Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Cem-Çeliker 2 Saat civarı sürdü. 10:05’de kayıt açtırdım Kan-idrar-röntgeni 10:25’te çekindim ardından 11:55 de tekrar içeri girdim 12:15 gibi de Doktor muayenemi gerçekleştirdi.

• ⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes

@SKUKAAN DV2026 talihlisi ve güncel tecrübesini deneyimler başlığında paylaşmış.

https://yesilkartforum.com/forum/post/515349

2 yetişkin için $880 ve 2 çocuk için $440 toplam $1.320 ödemiş. Talihlerin yaşına göre tutar değişkenlik gösterebilir. USD, nakit TL veya kredi kartı ile ödeyebilirsiniz. DV2026 ve DV2025 Ankara mülakat deneyimlerini okumanız yararınıza olacaktır.

• Yurt dışında doğan fakat türk vatandaşı olan kişiler doğdukları ülkede de doğum belgesi almalımı?

• @Selimdiskaya52 Merhaba aşıların hepsini unganlarda olursak ne kadar bir ödeme çıkıyor?

• @Cem-Çeliker efnedim işlem yapamadık ki sayfa elimize geçmedi daha. doldurmam gereken formu bulacağım sayfa açılmıyor.

• @LG-LM6300 onu seçiyorum ama ekran fotoğrafındaki gibi boş sayfa çıkıyor : fbc04e4b-b90f-4559-aa20-6d54a3f9d320-image.png

• @ucangeyik visa login seçeneğine tıkladığımda delivery location diye bir seçenek yok ki bu sayfada 69cc6749-9cfc-4f3f-bfae-5158f1aba15a-image.png

• @LG-LM6300 Yemin ederim kaç gündür bu detayı atladığım için uğraşıyormuşum oraya buraya mail atmaktan canım çıktı çok teşekkür ederim.

• @MEB ben şuan onu yapıyorum ve kendim (talihlinin oğluyum) olarak önce herkese hesap açıp formun bir kısmını doldurdum ve herkese UID numarası isimli bir ustraveldocs case number'ı verdi. Babamın (asıl talihli) hesabından formu doldurmaya devam ederken UID numarası ile ekleyeceğim bütün aile üyelerini. çoktan herkese hesap açmamış olsaydım muhtemelen uğraşmazdım fark etmiyor zaten her şekilde bütün üyelerin bilgilerini formun devamında soruyor. eğer diğer aile üyeleri (eşiniz çocuğunuz) için e mail vs ile usvisascheduling.com sayfasından hesap oluşturmadıysanız gerek yoktur.

• @ozyurta Evet sağlık raporunun tarihi ile ilgili. Bu durumda asıl vizeniz sağlık raporunuzun oluşturulduğu andan itibaren başlıyor demektir. 6 ayın dolması sağlık muayenizin tarihinin geçtiğini gösterir ve işinizi zorlaştırabilir.

• @Ege-Bey close application yapip yeni application baslatin. orada secerken cikacak

• @ucangeyik evet bitirdim şimdi @LG-LM6300 'nin belirttiği atladığım detayı fark ettim. yardımınız için teşekkürler.

• merhaba. ds-260 formunu doldururken sadece benim pasaportum vardı. eşime ve çoçuğuma sonradan çıkarttım. Ds-260 formuna eklemem gerekir mi?

• Gerekli evrakların istendiği mailde aşağıda yazdığım gibi bir madde var. Ben Arabistan doğumluyum. O yüzden dosyam AS olarak değerlendiriliyor fakat ben Türküm orada Türk-Cidde konsolosluğunda doğum belgemi çıkarmışlar. Benim şimdi sadece e-devlet'ten doğum belgesi almam doğrumu yoksa benden Arabistan devletinden belge almamımı istiyor kafam karşıtı.

----- Doğum Belgesi (Aslı ve İngilizce tercümesi ve fotokopisi), Suudi Arabistan.
    ----- Birth Certificate (Original with English translation and photocopy), Saudi Arabia.

• Herkese merhaba ustravel su an duzgun calısıyor mu kayıt yapıcam ancak anlayamadım yapan birisi varsa bana yardım ederse cok sevinirim

• @elbruz teşekkür ederim

• @ATS16 teşekkür ederim

• @yagmurgunes https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/7371?_=1761315793745

bu paylasimda adim adim nasil kayit olusturacaginizi bulabilirsiniz. en son adimda case number yazarken hata alan kisiler var (ben dahil). bunun icin henuz bir cozum bulunamadi ama numaramizin USTravelDocs'ta aktif olmasi gerekiyormus sanirim. Yine de hesabinizi olusturup son asamaya kadar gelebilirsiniz. Daha sonra ara ara deneyerek basvuruyu tamamlayabilirsiniz

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   U ucangeyik 
  • ⭐⭐⭐⭐

@Haksta-0 Öncelikle sağlık muayene ve mülakat tarihlerinizi mesajınızın altına değil imzanızda güncellemeniz gerekiyor. Profilinize girin, oradan güncelleyebilirsiniz.

1. Ankara; sadece asıl talihlinin son diplomasını ve onun fotokopisini istiyor. Asıl talihlinin dışındaki aile üyelerinden diploma istemiyor.

2. Personal bank statement OR diye devam ediyor cümle. Yani banka dökümünüz VEYA diğerleri.... Yani, sadece banka dökümlerinizi götürmeniz yeterli. Form vs doldurmuyorsunuz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |