Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Bircan siz de yorumunuzu değiştirmişsiniz ilk önce sorun yok diye yorum yaptınız güldünüz şimdi sert bir tavır takınmışsınız. Bence siz de isminizi değiştirin bu kadar küçük bir yanlış anlaşılmayı büyütmenize veya alınmanıza gerek yok bilerek yapılan bir şey değil sonuçta tek yanlış anlayan da ben değilim. İyi günler.

• @Bircan yorumlarımda sakıncalı bir şey görmüyorum beyefendi.

• I just got my interview letter guys 🤩🤩🤩 I’m so happy. I was DQ February 21, 2025. That’s like 8 months.

• @uniquenessO congrats :)) when is your interview? That could give us clue for our’s

• @umutmuftahi December 10th thank you so much

• @uniquenessO Can I ask how? Did you expedite request?

• @Seyduna I didn’t expedite. I have been waiting for IL for nine (9) months now.

• @uniquenessO I don’t get it. Your DQ date is later than ours, but we haven’t received any email yet. Are you a Turkish citizen married to an American citizen?

• Çok ilginç Şubat ayında DQ olanlar çoktan gitti, Nisan, Mayıs başları bile anlayamadım acaba arkadaşımızın durumu farklı mı ?

• @beta83 I’m a resident living in Turkey 🇹🇷 married to a US citizen. My pd is September 2023 and I got DQ 21 of February 2025 and today I got my appointment. I have been waiting even when they sent interview letters out in May. So many people got but I didn’t get.

• Ben anlamadım gitti bu işi. Bir arkadaşımız başka ülke vatandaşlarına kapasite açılıyor, bu süreçte Türk vatandaşları bekletiliyor olabilir demişti. Acaba böyle bir durum mu söz konusu burada?

• @uniquenessO Thank you. I wish you all the best.

• @uniquenessO congratulations 🎉

• @rock thank you

• @beta83 thank you so much

• @beta83 umarım bizde yakında alırız IL dağıtmaya başladılar sanırım yavaştan

• @rock Bizim kategoriden bir kişiden haber gelse çok heyecanlanacağım. 7/24 buraya bakar oldum...

• Merhabalar arkadaşlar,bana dün mülakat tarihi verildi, bundan sonra sağlık muanyenesi haricinde neler yapmam lazim? Bir de bir hesap açacakmışız randevu tarihinden önce onu nasıl yapacağız?

• Arkadaşlar profil nasıl oluşturulur ir 1 vizesi için

• @uniquenessO Congrats 🙂 Good luck with your new life 🙂

Benzer Başlıklar

• 9
  • 1589
  • 5887
  • 1360
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |