Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @kadargo teşekkür ederim cevabınız için. Bahsettiginjz şeyi okumuştum. Fakat bir çok forumda girdiğim de çoğunluk son 3 yılı yukluyor. Tek başına son yıl için bir sorun yaşayan oldu mi bilmiyorum. Tax return olarak onay alan da var rfe alan da var. Bu sebeple biraz endişeliyim. Burada aslında bir çok kişi var umarım deneyimlerini paylaşırlar.

• @zeynep1212 sadece son yil karsiliyorsa yeterli. ben sadece son yili yuklemistim sisteme sorun olmadi

• Bu ileti silindi!

• @salimekoken siz şanslıymışsınız, 1 yıl IL beklemek de Dq’dan sonra kolay değil. Her şey olacağına varıyor biz de elimizden geleni yapıyoruz işte 🙂

• @Bircan ayy kusura bakmayın ya isminizden dolayı olabilir, bir de tekrar okudum mesajı eşinize hatunum diye hitap etmişsiniz o kısım gözümden kaçmış pardon 😅

• @salimekoken selam 1 yıl beklemek nerede 13 günde interwiev letter almak nerede büyük haksızlık var siz 2.3 ayda dq dan sonra gidiyorken biz burada 6 aydır interwie letter bekliyoruz ayrıca lütfen 1 yıldır nerede beklemiş türk vatandaşları onu söylerseniz sevinirim

• @salimekoken teşekkür ederim, tax transcript olarak mı yüklemiştiniz ? Bir de sponsorun banka hareketleri, ya da varsa paystub ve işveren mektubu da yüklediniz mi? Yani aslında sponsor ile ilgili hangi belgeleri yüklemiştiniz?

• @bamboo evet aylık 13 dolar

• @Bircan Rica ederim ne demek. Şu an Eylül 2024 ortasına kadar gelmişler, sizinki de eli kulağındadır bir kaç haftaya gelir diye düşünüyorum. Bu siteden takip ediyorum güncel verileri;

• @zeynep1212 merhaba bizde haziranda dq olduk. Yüklediğimiz belgeler ; sponsorun tax return , son 3 paystubs W2 formu i864 formu pasaport vs ufak ayrıntı aynı evraklarla oğlum dq oldu ben rfe oldum 🙂 tekrar yazı yazıldı dq oldum. Yani aslında dosyaya bakan memurla alakalı siz elinizdekileri yükleyin zaten bakan memur gerekliyse yenisini ister. Bu grupta bir sürü değişik hikaye okudum ama sonuçta herkes vizesini aldı.içinizi ferah tutun … dq oluncada zaten iş bitmiyor :)))

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @zeynep1212 ben tax return transcript, W2 ve son 6 ayin paychecklerini yuklemistim. ekstra bir belge istemediler.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @yeşim-yıldırım hanfendi, yorumlarinizi degistirirseniz sevinirim. Saygilarimla

• @can-bolatbaş tekrar cok tesekkur ederim beyfendi. Insallah diyelim. Siteye bende bakacagim. Dosyanizda basarilar dilerim.

• Arkadaslar selam
    Gerginlikten grupta birbirimizi yanlis anlamaya basladik heralde 🙂 insanlarin olumsuz olmasini cok iyi anliyorum benim gozumdede olumlu olmak icin bir sebep yok sacma sapan bombos bekliyoruz artik bunalima girdik her insanin hisleri farklidir insanlari yargilamayin bence. Yalandan kendimi kandirmaktansa gercegi gorup ona gore yasamayi tercih ediyorum mesela
    Mail atip bilgi veren arkadasa da tesekkurler bende yollayacagim hayirlisi artik

• @umutmuftahi evet aslında kritik nokta bakan memur☺️ çok teşekkürler.

• @salimekoken çok teşekkürler🌸

Benzer Başlıklar

• 1589
  • 226
  • 1360
  • 77
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |