IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Seyduna I didn’t expedite. I have been waiting for IL for nine (9) months now.
-
@uniquenessO I don’t get it. Your DQ date is later than ours, but we haven’t received any email yet. Are you a Turkish citizen married to an American citizen?
-
Çok ilginç Şubat ayında DQ olanlar çoktan gitti, Nisan, Mayıs başları bile anlayamadım acaba arkadaşımızın durumu farklı mı ?
-
@beta83 I’m a resident living in Turkey 🇹🇷 married to a US citizen. My pd is September 2023 and I got DQ 21 of February 2025 and today I got my appointment. I have been waiting even when they sent interview letters out in May. So many people got but I didn’t get.
-
Ben anlamadım gitti bu işi. Bir arkadaşımız başka ülke vatandaşlarına kapasite açılıyor, bu süreçte Türk vatandaşları bekletiliyor olabilir demişti. Acaba böyle bir durum mu söz konusu burada?
-
@uniquenessO Thank you. I wish you all the best.
-
@uniquenessO congratulations 🎉
-
@rock thank you
-
@beta83 thank you so much
-
@beta83 umarım bizde yakında alırız IL dağıtmaya başladılar sanırım yavaştan
-
@rock Bizim kategoriden bir kişiden haber gelse çok heyecanlanacağım. 7/24 buraya bakar oldum...
-
Merhabalar arkadaşlar,bana dün mülakat tarihi verildi, bundan sonra sağlık muanyenesi haricinde neler yapmam lazim? Bir de bir hesap açacakmışız randevu tarihinden önce onu nasıl yapacağız?
-
Arkadaşlar profil nasıl oluşturulur ir 1 vizesi için
-
@uniquenessO Congrats :) Good luck with your new life :)
-
@Seyduna thank you so much. Wishing you same
-
@gokcesak Sanırım Türkiye'de yaşayan bir yabancı yani geç verilmesinin sebebi de yabancı olması, en azından ben böyle anladım, bize de gelir sıra inşallah
-
@Seyduna en azından IR-1 CR-1 kısmında hareket görmek sevindirici inşallah 🤍
-
@Bircan hocam selamlar, sizin durumunuza çok şaşırdım açıkçası. imzanıza göre daha approved olmamanıza üzüldüm doğrusu. allah kolaylıklar versin... birkaç şey sormak istiyorum.
-USCIS sitesine başvuru yaptıktan sonra yeniden belge yükleme yapabiliyor muyuz?
-Siz başvurunuzdan sonra bu sisteme tekrar evidence yüklemesi yaptınız mı ?
-Başvuru sonrası sisteme yükleme yapmak - ihtimal dahi vermiyorum ama aklıma takıldı- acaba bekleme süresini azaltmış olabilir?cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
-
dq olup da bekleyenleri görünce bir yorum yapmak istedim. abd'deki eşimle az önce vize sürecimizden kısaca konuştuk. düşüncelerimiz beklemekten başka bir çare olmadığı yönünde. eşim, havalimanındaki personellerin bile çalışmadığını söyledi. yani biz hükümetin kapanmasının vize süreçlerini doğrudan olumsuz etkilediğini düşünüyoruz.
-
@uniquenessO WOW congratulations :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum