Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Seyduna I didn’t expedite. I have been waiting for IL for nine (9) months now.

• @uniquenessO I don’t get it. Your DQ date is later than ours, but we haven’t received any email yet. Are you a Turkish citizen married to an American citizen?

• Çok ilginç Şubat ayında DQ olanlar çoktan gitti, Nisan, Mayıs başları bile anlayamadım acaba arkadaşımızın durumu farklı mı ?

• @beta83 I’m a resident living in Turkey 🇹🇷 married to a US citizen. My pd is September 2023 and I got DQ 21 of February 2025 and today I got my appointment. I have been waiting even when they sent interview letters out in May. So many people got but I didn’t get.

• Ben anlamadım gitti bu işi. Bir arkadaşımız başka ülke vatandaşlarına kapasite açılıyor, bu süreçte Türk vatandaşları bekletiliyor olabilir demişti. Acaba böyle bir durum mu söz konusu burada?

• @uniquenessO Thank you. I wish you all the best.

• @uniquenessO congratulations 🎉

• @rock thank you

• @beta83 thank you so much

• @beta83 umarım bizde yakında alırız IL dağıtmaya başladılar sanırım yavaştan

• @rock Bizim kategoriden bir kişiden haber gelse çok heyecanlanacağım. 7/24 buraya bakar oldum...

• Merhabalar arkadaşlar,bana dün mülakat tarihi verildi, bundan sonra sağlık muanyenesi haricinde neler yapmam lazim? Bir de bir hesap açacakmışız randevu tarihinden önce onu nasıl yapacağız?

• Arkadaşlar profil nasıl oluşturulur ir 1 vizesi için

• @uniquenessO Congrats :) Good luck with your new life :)

• @Seyduna thank you so much. Wishing you same

• @gokcesak Sanırım Türkiye'de yaşayan bir yabancı yani geç verilmesinin sebebi de yabancı olması, en azından ben böyle anladım, bize de gelir sıra inşallah

• @Seyduna en azından IR-1 CR-1 kısmında hareket görmek sevindirici inşallah 🤍

• @Bircan hocam selamlar, sizin durumunuza çok şaşırdım açıkçası. imzanıza göre daha approved olmamanıza üzüldüm doğrusu. allah kolaylıklar versin... birkaç şey sormak istiyorum.

-USCIS sitesine başvuru yaptıktan sonra yeniden belge yükleme yapabiliyor muyuz?
    -Siz başvurunuzdan sonra bu sisteme tekrar evidence yüklemesi yaptınız mı ?
    -Başvuru sonrası sisteme yükleme yapmak - ihtimal dahi vermiyorum ama aklıma takıldı- acaba bekleme süresini azaltmış olabilir?

cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

• dq olup da bekleyenleri görünce bir yorum yapmak istedim. abd'deki eşimle az önce vize sürecimizden kısaca konuştuk. düşüncelerimiz beklemekten başka bir çare olmadığı yönünde. eşim, havalimanındaki personellerin bile çalışmadığını söyledi. yani biz hükümetin kapanmasının vize süreçlerini doğrudan olumsuz etkilediğini düşünüyoruz.

• @uniquenessO WOW congratulations :)

Benzer Başlıklar

• K1 Vizesi Sonrası Green Card Süreci

Kilitli Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi greencard
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler. AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • 6 Oy
    3k İleti
    406k Bakış
    zeojoeblackZ
    Merhaba. Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor. Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi? Teşekkürler
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    199k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k