Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• merhaba,
    mülakata yeni alacağım pasaportla katılmak istiyorum. ds 260 ta herhangibir değişiklik yapmaya gerek olmadığını eski ve yeni pasaportun mülakata getirmemizin yeterli olacağını okumuştum. bununla birlikte sağlık muayenesi ve untraveldeki pasaport bilgilerini yenilemeye gerek olacak mıdır.
    slmlr

• Eşimi sürece eklemek için add applicant yapacağım danıştığım kişiler mülakat tarihi aldıktan sonra yapmam gerektiğini söyledi ama forumdaki entrylere göre de şimdi add applicant yapıp mülakat tarihi gelince kendi formumu açtırmalıyım gibi anladım nasıl ilerlemem gerekiyor bunu yapan ya da konuyu bilen var mı?

• @berkay2462
    Merhaba, surecinizi danisman ile devam ettiriyorsaniz forumda bu konuya cevap aramanizin bir anlami kalmiyor. Forumdaki deneyimler yeterli gelmiyorsa danistiginiz kisilerle surecinize devam edebilirsiniz.

• @Nalcabasmaz yanlış hatırlamıyorsam siz süreciniz sağlık muayenesi sırasında ilave teste dahil olmuştunuz. Doğuştan ciğerlerimde hava baloncukları var ve muhtemelen nu nedenle benim sürecim de uzayacak. Ne kadar zamanda sonucunuz çıkmıştı acaba? Sonrasında siz mi konsolosluk ile iletişime geçtiniz? Onlar mı sizinle iletişime geçtiler?

• @ugursway danıştığım kişiler dedim okuduysanız eğer birden fazla danışmanla çalışılmayacağına göre farklı insanlardan bahsettim onlar da daha önce bu süreci yaşamış green card sahibi arkadaşlarım

• Biri excell tablosuyla oynuyor. Gece excell’e baktığımda Aralık’a hk’a mülakat gözüküyordu ss aldım hatta. Şuan bakıyorum hem sıra kaymış hem mülakat tarihi başka ülkeye geçmiş. Burası güzel bir topluluk, bozulmasın lütfen.

• merhaba, amerikada green card adresimiz, orada çok yakın olmadığımız bir tanıdığımız ve biz onların yaşadığı eyalete/şehre gitmeyeceğiz. bu durumda kendimize başka alternatif bulmalı mıyız, onlara teslim edildikten sonra bize kargolamaları güvenli olur mu görüş ve yorumlarınızı rica ederim.

• @berkay2462 eşinizi şimdi ekleyip. Mülakat tarihiniz geldikten sonra ds260 formunu açtırıp. Bilgilerinizi güncelleme yapabilirsiniz. Forumdaki bir çok kişi böyle ilerlemiş durumda. Bunun nedeni ise daha önce ds260 summit edilme sırasına göre mülakat verilmesiydi diye biliyorum. Bu yüzden açtırıp güncelleme yaptığınızda summit tarihiniz değişmiş oluyordu.

• Merhaba, son gelişmeler ışığında 13K olan sıralamam ile HK'dan Ankara'ya taşıma yapmalı mıyım? Kasım ayına kadar bu konuda karar vermem gerekiyor

• @Emre-Çelik-1 Eğer dosyanız HK taşıdıysanız hiç ellemeyin şahsi görüşüm. Ben 28 A mağdurlarındanım. İmkanım olsa direk BK veya HK a taşırım. O kadar olumsuz yorum varki Ankara ile ilgili benim CN da 13 lerde diken üstündeyim sürekli..

• ustraveldocsa yeni pasaport numaramla kayıt oldum ama case number geçersiz diyor sizce o yüzden mi ds formuna hastane randevusunda eski pasaportum var mesela daha yeni çıkarttırdım çünkü süresi bitecekti şimdide geri alınmıyor müşteri hizmetlerine servis talebi gönderdim

• ⭐⭐⭐⭐

@Cem-Çeliker barkodlu sayfa çoğu kişiye çıkmadı malesef, ancak barkodlu çıktı olmadan da mülakata katılıp vizesi onaylanan arkadaşımızın deneyimini okuyun lütfen, bu başlıkta zaten.
    Ayrıca hangi emaili kastediyorsunuz?
    Bir de mülakat öncesi ile ilgili sorularınız için aşamalar başlığından devam edin lütfen. Bu barkod konusu orada da çokça konuşuluyor zaten.

• excel tablosuna nerden erişebilirim tam olarak bulamadım bi tanesini buldum ama gerçeği yansıtmıyor yazıyor başında

• ⭐⭐⭐⭐

@berkay2462

Aşağıdaki ileti doğrultusunda aksiyon almanız yararınıza olacaktır. Arama butonunu anahtar kelimeler ile kullanarak sizinle benzer süreçten geçen bir çok kişinin mülakat deneyiminden yararlanabilirsiniz ve sürecinizi tamamlayabilirsiniz. Bol şans ve mutluluklar 🍀

https://yesilkartforum.com/forum/post/510516

• @ucangeyik Merhaba geçersiz vaka numarası diyor herkes gibi bende de müşteri hizmetleri bölümüne yazdım bir bilginiz var mı hafta. içi mi dönerler ya da düzeltiyorlar mı teşekkürler şimdiden

• @Emre-Çelik-1 aynı şeyi bende düşünüyorum,fakat Ocak itibari ile Ankara'nın geçen seneki performansına dönmesi durumu da taşıdığımız dosyayı tekrar taşıma imkanimiz olacak mı ki ,bu çok büyük bir risk ,yani düşünsene şu an 7000 ler de .Ankara 2025 performansina dönerse yıl sonuna kadar ya 10.000 de kalırsa ne yaparız.ben şöyle bir risk alacağım cut of 12500 lere kadar bekliyecegim eğer 12500 un tamamina mülakat dağıtmış ise Mart veya nisana kadar ,o zaman Ankara ya taşıyacağım diye düşünüyorum.eger cut of hızlı ilerleyip numarama gelmiş ise de zaten dosyam Tiflis de orda girerim diye düşünüyorum.tiflisde oturumum yok orda da risk aliyorum yani Ankara ya o kadar güvenmiyorum,sebebi ise form un yıllar içerisindeki deneyimleri ve üstadların uyarıları,kesin bildikleri bir şey vardır diye onlara çok güveniyorum .Hakkında hayırlısı olsun .karar senin seni etkilemek istemem naçizane görüşüm .ama en doğru strateji yi @gucarslan bey verebilirse çok mutlu oluruz.

• ⭐⭐⭐⭐

@mert267 başınız sağolsun, tercümeye gerek yok.

• @Serapp merhaba, konosologa hem kendi dosyamda güncelleme yapmak gemde eşimi eklemek için formumun açılmasını talep ettiğim bir mail atmıştım mailime yanıt olarak formumu açtıklarına dair bir mail aldım, eşim için olan kısmı doldurabildim ama benim için olan kısım completed görünüyordu ve hiç bir şekilde düzenleme sağlayamıyordum, konsolosluğa bu durumu izah eden bir mail attım, kendim için güncelleme yapmadığımı eşim için yapabildiğimi belirttim hatta ss te bıraktım benim için olan kısmın completed göründüğüne dair ve erişime açılmasını talep ettim. Bu maili gönderdikten sonra eşim için olan kısmı submit ettik ama gönderdiğim ss te submit edilmemiş görünüyordu sıkıntı yaratır mı ?

Bide yaklaşık 4 gündür konsolosluktan cevap bekliyorum ilk attığım maile 2 günde yanit geldi 4 gün normal mi hala beklemeli miyiz? Mülakatımıza da az kaldı

1. Sorum kendi bilgilerimi güncellemeden yani konsolosluktan yanıt almayı beklemeden astravel ı doldurabilir miyim yada ben ve eşim için Sağlık muanesi randevusu alabilir miyim ?
      yaklaşık 2 hatadır formda soru soruyorum ama bunların cevabını alamadım
      Kıymetli zamanınızı ayırdığınız için şimdiden teşekkür ediyorum 🙏

• @Dilan-Yalçın merhabalar. Ben de greencard sonrası evlendim. Ds lerimi güncellemeden önce sağlık randevusu aldım. Kendim için yeni bilgilerimi girdim (pasaport no, soyisim vs). Ustraveldocs için ise ben güncellenmesini bekledim açıkçası. Çünkü ds teki confirmation numberın değişiceğini düşünüyordum güncelleme sonrası. Ustraveldocs conf. Number ı soruyor çünkü. Fakat güncelleme sonrasında değişmediğini gördüm. Bu benim kendi tecrübem burası size kalmış. Ama ustraveldocs için zaten mülakattan iki gün önceye kadar vaktiniz olacak. Bir an önce yeni bilgileriniz ile sağlık randevusunu oluşturun. Zaten bilgileriniz değişecek. Yeni ve eski pasaport ile randevuya gidin. En azından ben öyle yapacağım. Eski ve yeni ds confirmationlarımı da çıktı aldım hepsini yanımda götüreceğim ne olur ne olmaz diye.

• @gucarslan Merhaba ileti yazdığınız için teşekkürler.
    USTRAVEL'a kayıt olurken sorun yaşıyordum, vpn ile girerek kayıt oluşturdum hallettim.
    CEAC sisteminde girmeye çalıştığımda confirmation number hatalı diyor.
    DS260'ı açtırma isteme sebebim;
    İsmimin orijinal dilinde yazmam gereken kısmı boş bırakmıştım.
    Adres değişikliği
    Explain Skills or Training: Bölümüne ekleme yapacağım.

aklıma gelen bunlar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |