Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Ustraveldocs kaydında barkodlu sayfa alamadığım için case oluşturduğumdan bahsetmiştim. Bugün 17:45’te mail aldım. Ustraveldocs caselerimi kontrol ettim.
    Aldığım cevap şu şekilde
    “Dear Sir/Madam,

Thank you for writing to the US Visa Service Desk.

We understand that you would like to register the delivery address.

Kindly note that we have closed your case as the issue has been resolved.

We hope this information is helpful to you.

Sincerely,
    US Visa Service Desk”

Barkodlu sayfaya ulaşamadığımdan bahsetmiştim. Ancak aldığım cevaba göre sadece kaydı oluşturmak yeterli ki case’i çözüldü olarak kapatmışlar. Bu mailin de çıktısını alıp ekleyeceğim. Barkodlu sayfa çıkmadıysa da endişelenmeyin. Sayfanın ekran görüntüsünü yanınızda tutun.

• Arkadaşlar çok rica etsem mülakat evraklarını bana söyleyebilir misiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@Bugra0666 Taşıdıktan sonra ne tavsiyesi verilebilir ki? İmzanızı ve exceli güncelleyin lütfen, hayırlı olsun.

• @harun-can
    Merhaba, dosya numaranız current olduğuna göre kcc bangkok konsolosluğuna dosyanızı aktarmış demektir. Dosyanızı Ankara'ya transfer etmeleri için bangkok konsolosluğuna talep yazmalısınız.

• @harun-can
    Merhaba, dosya numaraniz current olunca direk konsolosluga gonderilmiyor maalesef. Dosyaniz current olunca KCC artik islem yapmiyor ve sizin bu durumda talebinizi, mulakatinizin planlanmasini istediginiz konsolosluktan yani Ankara’dan yapmaniz gerekiyor, dosyanizin mevcut oldugu BNK konsoloslugundan degil.
    Bu zamana kadar current dosyalarin transfer islemlerini, ilgili konsolosluklar KCC’den talep ederek gerceklestiriyorlardi ancak 28 Agustos kararlarindan sonra current olan dosyaniz icin KCC’den ve Ankara’dan surekli talepte bulunarak dosyanizin tasinana kadar israrci bir sekilde sansinizi denemeniz gerekiyor. Ankara ise genelde dosyaniz KCC’de diyerek topu onlara atiyor. Bu sebeple forumda bir kez tasinmis bir dosyanin tekrardan Ankara’ya geri tasinmasinin zorlayici oldugunu cokca dile getirilmektedir.

@bravist
    Lutfen tam olarak hakim olmadiginiz konularda yanlis yonlendirmemeye ozen gosterelim.

• @ugursway Arkadaş sizin dediğinizi yapsın, başarılı veya başarısız olursa buraya da yazsın, böylece doğru olan uygulama netleşmiş olur.

@harun-can

• ⭐⭐⭐⭐

@bsem

DV2026 Mülakat Deneyimleri

DV2025 Mülakat Deneyimleri

Her iki konu başlığının 1.iletisini okuyabilirsiniz.

İkinci konu başlığındaki Ankara mülakat deneyimlerini kendi durumunuza göre uyarlayabilirsiniz.

• Merhaba,

Ayşegül Hanım'ın ustraveldocs için paylaştığı detaylı entry aracılığıyla süreci tamamlamak üzereyken son aşamada

Vaka numaranızı giriniz ekranında 2026EU00003XXX şeklinde girdiğim numaramı gönder dediğimde ;

"Girilen Vaka Numarası geçersiz. Lütfen Vaka Numaranızı teyit edin ve yeniden girin." Hatası aldım.

Desteğinizi rica ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@harun-can, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar dosyamın Bangkok'tan Ankara'ya taşınması için hem Ankara'ya hem de Kcc'ye mail attım fakat KCC dosya numaramın aktif olduğunu ve taşıma işlemi yapamayacaklarını iletti . Ardından Ankara'dan geri dönüş aldım Ankara ise dosyamın Kcc de olduğunu ve oraya mail atmam gerektiğini söyledi şimdi nasıl bir yol izlemeliyim?

Sayın @gucarslan ın bu mesajını okumuş muydunuz?
    https://yesilkartforum.com/forum/post/514657

• Selamlar 4 kasımda sağlık muayenem var ve istenen belgeler arasında daha önce geçirdiğim ameliyatlar hastalıkların transkriptini istiyor. Ben küçükken 2009da lösemi tedavisi görüyordum 3 4 defa ameliyata girdim fakat ben bu ameliyatların transkriptlerini nereden alacağım üstünden çok vakit geçti. Ve lösemi atlatmam sağlık raporunda bir sorun yaratır mı? şuan sağlıklıyım hastalıkla ilgili bir ilaç vsde kullanmıyorum

• Bu ileti silindi!

• Herkese Merhaba, green kart kazanimi sonrasinda askerligimi nasil tecil ettirebilirim. Yaşım 27. Türkiyede zaten tecil ettirdim ve aralik 2026 da son buluyor. amerikaya gidince hemen tecil ettirebiliyor muyum ?. is göstermek zorunda miyiz ? ben amerikan ordusunda görev almak istiyorum bu sorun yaratir mi ? ( eger calistigim yeri göstererek tecil ettirirsem) bilen cevaplarsa veya doğru başlığa iletirse çok sevinirim

• @swadze Ev adresi verebiliyor muyuz? Sadece PTT şubesi seçilebiliyor diye okumuştum.

• Highest Level of Education Completed Ds-260 formunda bu kısma University, No Degree yazmışım. Üniversite öğrencisiyim hala bitirmedim okulu. Öğrenci belgesi götürmem gerekir mi sizce mülakata. Ve bunları kontrol ederken yaptığım bir hatayı fark ettim ‘Number of Educational Institutions Attended’ Bu soruya 1 cevabını vermişim ama sanırım 2 demem gerekiyordu. Ciddi bir sorun yaratacağını düşünmüyorum ama endişelendim yine de. Sizce mülakat günü mü düzelttirmeliyim yoksa yarın sabah ilk işim ds260 formunu açtırıp düzeltmeleri yapmak mı olmalı

• ⭐⭐⭐⭐

@onurfenci

Son mesajlarınızda imzaniz çıkmıyor, kontrolünüz ricadır.

Üniversite öğrenci belgesinin resmi geçerliliği yok konsolos için. Mülakat tarihinde üniversite diploması beyan edemeyecekseniz, bir önceki en yüksek mezuniyetinize ait diplomayı ve diğer gerekli evraklarınızı yanınızda götürmeniz gerekiyor Viyana’ya.

Eksik/ hatalı bilgi girişi yaptığınız diğer konu için dosya açtırmanıza gerek yok defalarca söylendiği ve bu konu başlığının ilk dört ilerisinde vurgulandığı üzere. Mülakat öncesi evrak beyan esnasında en yüksek dereceden diplomanızı (en az lise diploması) beyan etmeniz yeterli.

Mülakatınız yarınmış (16.10.25), umarım lise diplomanız yanınızdadır.

• @berkay2462 Bizde geçen cuma taşıma için kcc ye mail attık. Talebiniz inceleniyor diye dönüş yapıldı.

Sizin taşıma işlemi mail artıktan kaç gün sonra tamamlandı?

• @Zeynep_Oz dosyasını geçen hafta Ankaraya taşımak isteyen bir kaç arkadaş daha oldu ve dün taşınmış olduğuna dair mail geldi.

• bu sabah vizemiz onaylandı çok şükür.
    en kısa sürede mülakat deneyimi olarakta paylaşacağım 😀😀

• @SKUKAAN Tebrikler! Darisi tum talihlilerin basina 🙂

• @ATS16 ertelemek neden sorun teşkil ediyor , nasıl yapılabilir

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |