden idrar tahlili de istediler.

• @Ege-Bey Tabiki girebilirsiniz vize onayı sonrası size verilen vizeli pasaport ve sarı zarf ile birlikte giris yapabilirsiniz girmeden önce USCIS ödemeyi unutmayın

• @Serapp merhaba görmemişim çok teşekkür ederim dün bir arkadaşımız forumdan bana çok yardımcı oldu sağolsun halledebildim 🙂

• Size bir şey daha danışmak isterim 5 kasımda randevumuz var mulakat icin dosyamda bir kaç bişeyi düzeltmem lazım açtırmak için çok geç mi sorun yaşar mıyım bu konuda ne düşünüyorsunuz mail atarsam ne kadar sürede cevap gelir. Daha önce deneyimi olan arkadaşlarım varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim.

• @yagmurgunes hayati bilgilerde hata yapmadıysanız hiç o topa girmeyin. Örn; annenizin kızlık soyadı, okulunuzun adı, oturduğunuz eski adres vs vs. Mülakata gittiğinizde "gerek olur ise" güncellenir. Pasaport numarası, pasaportta yazdığı şekliyle isim soyisim, evliyseniz bekar yazmak ve eşi eklememek vb gibi önemli bilgiler değilse çok kafanıza takılacak bir durum söz konusu değil.

• @Ebruli44 @Ekremi @Kardelen-Serin-0 Merhabalar nasıl geçti mülakatlarınız. Umarım hepiniz vizelerinize kavuşmuştursunuz

• Merhabalar,
    Daha öncesinde unganların raporumda yaşadığım yer için hatalı olarak Iran yazdığından bahsetmiştim. Kendilerine zar zor Düzen lab aracılığı ile ulaştım. Mailleri gördüklerini söylediler. Buna rağmen 2 gün boyunca hiçbir aramama ve mailime geri dönmediler. Böyle hataların hep olduğunu bir sıkıntı yaratmadığından bahsettiler. Düzeltilmesini istediğimi söyledim ama pek bu duruma yanaşmıyorlar sanırım. Çünkü konsoloslukla tekrar iletişime geçip yeni bir dosya açtırmaları gerekiyormuş. Unganlara attığım mail çıktılarını da götüreceğim yanımda bir sorun olursa diye. Bir de zarfı kapalı alacağım için düzeltme yapılıp yapılmadığından da emin olamayacağım gibi gözüküyor. Pazartesi tekrar konuşacağım ama Benim sorum şu aslında eğer bu düzeltmeyi yapmazlarsa ben mülakatta ya da Amerika’ya girerken sorun yaşar mıyım?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

171

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |