Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba iyi günler, 29 Ekim'de sağlık muayenem var unganlarda, belki sorulmuş olabilir ama şu an çok hasta (soğuk algınlığı)olduğum için son günlerde okuyamadım forumu , hala daha iyileşemedim sağlık muayenesine girmeden herhangi bir serum ilaç vesaire almam sağlık muayenesini etkiler mi yoksa hiçbir şey almanaya devam edip grip olarak gitmem daha mı iyi olur, onların dikkat ettikleri farklı şeyler bunu biliyorum fakat yine de insan emin olamıyor

• @elbruz çok önemli olmayan eski bir suçtan adli sicil kaydı vardı esimin silinmesi icin basvurduk ama yetismeyecek belliki bende adli sicil kaydı yokturu secmistim

• @Uğur-Çelik merhabalar. Ben de aynı şekilde hasta olarak girdim mülakata. Hiçbir sorun olmadı. Herhangi bir ilaç almadım açıkçası ama birkaç tecrübede gördüğüm üzere içtikleri antibiyotik ya da grip ilaçlarını yanında götürenler olmuş. Benim tecrübeme göre uzun süreli hastalıklarınızla ilgileniyorlar daha çok. Grip sorun olmayacaktır.

• Merhaba
    Ailem ve ben Türk vatandaşıyız. Suudi Arabistan'da gurbette ben doğmuşum. Türkiye-Cidde konsolosluğuna kayıt ettirmişler. Ben 1 yaşındayken kalıcı geri gelmişler Türkiye'ye, orayla hiçbir bağlantımız yok şuanda, şimdi vize için doğum belgesini istiyor ABD, elimde belge yok. Bunu nasıl temin edebilirim. 19 Kasımda vize görüşmem var. Yeni öğrendim bu belgenin gerekliliğini, büyük ihtimal zaman yetmeyebilir. Red alacam herhalde, nasıl bir yol ilerlemeliyim.

• @iibrahimd USCIS ödemesinden sonra başka yapmamız gereken bir şey varmıdır yoksa green cardları mı bekleyeceğiz?

• hocam size o zaman bi sorum olacak bende aile başvurusu yapmıştım başvuruya başla seçeneğini mi seçeceğim yoksa grup başvurusunu mu

• Merhabalar
    Durumumuzu ogrenmek icin mail attım. Şu cevap geldi

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov

Tammy
    Diversity Visa Unit
    U.S. Department of State, Visa Services, Office of Domestic Operations
    Bureau of Consular Affairs
    Kentucky Consular Center (CA/VO/DO/KCC)
    LDRM
    Email: [email protected]

*Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

• @denizezgi Evet eşimin kullandığı duklosetin etken maddeli antidepresan için bir rapor istemedi Mehmet bey. Ancak benden Fluoksetin HCl ve Venlafaksin HCl etken maddeli ilaçlar için bir rapor talep etti. Benden istenen rapor formatında "XX hastalığı tedavisi için tıbbi tedavi görmüş, hiçbir zaman zararlı davranış sergilememiştir." tarzında bir ibarenin yer almasını istiyorlar. Ayrıca kişisel bilgilerin yanı sıra;

1. tanı,
    2. başlangıç tarihi,
    3. tedavi başlangıç tarihi,
    4. var ise tespit edilen zararlı davranış veya düşünceler,
    5. Öneriliyor ise ABD'de ziyaret sıklığı ve süre gibi takip önerileri içeren bir rapor talep ettiler doktorumdan.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@bkio Göğsünüzde muhtemelen yağ bezeleri vardı, takip edilmiş ve sorun olmadığı görülmüş. Herhangi bir hastalık olmadığı için bahsetmeye gerek yok, olmayan bir hastalığı saklamış olmazsınız zaten. Geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah. Sağlık randevunuzda ve mülakatınızda bol şanslar.

• Merhabalar ,mülakat tarihi aldıktan sonra nikah kıyıyoruz bu hafta nikahımız var kimlik ve pasaport değişikliğini yaptıktan sonra hangi aşamaları yapmamız gerekiyor? nasıl bir yol izlemeliyiz? Sağlık muayenesi randevu oluştırmadık acaba dosya açma maili atmadan randevu mu almalıyız vs

• @yagmurgunes “Suç kaydı vardı ama şu an silinme sürecinde” diyebilirsiniz. Silinme başvurusuna dair belge veya dilekçe fotokopisini götürün. Konsolosluk genellikle bu tür küçük ve silinmiş/affedilmiş suçlar için sorun çıkarmaz. Konsolosluk memuruna “Kaydın silinmesi için başvurduk, DS-260 doldurulurken kaydın durumunu yanlış anladık” şeklinde dürüst bir açıklama yapın. Eşinizin adli sicil kaydının resmi belgesini ve silinme başvurusuna dair evrakı götürün. Böyle bir durumda, açık ve dürüst davranmak genellikle sorunu ortadan kaldırır. En büyük hata, mülakatta bu bilgiyi gizlemek olur.

• @eceslc merhaba green card mülakatı aldıktan sonra evlilik gerçekleştiriyoruz nasıl bi yol izlemeliyiz? Sağlık muayenesinin yetişmesi adına ne yapmalıyız? 21 kasımda mülakat var biz 27 ekimde evleneceğiz

• Merhaba arkadaslar,

Biz DS260 formunda pasaport numaralarimiza bir hane daha eklemisiz - numarayi pasaportun asagidaki uzun kisimdan okurken maalesef. Mulakatimiz Aralik 17, 2025. [email protected] durumu bildiren bir mail attik. Eger ciddi birsey olmasaydi yazmayacaktik ancak pasaport bilgisi. Bu surecimizi uzatir mi? Bundan sonra ne yapmamiz gerekir? Simdiden cok tesekkurler. @crazycells

• @Meliha-Yalın merhabalar, öncelikle hayırlısı olsun. Açıkçası biz mülakat tarihi almadan önce evlendik o sebeple ben kendi tecrübemi paylaşıyım sizinle. Evlendikten sonra hızlıca pasaport ve kimlik değişikliğini yaptım. Sonrasında eşimi add applicant yaptım. Fakat sizin senaryoda mülakat tarihi aldığınız için add applicant yapamaycaksınız. Mülakat tarihi alınca da konsolosluğa mail atıp evlendiğimi bildirdim ve eşimi ekleyip kendi bilgilerimi güncellemek istiyorum dedim. Bu süreçte kendi bilgilerimi güncellemeden sağlık mülakatanı yeni bilgilerimle almıştım kimliğim ve pasaportum değiştiği için. Şu an sizin hızlıca pasaport kimlik değiştirmeniz gerekiyor. Açıkçası sağlık muayenesini bulabilmek adına eski bilgileriniz ile randevu alıp unganlarda değiştirebilir misiniz bilmiyorum. Ama her türlü oraya gittiğinizde yeni pasaport gerekli olacak. Önceki tecrübeleri okumanız iyi olur.

• Bu ileti silindi!

• @eceslc çok teşekkür ederiz size de. eşinizi eklemek için konsolosluğa attığınız mail adresi ve mail içeriği nedir? Sizin mailinize kaç günde geri dönüş yaptılar

• @eceslc @Serapp hanım daha önceki tecrübelerde bu tarz bir soruna denk geldiniz mi? Ben arama yaptım ama bu şekilde bir şey göremedim. Destek olabileceğiniz bir bilgi var mıdır?

• @inanmike Öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. Aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |